Kadınlar; Küçük Ayrıntıları Sever, Çünkü Gerçek Güzellik Ayrıntıda Gizlidir. Kadın Olmak Zordur. Kadın Olmak Mucizelere Konu Olmalıdır, Çünkü Kadın Olmak Başlı Başına Mucizenin Vücud Bulmuş Halidir.. @. @
Bazen küçük ayrıntılar büyük olayların sebebidir.. :) Kimse benim için önemi yok demesin.. Biliyorum ki en umursamaz ve aymaz takılan insan bile önemsenmek ister.. Biri sizinle ilgili ne kadar küçük şeyleri ve önemsiz gibi duran detayları anımsıyorsa o kadar değer veriyordur.. Keyifli geceler..
Çok seviyorum o ufak detayları Ben mutfakta yemek yaparken beni izlemen mesela Gece uyurken '' neden benden uzakta yatıyorsun'' diye fırça atman mesela en yoğun anında bile '' sesini duymak istedim'' diye araman mesela yemek yedin mi, su içtin mi bugün diye sorman mesela
seni seviyorum yerine geçebilecek tüm bu küçük detayları en az seni sevdiğim kadar seviyorum
Evet küçük ayrıntılar severler. Garsona teşekkür etmenden , yolda yürürken durup kediyi sevmenden , üşüdüğünde üzerine bir şey örtmenden , bir şeyler anlatırken gözlerinin içine bakıp tebessüm etmene kadar her şeye dikkat ederler ve severler. Kadınlar karmaşıktır ama anlamak isteyen her insan birbirini anlar bence. Küçük ayrıntılar kadını aşık eden şeylerdir.
Ayrıntılara mikroskopla bakacak kadar meraklı biriyim. Ayrıntılar küçük kaldığı sürece severiz. Detaylar bütün resmi göremeyecek kadar gözümüzde büyümüşse gözümüz bişiy görmez olur. Onuda kimse sevmez. 🤷♀️