Kocam her boş anında pqueen izliyor nasıl durdurabilirim onu yardımcı olur musunuz?

Geceleri izliyor tamam bir şey demiyorum. Pqueen izlerken uyuyakalıyor koltukta. Sabah kalkıyor kahvaltı yaparken de izliyor Gerçekten çok bıktım hiç benimle ilgilenmiyor. İlgisini çekmiyorum artık sanırım. Boşanalım istemiyorsan beni diyorum ama sevdiğini söylüyor beni. Ama pelin denen hanımefendiden ayrılamıyor. Biliyorum çok komik bir kadın fakat kıskançlığımdan pqueenden de nefret etmeye başladım. Çok huysuz biri oldum çıktım. Eşimle evlenmeyi o kadar çok istemiştim ki şimdi böyle bir hayatımızın olacağını bilsem asla evlenmezdim. Ne yapayım bilmiyorum. Kıskansın diye elraenn, hype falan izledim ama bıktım artık gerçekten çok bıktım eşimi tokatlayasım geliyor. Dışarı bile çıkmıyoruz. İzlediği yayınları tekrardan youtube dan izliyor. Bir insan bir insanı bu kadar sevebilir mi ya? Mizah aşktan büyük müdür? Lütfen bana yardım edin dayanamıyorum bu yalnızlığa.
Güncellemeler
+1 yıl
pelinim izlemiş ya gııızzz
Kocam her boş anında pqueen izliyor nasıl durdurabilirim onu yardımcı olur musunuz?