Bana göre bu madde yazdığım cümleler bile yeterli değerli hissetmeye. İlla ki sevgisini belli etmek içi havai fişek patlatmasına gerek yok. Ya da birbirinden pahalı hediyeler ile kapılara dayanmaya. Karısı astın oldu diye sigarayı bırakan adam seni seviyorum demese de olur bence.
Kendisi küçük, mutluluğu büyük çok şey var ama, onların güzelliğini görmeyi bilmek gerek. Günün sonundaki içten "günün nasıl geçti?" sorusu bile mutlu eder, çünkü seni önemseyen biri vardır. Laf arasında "şu kitabı alıp okumak istiyorum" dedikten sonra bir gün hatırlanması ve sürpriz olarak o kitabın sana hediye edilmesi de mutlu eder, seninle ilgili bir detay unutulmamıştır. İş çıkışı iki sandviç bir şişe şarapla işyerine gelip sana "hadi sahilde oturup yiyelim" diye sürpriz yapılması da mutlu eder, çünkü seninle vakit geçirmek için plan yapılmıştır. Sen uyanmadan evden çıkmışsa, başucunda güzel bir not bulman da mutlu eder, uyandığında onu düşünmeni, güne güzel başlamanı istemiştir. Kar yağdığında isimlerinizin baş harfleri şeklinde bahçede kar temizliği yapmış olması da mutlu eder, pencereden baktığında gülümsemeni istemiştir.
Bir duygunun ya da hareketin küçük veya büyüklüğü pek önemli değil. Önemli olan karşındaki insana verdiğin değer. Bu da basit küçük detaylarla bazen büyük hareketlerle gösterilir. Ama tek bir hareketin geçmişteki tüm güzellikleri yok ediyor olması da ilişkilerin değişmezi sanırım. Bu yüzden mutlu olamıyor insanlar.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Belki de, ama hayal kırıklığı kişiden kişiye değişir...
Bazen ufacık bir şey yaparsın, o zaten sevenin gözünde koskocaman bir mutluluk olur. Ama Sevgiyi görmek istemeyen, göremeyen birini mutlu edemezsin, tek bildiğim bu.
Sen ordan bir “canım” dersin, Benim kalbim kaburgamın altına sığmaz burda. Can Yücel :) sadece bir kelime bile, yüzünde tebessüm oluşturabiliyor bazen.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun ağzından, o ses tonuyla ismini duymak bile bir başka güzeldir, anlamlıdır ☺️
ne kadar dibe daldığınıza göre değişir bu mevzu. henüz yeni yeni girmişseniz olaya yeterlidir hatta ciddi anlamda tatmin bile edebilir. ama çok daha derinlere inmişseniz ifadesiz bile kalabilir