Aşk İlişkileri Bu akşamın konu başlığı "eskidendi" olsun mu? Yinebentabiki Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor eskidendi dediklerimizi yazalım hadi bu akşam... Güncellemeler+1 yıl Ben insanlar kırılmasın diye kendimi kırardım. ama buna eskidendi diyorum kimseler için kendimi üzemem. Bu akşamın konu başlığı "eskidendi" olsun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. İnsanların birbirlerine olan sevgisi inancı eskidendi şimdilerde insanlık ölmüş ölmüşşş 🙄 1 0 Yorumla
harbibiri Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Evet herşey eskiden di saygı, sevgi, mutluluk, çocukluk, hayat eskiden di komşuluk, akrabalık, eskiden di 1 0 Yorumla
Baki08baki Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Eskiden huzur mutluluk ve lise zamanlarım ozaönları çok özledim 14 18 yaş arası 2 0 Yorumla
kartalaslanmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl gezmek , deniz havuz..., simdi corona... 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Eskidendi aşk!
İnsanların birbirlerine olan sevgisi inancı eskidendi şimdilerde insanlık ölmüş ölmüşşş 🙄
Evet herşey eskiden di saygı, sevgi, mutluluk, çocukluk, hayat eskiden di komşuluk, akrabalık, eskiden di
Eskiden huzur mutluluk ve lise zamanlarım ozaönları çok özledim 14 18 yaş arası
gezmek , deniz havuz..., simdi corona...
Eskindendi vefalı kalpler
Eskidendi her haltı alttan almak.