Sevgilim beni istemiyor, nasıl değişeceğim?

9 aylık bir ilişkim var, ben birkaç gündür biraz alınganım hani anlarsınız ya regl dönemi 😢 her şeye ağlamaya başladım ama istemsiz hani isteğim dışında.. sevgilim de bundan rahatsız olup yanımda olmak yerine sürekli kızdı sinirlendi daha çok ağlattı.. sevgilim sürekli ayrılmak istiyor fakat ben değişicem değişicem diye tutuyorum, değişmek için her şeyi yapıyorum ama o yine de beni istemiyor.. bugün yine kavga ettik, benim regl dönemlerim biraz ağır geçtiği için naz yapıyorum.. birkaç saat önce arkadaşıyla buluştu ve mesajlarıma çok geç bakmaya başladı, ben de üzüldüm ve hani kötü hissettiğimde konuşucak birini aradım ama o maalesef ki arkadaşıyla buluştu ve onunla ilgilendi, onun aklına bile gelmedim, yine aynı şekilde naz yaptım, bu sefer beni sessize almış (arkadaşı tavırlarımı görüp üzülmesin diye), ama arkadaşını üzmemek için kaç aylık sevgilisini üzdü.. ben sadece konuşacak birileri aramıştım ve o yanımda olmayınca üzülmüştüm.. ben her koşulda onun yanında olmaya çalışıyorum fakat o tam tersi, sürekli beni hayatından itiyor.. ben değişmeye çok fazla çalışıyorum beni sevmesi için ama bir türlü kendime bağlayamıyorum, tam oldu diyorum yine bir yerden patlak veriyor ve tamamen bozuluyor.. zor zamanlar geçiriyorum ve o beni sürekli üzüyor, ben çoğu zaman kötü durumdayken o beni daha da kötü yapmayı nasıl beceriyor bilmiyorum, acaba bundan zevk mi alıyor.. iyi geceler mesajında hiçbir iltifst yoktu, iltifat etmeyecek misin dediğimde 'zorla mı ettireceksin, yanında zorla tuttuğun gibi, zaten isteseydim ederdim' gibi bir şey söyledi.. artık her şeye ağlama dedi, ağlama sebebimi bile sormadi.. ağlasan bile belli etme dedi istemiyormuş beyefendi.. ben onu çok seviyorum lütfen kötü tepkiler vermeyin koskoca 9 ayı silip atamam bunları da düşünün.. iyi geceler..
Sevgilim beni istemiyor, nasıl değişeceğim?