Arkadaşlar kendimi hiç bu kadar utanç verici bir konumda hissetmemiştim?

Arkadaşlar o kadar çok üzgünüm ki. Sevgilim ailesi ile ben ise onlara eşlik ederek tatile gittik. Sevgilimin kuzenleri de sonradan onların kalacağı eve tatil bölgesinde iken dahil oldular. İlişkimiz yaklaşık 9 ay kadar oldu ve ailesinden başka bilen yoktu bir süre böyle olması gerekiyordu. Bu sebepten dolayı sevgilimle birbirimize orada sadece son 2 gün vakit ayırabilecektik. Bazen akşamları kaçabilirsen dışarıda gezeriz diye bekledim. Normalde yaşadığımız şehirde de bazı ailesel nedenlerden dolayı çok kısa görüşürdük. Ya da 2 haftada bir dışarıda uzun saatler görüşebiliyorduk. Sanırım tatilde bu konuda büyük beklentilerim hayal kırıklığı yaşatınca ben de sitem ettim. Sonrası malum kavga ettik. Ben çok kızdım bu duruma ve bir anlık sinirle tatil mekanını terk edip Ankaraya döndüm. Onun pişmanlığı var. Sanki ailesiyle beraber onu orada bırakmış gibi oldum. Sonra geri dönmek istedim kabul etmedi. Çok kızgın olduğunu söyledi. Sizce bunun sonu ayrılığa gider mi? Gerçekten utançtan yerin dibine gireceğim. Tek amacım onunla tatil bölgesinde vakit geçirmekti. Aslında detayı anlatsam daha çok şey var ama kısa tutmaya çalıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
up
Arkadaşlar kendimi hiç bu kadar utanç verici bir konumda hissetmemiştim?