Sevgiliniz varken bir anda eski sevgilizle görüşmeye arkadaşça mesaj atmaya niye başlarsınız. Ama nasılsın napiyorsun mesajları değil. Sosyal medya paylaşımlarına yorum yaparak. Bazen hergun bazen ayda 4 5 defa.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yetmedıgını dusunmustur o yuzden
Cinsel olarak tatmin oluyor ee sevgilisi var duygusal olarakda tamam.
Sadece arkadssca mi yazıyor acaba
tatmın olabıldıgını nerden cıkardın
Yani öyledir herhalde yoksa ayrılmaz miydi.
Bide benden Bi çıkarı olamaz
dilersen takıp edersen daha acık ve net ne sorarsan paylasabılırım
Tabi size detaylı olarak anlatayım.
Ama bundan yazabilirseniz sevinirim. Özele geçmek istemiyorum
takıp atarmısınız
Özelden istemiyorum kusura bakmayin
maalesef bu kadar acık bırseylerı burada yazmak tercıhım dgıl kusura bakma ozur dılerım
Peki ben size olayi tamamen anlatayım belki farklı bir durum olduğunu düşünürsünüz. Şu an askıda kaldı yazdıklarım
buradan olmuyor engel yıyecez bırazdan
Şöyle ki biz beş yıl önce tanıştık 3 aylık bir ilişkimiz oldu kavgayla ayrıldık ardından 2 yıl geçti tekrar denedik 2 ay sürdü uzaktan mesafe iliskisiydi. Qrkadasca ayrıldık. Qra sıra gorusurduk. Geçen sene aramızda bir gerginlik oldu ondan sonra beni instadan çıkardı. Numaraları silmedik. 6 ay kadar hiç iletişime geçmedik. Ben çok sık durum paylaşımının yaparım. İlk kez cevap yazdı. Kisa sürdü hep konuşmalar. Sonraki yazmaları daha uzun süreli mesajlasmqlqtimjz oldu. Bazen bir durum paylqsimjm üzerinden günlerce konuşurduk. Her türlü konuda. Bazen anında cevap verir Bazen 7 8 saat bekletirdi. Ayda 11 12 kez gorusmuslugumuz var. Bu dönemlerde dr sevgilisi vardı şu anda da var. O zaman arkadaşıma sevgilim yok demişti ama instada tarih ve kelebek vardı sonra sadece kalp koydu. Qrkqdasim bir kere daha sormuştu Bi kaç ay önce o benim iş yeri açtığım tarih sevgilim yok demişti. Benimle konusurkende çocuklardan evlilikten konu açılınca sen yapma çocuk yazınca bende ben şuursuz değilim dizmek boy boy yazmıştım. Gülen surat atıp boy boy mu dedi ne güzel. Sonra bakalım bizde bulursak birini evleniriz yazdı emoji attı. Çocuklarla ilgili paylaşım yaptım yine yazdı geçen. Yakın zaman önce dogum günü vardı kutladım. Unutmamissin yazdı bende hafızam iyidir unutmam dedim. Peki öyle olsun dedi. Geçen yine konuşuyorduk hadi iyi geceler dedi Bi anda.
Son görüşmemizde çocuklardan bahsederken sen yaoarsinda nasil bakacaksın dedim buluruz bakacak birini yazdı, özgüvene bak dedim emoji yolladı. Acaba sevgilim var ona göre mi demek istedi.
Bana karşı bir hissi var mı yok mu çok merak ediyorum.
Bence sana karsı cınsellık beklentısı yuksek sana karsı onu ne kadar hangı konuda tatmın edebılıyorsun
Biz hiç yakinlasmadik ki.
işte konusmadınızmı senı ıstemıyormu sınırların var mı?
Yazdıklarımdan öyle mi anlaşılıyor
ya Allah askına takıp edermısın buradan yazamıyorum sureklı hata verıyor
Biz sevgiliyken kalp emojisi dışında bir emoji bile kullanmadık Yani mesafeliydik şu anda da benimle bisey yasayamayacaginj biliyor.
Bir kere durum paylaşmıştım konu bir anda oraya geldi. İşte bu bir ihtiyaç her zaman yapmıyorum ama bu Bi ihtiyaç. Sen bana düşkün mu diyorsun falan dedi tartışacaktik bende senin nerede kimle cinsellik yaşadığında ilgilenmiyorum dedim. Ben sana soruyorum sen nasıl yapıyorsun dedi. Konuyu kapatsak iyi olur ipin ucu kaçmaya başladı yazdım. Konuyu açan sen kapat diyen sen dedi.
Onun dışında da Bi konuşma olmadi.
daha fazlasını buradan detaylı yazamıyacam takıp edersen ancak cunku zorlanıyorum
Üstü kapalı yazsanızda ben anlarım aslında
yok tsekkurler kusura bakma xper sevıyemı yakamam
Bana böyle birseyi teklif dahi edemez sinirlenicegimi biliyor. Sevgiliyken hep masumiyetini ve saflığını çok seviyorum derdi
Anladığım kadarıyla sevgilisine aşık onu seviyor ama onunla konuşamadığı için bu konuyu bana yazıyor bunu kastediyorsunuz sanirim.
Ama işin ilginç tarafı biz bu konuşmayı yapmadan oncede sık gorusurduk.
sen bakıreysen bunu bılıyorsa senınle takılmak ıstememıtsıt
O zaman özelden yazin
takıp etmenız lazım benı once
Attım
Yeni sevgilim tatmin edemiyorsa
Uzun Bi birliktelik onların ki biz bir keresinde 3 ay bir keresinde de 2 ay sevhiki olduk
Numaraları hiç silmedik. Geçen sene bni instadan cikardi
Hayır normal değil
Peki amacı ne sizce
bir şyler tam bitmemiş
3 yıl sonra üstelik bir sevgilisi varken tuhaf değil mi.
Instada kalp koyacak kadarda aşık üstelik
uyar bitirsin arkadaşlığını
o kadar sevgisine güvenme. her yere foto koyan herkese akrabalatıyla ailesiylemi tanıştıran seviyom diyenin çok güzel gittiğini de gördüm ben ortada bi şey yokken
Kızı tanımam etmem
Bana ilgisi olabilir mi sizce
Çok güven sarsıcı bi hareket
Bana karşı mi, sevgilisine mi
Sen bu olaydaki kimsin?
Eski sevgili
Hem sana hem sevgilisine sadakatsizin teki. Sana yazıyorsa belli ki aklı sende hala.. seni yokluyordur
Ama instada tarih var hem kızda hem kendisinde.
Sadece durum paylaşımlarına üzerinden konuşuruz. Arkadaşıma sevgilim yok demişti. Benimle konuşurken bakalım birini bulursak evleniriz dedi.
Bir paylaşımında da cinsellikten bahsettik. Sürekli yapsam utanmam sıkılmam söylerim dedi
Eski sevgilisisin sonuçta böyle sey mi olur
Peki sebebi ne sizce. Biz birlikteyken hiç bu tarz konuları konuşmadık bile
Gercek amacını görmüş oldun.. sevgilisiyle konusamadıllarınu seninle konusuyro
Yani bana değer vermiyor, hafif olarak mı görüyor
babo
Anlamadım
olmazki dedim benn
İşte maalesef durum bu
yüz werme
Sebebi nedir peki sizce yani
seni öenmsemli bence
bir sebep bulamadım
Anlayamadım kusura bakmayın önemsiyor mu önemsemiyor mu yazdınız. Karışmış harflerde
önemsiyor olmalı
ama önemseyen
yenisi warken,
eskisine yazmaz
Beni önemseyip sevgilisini mi sallamıyor. Dogru mu anladjm
Vallahi bende de kafa kalmadı. Şimdi size aramızda geçenleri uzunca yazacağım. Okuyup yorum yaparsınız yardımcı olursanız çok sevinirim
hayır onu salmıyor
seni onemsemiyor..
Vay be buda iyiymiş.
öyle maleseff..
senle sevgili mi şu an
Biz 5 yıl önce tanıştık 3 aylık bir ilişkimiz oldu, ardından ayrıldık o dönemde hiç görüşmedik 2 yıl sonra yeniden konuştuk ve tekrar denedik 3 ay sürdü.
Ayrılma sebebimiz ikinci seferde çok ciddi bir konuydu. Ayrılırken arkadas kalalım dedik arada da görüştük. Ama sık değil. Sonra 6 ay kadar hiç görüşmedik. Ve beni aynı sıra instadan çıkardı.
8 9 aydır da görüşmeye Yani mesajlaşmaya başladık. Ama öyle nasılsın napiyorsun mesajları değil. Ben çok sık durum paylaşımı yapan biriyim. O da durum paylaşımlarıma yorum atar. Ondan konu açılır konuşuruz. Bazen günlerce devam eder. Bazen kisa sürer. Ayda 10 11 kez yazistigumjz zamanlarda oldu. Bu dönemde de sevgilisi vardi.
Instada önce kelebek tarih ardından da kalp koydu. Kızda da var.
Benimle bir görüşmesinde bakalım 3 4 çocuk yapacak birini bulursak evleniriz dedi. Bir arkadaşıma da sevgilim yok o tarih benim iş yeri açtığım tarih dedi. Ama kaldirmadi. Dediğim gibi su anda da kalp var.
Her türlü konuda konuşuruz. Bir paylaşımim ardından cinsellile ilgili konuşmuştuk. Konuya bayağı hakimin deyince konuya hakim olmam için içinde olmama gerek yok dedi. Sürekli yapsam utanmam sıkılmam söylerim yazdı. Bende senin cinsel hayatınla ilgilenmiyorum dedim.
Yine ara ara görüşürüz. Bazen gece yarısı Bazen sabah.
Dogum günüydü geçenlerde kutladım. Teşekkür edip unutmamissin dedi. Bende hafızam iyidir deyince peki öyle olsun yazdı.
Hala yazisiriz arada. Geçen yine çocuklarla ilgili konuştuk o kadar çocuğu yaparsın da nasıl bakacak diye yazdım bakacak birini buluruz dedi.
Acaba bakacak birini buluruz derken sevgilim var ayağını denk al mi demek istedi kibarca
Detaylı yorum yapabilirseniz sevinirim çünkü kimse yazmadı. Çok merak ediyorum.
Amacı nedir.
Ben eski sevgilisiyim
ne harika
yazmaktan yazmaya bile kalite farkı warr..
Ne demek istediniz kavrayamadim
Biraz daha açabilir misiniz. Kimseden bir görüş alamadım da.
yorumları okudum
baya bi arkadaşlığınız olmuş
Ben hiç öyle düşünmemiştim. Sizce iyi bisey mi bu.
Birde siz eski sevgilinizle iletişiminizi niye böyle tutarsınız bir erkek olarak. Cebimde kalsın arada yoklayayim fikri falan mı oluyor.
Benimle sevgililik döneminde herhangi bir yakınlaşma olmadı uzak mesafe iliskisiydi. Yuzyuze bile gelemedik ikinci deneyisimizde. Mesajlarda da en fazla kalp atardık.
Şu an da anladığım kadarıyla cinsel yaşamı var, sevgilisi de var hemde kalp koyacak kadar sevdiği biri.
Bana attığı mesajlar sadece arkadasca mi.
Biliyorum çok uzun yazıyorum ama yardıma ihtiyacım var. Ben öyle olmasını umduğum için hep belki olur mu acaba diye düşünüyorum. Bir erkeğim detaylı görüşlerine ihtiyacım var
uyumuşum kusura bakma
o yüzden şimdi yazıyorum..
Tabii sorun değil. Yorumlarınızı tespitlerinizi merakla bekliyorum
Siz yazında yeter.
Ki
saoll, yane yorum yapmak önemsemektir..
Anlattıklarım yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz. Ne anlam çıkarmalıyım. Size detaylı yazdım.
Bana bir hissi olabilir mi
hissi olması için
seninde biras istekli olman lazım
Ben zaten seviyorum. Merak ettiğim onun bana karşı bir hissi var mı.
Bide yukarıda yazmadan yazmaya fark var demiştiniz ne kastettinjx
Ufakta olsa bir hissi olabilir mi
ara ara yazmalarınıza dedim
şaşırdım gibi.. güzell izah etmişsin..
Seyy hissi olması için senin de bireyler yapman gerekiyor dediniz ya. Nasil şeyler yapmaliyim
Senin de istekli olman gerekiyor yazdınız ya nasıl yapabilirim mesela
bu tek taraflı birşey değill..
Biraz daha acar misiniz
Mesela?
sevdalanma dır
açacağımız konu,
inşallah iyi bir sevdaya düşersin..
Istediğim oydu bakalım nasip olur mu
boylar we yaşlar denk ise
hyatının seçiminde iyi bir
seçim yapmış olursun..
Bakalım o olsunda
boy kaç ikinizin
Bilmiyorum çok fark yok ama nicun sordunuz
önemliydi
senin boyun nsll..
Ben 74 o 70
Olmaz diyeceksiniz değil mi
sende boy harika
ondakisi memnun edici sayılmaz..
benle yazışırken
o kadar emek werdin
onla nasılsın acaba..
Sonuç istediğim gibi degil pek de başarılı olamıyorum gibi. Ne yaparsam yapayim
aslında hoş birisin
Istediğimi etkileyemedikten sonra
ya oyle deme
duruşu olan birisin..
Ne yapmalıyım sizce onun icin
şimdi durumunuzu söylüyorsun
ama nsll biy yakınlık war bilemiyorum
aynı şehirde misiniz, tam sanall mısınız bilemiyorum..
Özelden yazabilir miyim
buyur yazz
Xsper seviyem yetmedi
tkp yolla bana bırak
Yolladm
okey tamam
Hormonal _?
His olamaz yanı. Ama cinsellik yaşıyor zaten
Karaktersizlik, hormonla his le alakası yok