Merhaba, zaman bunun en büyük ilacı yani insan zamanla acılara ve sıkıntılara alışır ve o şekilde hayatına devam eder. Tabii ki ayrıldığımız aklımıza geldikçe içimizi bir hüzün kaplar ve çok üzülürüz. O anı tekrar yaşamış gibi hissederiz ama artık bağrımıza taş basar yolumuza devam ederiz, etmek de zorundayız zaten. Dolayısıyla onu bize hatırlatacak her şeyi kaldırmak gerekiyor ve kafamızı başka şeylerle meşgul etmeliyiz. Eğer bu ayrılık konusunda haklı olduğumuza gerçekten inanıyorsak zaten mesele yok. Bize değer vermeyen ya da inadım inat deyip de ilişkiyi bir inat uğruna bitiren bir insanla zaten ayrılık kaçınılmaz olurdu. Dolayısıyla haklı olan gerekçelerim varsa haklı gerekçelerimi kendime sık sık hatırlatırım ihtiyaç duyduğumda. Çünkü hayat devam ediyor ve hayata kaldığım yerden devam etmek için bir şekilde önüme bakmam lazım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İrademi kullanırım.. beni istemeyen birinin ardından kendime zarar veremem , ben karşımdaki insandan daha değerliyim.. bu şekilde telkinlerle kalbimden ve aklımdan söker atarım. ve kendime yeni bir yol çizerim. tabi ki üzülürüm , ama kendimi saplantıya düşürmeden aklımı başıma toplayarak derin bir nefes alırım. dünyada 4 milyar kadın daha var , bu insan bana uygun değildi ki bitti.. ben onun için değerli olsaydım o gitmezdi.. o benim için değerli olsaydı ben gitmezdim veya.. istediğimizi seçip alalım.. beni mutlu edebilecek ve benim de sevebileceğim milyarlarca kadın var dünyada.. kimleri unuttuk , bunu da unutacağız diyerek kendime gelirim kısa sürede.. sonrasında da kendime uygun gördüğüm başka bir kadınla görüşmeye başlarım.. hayatım kısa , akıl ve kalp sağlığımsa çok önemli.. yıllarımı beni unutmuş ve sevmeyen bir kadının ardından göz yaşı dökerek harcayamam.. sağlımı da bozamam.. ben mutlu olmalıyım önce... beni mutlu edecek kadın kimse, o kadını arar bulurum.. yarın bulurum belki , veya 5 yıl sonra.. olabilir.. ama aramaktan vaz geçmem.. biz , en değerli olanın kendimiz olduğunu unutmuşuz.. bizim derdimiz bu.. mutlu değilsen hayatında bir insan varken... o işte bir yanlışlık vardır. kalbim acıyorsa , acı çekiyorsam ve karşı taraf kendi hayatına bakıyorsa , bu mutluluk değildir.. bana mutluluk verecek bir kadındır bulmam gereken..
Bana karşı bir hatası olmadan şartlar uygun olmadığı için ayrılmışsak ömür boyu unutamam. Fakat ayrılmamızdaki sebep onun hatasıyla hiç zorlanmadan anında unutabilirim. Bu kadar da kindar biriyimdir. İçimdeki kin, nefret sevgiyi kısa sürede yok edebilir.
Aşk acısı 6 aydan fazla sürüyorsa patolojik bir durumdur, uzman desteği alınması gerekir. Yasımı tutar, acımı yaşar, önce içime kapanırım, sonra ise açılırım..
Merhaba. Nasıl ayrıldığımıza bağlı bir durum Zamanla alışılmayan hiçbir acı yoktur İnsanlar ne kayıplara ne acılara alışıyor Ama bir taktik daha var çok kullandımÇivi çiviyi söker taktiği ise yarıyor :))
Bence umursamamak başka işlerle meşgul olmak ve yeni insanlarla tanışmak daha etkili çünkü sana değer vermeyen insanı unutamamak acı bişey ama sonuçta ne yaparsan yap onun umrunda olmazsın sen başka aşkı arayacaksin yapacak tek çare onu umursamamak veya başka aşklar aramak
Onu hatırlatacak şeylerden uzak kalmak gerekecek, yeni bir hobi yeni bir hayat için kendi için uğraşmak zamanla onu sürekli haturlamamamiza engel olur diye düşünüyorum. Ama yapmıyorum bunları tabi
Zaman akıp gidiyor Ömrümle yarışarak Her sıkıntı geçiyor Geçmişle karışarak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 4 yil oldu boynuzu takti onla evlenip nisanda cocuklari dogdu nefretimi guvensizligimi yasadiklarimi unutamiyorum, insanlar gorundugunun tam aksidir.