Durdurak bilmez misiniz siz😃 Bi soluklanın, sevgi neydi düşünün belki hızınız yavaşlar dösldöslfkdk

Agresif hanım merhaba,
Bir zamanlar bir ülkede"TheButcher34"adında yakışıklı mı yakışıklı bir prens yaşarmış. Bu prensin de"Nur"adında bir sevgilisi varmış. Yakışıklı prensimiz sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki sevgisiyle boğduğunun farkında değilmiş. Yolda kadın görse sevdiğinden başkasına bakmamak için yüzünü eğermış. Evlilik hayalleri kurarmış genç yaşında. Nur dediğimiz sevgilisi ise dengesiz, bir sıcak bir soğuk biraz da duygulardan kopuk, alışılmadık biri imiş. Sonra bu prensesimiz bendeniz prense tekmeyi basmış, tekmeyi basarken de"Ondan ona atlarım, ister sevsin ister üzsün"demiş. İşte prensimiz bu noktadan sonra değişmiş.
Agresif hanım bu hikayeyi şu yüzden anlattım
Bir kere her ne kadar doğru olmasa da kalbimi birine tamamen açmıştım. Tabi ki abartılı bir sevgi biçimim vardı. Ama bu hayal kırıklığının ardından bende şöyle bir fikir doğdu.
"No manita no dırdır"
Niye kadınlarla"takılmayı" seçiyorum?
-Bir kere sorumlulukların yok
-Sana trip atan, seni parmağında oynatmaya çalışan tabiri caizse bir rakibin yok
-Hayatın hıncını senden çıkaran yok
-Hesap soran yok
-Kıskançlıklar yok
-Niye aramadın vb yok
-Gereksiz tartışmalar yok
-Yüzlerce farklı insanla tanıyıp kültürünü arttırabiliyorsun
-Sadece kurulan ilişkiden alınan keyif var
Yapamıyorum ben öyle ama durabilmek için değil yapamadığımdan yoksa hayatta boş kalmam siz daha cinsiyet farkını bilmiyorsunuz bu yüzden boş konuşuyorsunuz hep işte böyle
Bir erkek kendime zaman ayırayım kafa dinliyim diyemiyor çünkü biz ne kadar uzaklaşırsak hep geri kalıyoruz biz adım atmadan uğraşmadan olmuyor
Siz kadınlar aman kafa dinliyim diyorsunuz çünkü istemesende markete giderken bir erkek sana yürüyor veya kesiyor gözüne kestiriyor
Sosyal medya hesabında foton olmasa bile yürüyorlar kendinizle bizi karıştırmayın siz isteiğiniz zaman konuşcak birini bulabilirsiniz biz öyle değiliz 2 ay kafa dinliyim dedim o kadar uzaklaştımki 1 yıldır boştayım istiyorum yapamıyorum hatta
Eşi vefat edeni karıştırmasaydın iyidi o biraz hassas bir konu. Şimdi çapkın erkeği / kadını anlarsın adı üstünde çapkın biriyle birlikte sonra hop başka biriyle. Ancak aşkla seven birisi için bu farklı o gerçek sevgiyi arayandır. Nasıl çiçek susuz duramıyorsa kadında / erkekte birini sevmeden duramaz. Önemli olan gerçek Aşk'ı ve sevgiyi bulup mutlu mesut yaşamaktır.
https://youtu.be/F9u-O9a3u6A
Tamam ama giden geri gelmiyor ki. Kalan için hayat devam ediyor. Yalnız yaşamaktan korkuyor bunu anla lütfenn.
Doğru bu kadınlar daha vefalı ama bir yandan da erkeklerin diyelim ki eşi vefat etti zaten direk kalan çocuklara baksın diye biriyle evlendiriliyordu ama kadın olunca boşandıysa veya eşi vefat ettiyse bitmiş gözüyle bakılıyordu. Sevgilide aynı şekil erkeğin hayatında kadın olmayınca ezik görülürken kadının sürekli değiştirmesi rahatlık olarak görülüyordu. Ama şimdi devir değiştir boşanan kadınlarda sürekli evleniyor sürekli sevgili değiştiriyor yani baskı azaldı. Erkeklerin kadınsız duramama durumu bir nevi toplumun onlara verdiği rahatlık ev işi bile yapmamaları için evlenenler varmış. Sonuç olarak her iki cinsinde birbirine ihtiyacı var ama bazı insanlar bu konuya daha düşkün. Daha flörtözler sürekli fırsat kollarlar girişken olurlar vs
Cevap
167Cevap
Napsın zürafaya mı hallensin sister 🤣🤣
Zebraya çizgilerini beğendim benimle çıkar mısın mı desin?
Karıncaya sen çok çalışıyorsun bana bakarsın çalışan eş arıyorum seni seçtim mı desin?
🤣🤣🤣
Onu kızlar da oldukça fazla yapıyor 🤔
O takılmak dediğin nasi. Bişey. Oluyo kardeşim arabayami takılıp adam. Rakıyı koluna geziyo yiyip içip. Bundan oncekiyle napiosa ona da onu yapmaya çalışıp. Elinden geldiğince her kafa uyuşmaz. N bakarlar işine ama. Kadınlar da kıçını. Sağlama almadan. Yani birini bn bulmadan adamda bırak miolar yani iki üç gün ikisiyle takılıp yenisine az isiniyo. Eskisine de sen kim kopeksin çekip
ayn de abartın
Çünkü erkekler kadınlara göre daha doyumsuz oluyorlar , siz kadınlar kendinizi kontrol edebiliyorsunuz duracağınız yeri biliyorsunuz ama biz öyle değiliz malesef. Erkekler boşta kalmayı sevmezler hep birileriyle takılmak isterler , kadınlar bu olaya daha duygusal ve daha ciddi baktıkları için her önüne gelen erkekle konuşup görüşmezler. Yani her erkek aynı değil tabi karakter meselesi bu , gerçekten çok güzel seven değer veren erkekler de var ama onların değerini bilmeyen kadın da çok malesef.
Reiiiisssssss kadınlar alfa erkek gordumu atlar reise sana öyle gekiyorrr
ayn
Çünki erkeğin kadın * güç olarak nitelendiriliyor. Yoksa tabii kendi işe verse, başka hobiler bulsa, elbet kadınsız dura bilir. Şimdi bu açıdan bakın, neden erkekler kadın düşkünü. Yani erkek isterse ihanet etmeye bilir.
Hayatlarında bir kadın varken bile diğer kadınlarsız duramayan erkekler hayatlarında kadın yok iken nasıl kadınsız durabilsinler..
Bir erkeğin hayatında olmayı bu yüzden red ediyorum,
artık bana kutsal rahibe diyebilirsiniz 🍷')
Erkekler kadar başınıza daş düşsün emi :D Hem arkadaş kadınsız duramıyor değiliz ki kadınlar bizi istiyor :D Yoksa bak sitenin %50'si 30 yıldır kadın görmemiş :D En azından sevgilileri olmamış. Ayrıca önemli olan kadınsız durmak değil bir kadınla nasıl duruyor o önemli kankaa. Hem ne demişleeer Yalnızlık Allah'a Mahsuuuss :D Erkeklere değil.
Dünya üretimle dönüyor. Senin dediğin hayatın akışına ters 👍 Yanlış anlama olmasın ben duygusal biriyim sevgi benim için çok önemli hayatıma giren kadın sayısı bir elimin parmaklarını geçmeyecek ;) fakat senin dediğin gibi tüm erkekler sevdiğiyle beraber olsa dünyadaki insan nüfusu belkide şu anda çoktan tükenmiş olurdu. Erkeklerin testisleri fabrika gibi çalışarak sperm üretir yani kadınların yumurta olayı gibi değil (her ay eksilme olmaz) sürekli bir üretim var. Üretilen bu spermler tüketilmek zorunda. İşte olayın özü bu ve işin kötü tarafı taciz ve tecavüzler. Yani senin yazdıkların gene insanca şeyler.
Bence acilen bakış açını değiştirmen gerek. Sonuç itibariyle erkek bi kadınla birlikte oluyorsa, kadın da erkekle birlikte olmuş oluyor. Mevzuya kadın erkek ayrımı yaparak girdiğin an kendini açmaza sokmuş olursun. Erkek kadınsız, kadın da erkeksiz duramaz. Çünkü ancak bi araya geldiklerinde hayat yaşanabilir hale gelir. Bi düşünsene tüm dünya sadece kadından ya da sadece erkekten ibaret olduğunu. Yaşanabilinir mi orada? Sorunun cevabına gelecek olursak süreç gayet doğal ve olması gereken.
Lütfen genelleme yapmayalım. Evlenmeden önce değişik dönemlerde 2 kez 2 yıla yakın sevgilim de fakbadim de olmadan yaşadım. Evliyken 16 yıl boyunca tek bir kadın oldu hayatımda, evliliğin son 9 ayında hayatımda bir kadın bike yoktu. Erkekleri kadınlara bağımlı yapan, onları bağımsız yaşayabikmelerini sağlayacak becerileri kazandırmadan yetiştiren anneleri maalesef. Çoğu kendi işini görmekten aciz.
Kadınlar durabiliyormu ki
Bence kadın veya erkek olarak cinsiyetleştirmemek gerek
İnsan olarak diyip ve kendisine bir eş bir karşı cins bakılıyor ve bu normal bişey
Son zamanlar feminizm kişiler artık tanışmayı bile sapıklık haline getirmeye başladılar
Eşinden, sevgilinden ayrılan insan şanslı ve ortamı müsait ise bir başkasını çabuk bulabiliyor
Ama bazen şanslı olmayanlar da var
Öpüştünüz, koklaştınız derken ertesi sabah oldu. Adam bir türlü evden gitmek bilmiyor. Yok kahve içelim, yok kahvaltı yapalım. Açık ve net olmakta fayda var. Empati yeteneğinden yoksun erkeklere mevzuyu dolandırmadan direkt anlatmak lazım. Her şey iyiydi hoştu ama bizim de kişisel alanlarımız var yahu. Hele ki bu alan evimizse… sende anlat ya da ayrıl. ama. kardesim her erkek aynı değil
Hatun sorunun cevabı şu koyduğun fotoğrafta gizli ışte
Kadının bedeninde ve ruhunda huzur buluyoruz çünkü
Kadın bizim limanimiz çünkü
Şunun gibi bir tatkis kadinim olsa...
Benden mutlusu olmaz ki.
Gerçek aşkı, gerçek sevgiyi yaşayacaz diye de hiç sevgilimiz olmadı. Ben ve benim gibi insanlara enayi, saf, saIak gözüyle bakıyorlar. Haklılık payları var çünkü kimse sevgiden, aşktan anlamıyor. Sevmemek için insanların bahaneleri çok. İnsanların ilgi alanları, kriterleri saçma sapan şeyler olmuş. Sevgi emek, çaba ister. Hiçkimse bir uğraş vermek istemiyor, hep şakacasına seviyor.
Beklentiler erkekler icin guzel zeki hamarat olmasiyla sinirli oldugu icin daha kolay bulurlar ve manitam derler kadinlar ise arkadasim diyerek denerler yok isi yok parasi vs o su busu diye elerler o yuzden aslinda az takildigi varmis gibi gorunur halbuki dunyalar kadar insanla gorusurler.
ay evet yaa mesela bak bi çcocukla aramız olmadı hemen başkasıyla çıkmaya başlamış yedekte varmış yani başka bi flörtü... hayır bu kadar birisini sevmek kolay mı ya daha geçen gün benim peşimde koşuyodu. tamam olmadıysa da yas tutcak değil ama bana tuhaf geliyo yine de..
Peki peşinden koşan kişi nasıl etkiledi seni
@paralıinsan aslında ilk başta hoşlanmamıştım ama şimdi hoşlanıyor gibiyim bu da bir sad story...
Kadınsız duran erkek de var erkeksiz kadın da genelleme yapmaya gerek yok
Yapılan araştırmalarda eşi ölen bir erkeğin kısa zamanda çöktüğünü, eşi ölen bir kadının ise daha gençleştiğini ortaya koymuş. Erkekler kadınlara göre daha aciz demekki hayata karşı.
Dünyaya hukmettik abla
Ve ediyoruz edecez
Ne zaman hayatıma bir kadın almak istesem, cebimde taşıdıgım çakmağı çıkarır ve elime tutarım.
Ve şöyle derim; sen daha bu ateşe dayanamıyorsun. Bir kadının oyunlarına, yalanlarına nasıl dayanacaksın diyorum.
ya bunlar böyle eski sevgilim ulaştı bana eee her gün bulgur yenmez bir gün kepap yenir bir gün salata bilmem ne ihanetini böyle savundu 😂üstüne dedi sevgili olmak istiyorum senle ama dışarı çıkarsam şehir dışına gidersem gene aldatirim şakamı bunlar lan ne yaşıyorlar küfür ettim kapattım 😂salak ne havlıyor diye açmıştım belli etti kendini
Bir ilişki bitiriyorsam tabiki başka bir ilişkiye başlarım napıcam yasını mı tutucam siz kadınların erkeksiz durduğunuzu falan mı zannediyorsunuz ah kuzum ne masum kızlarsınız
Madem erkekler kadınsız duramıyorsa, ben neden böyleyim?
https://www.youtube.com/embed/Ct6nstBtq2MArtık o devir değişti, hem de çoktan. Erkeksiz yapamama, sigara içme, alkol içme, dövme yaptırma vs her şeyde erkekleri solladılar ya da çok yakın orandalar.
kadınlarda erkeksiz duramıyor ülkenin haline bak çocuk oranı fazla nüfus fazla 5 sene önce kaçtı simdi kaç nerden geliyor bu çocuklar erkek mi getiriyor 😂
Bu hayat mıknatıs gibi ( artı ve eksi kutupların birbirini çekmesi) veya bir anahtarın bir deliğe tam oturması gibi bir şey. Kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısı. Benim bile burda takılmamın sebebi
Kadınlar gerçekten sevilmeyi Merhamet görmeyi ilgi görmeyi hak ediyor Ben sevmediğim insanlar birlikte olamıyorum
Güzel tespit. Kadinlar durabiliyor genelde ama erkekler çoğu zaman duramıyor. Ben de hep bunu düşünmüşümdür.
Tersten bakınca bu durumlar kadınlar da erkeksiz duramiyor o zaman? O erkekler sürekli bir kadın bulduğuna göre?
O bahsettigin erkeklerle hep bir kadin iliskiye giriyor, kadinlarda ayni, toplum baskisi olmasa inan bana daha fenasiniz
kadınlar erkeksiz neden duramıyor ise , erkeklerde aynı geçerli sebeptendır.
aslında sorunun içerisinde cevabıda mevcuttur.
Sanki kadınlar erkeksiz duruyorda kadınların anormalıne cok rasldım 4/5 tane dostu olanmı ararsın kocayı hastanelik edenlerıde var
Kadınlar açılışı yaptıktan sonra erkekten daha fena oluyor😄mahalle baskısı olmasa bütün erkekleri sıradan geçirirler
Doğamız da var bu kadınlar içinde geçerli ama bizde kadın çok baskılandığı için toplumsal hastalık olmuş artık sürekli aktarılıyor.
28 yaşındayım hiç kız arkadaşım bile olmadı. Tek başıma yaşıyorum ve hertürlü ihtiyacımı kendim görebiliyorum.
Dua et ki duramıyorlar... onlara karşı en güçlü olduğumuz alan bu değil mi
Tek taraflı düşünmek bile ayrımcılık bence.
Bir kişi üzerinden tüm cinsiyeti de hedef almamalı.
@birgecwyolcusu pardon? Hqngi kişi üzeründen?
Soruyu soran kişi bir erkek üzerinden bu yorumu yapıyor muhtemelen.
@birgecwyolcusu hayır öyle gibi görünmedi bana
Hımm.
kadınlar erkekleri sollayalı çok oldu. bırak sevgilisini falan ek 3-4 flörtü olamayn kız bulursanız öpüp başınıza koyun.
Cinsiyet fark etmeksizin sana katılıyorum. Ayrılık, veda sonrası bir süre yalnız kalmak, kafayı toplamak gerek.
Kanka bu devirde aşkı yaşamadan aşktan soğuyan bir insanım ayrıca sevgiye de pek inancım kalmadı walla.
aynı soru kadınlar içinde geçerlidir cinsel istek dürtüler falan filan sebep çok asıl sebep cinselliktir
Sosyal yaratılmış bir varlığın en doğal hakkıdır bu. Kadın kendi başına hayatını idame ettirebilecek güçtedir ama maalesef erkek öyle değildir.
Kadınlarda , öyle insanları buluyor , kadınlarda da suç var malesef Yapışmasın lar onlarda Öyle birilerine
En azından erkekler ayrılınca yapıyor bunu, burda kaç kere karşıma çıktı evliyim kocamı aldatıyorum diye gönderi sayamadım
Demek ki bulmak kolay mış ☺ ince ayrıntıyı neden es geciyosunuz okadar kolay olmasanız hooop diye bulmayız bizde
Aslında bu cinsiyet ayırt etmeksizin karakter meselesi😂
Kadınlar olmasa erkekler pislikten ölürdü. İyiki de varlar 🤣🤭
Ya erkekler tek kadına aşık olur çok kadınla birlikte olur bunu anlayın artık erkeklerin birlikte olmak için aşka ihtiyacı yok
Yo gayet kadınsız durabiliyoruz. Asıl soru kadınlar neden evlenmek için çırpınıyor olmalıydı. 😄
Evet yine erkek düşmanı düşük iqlu agresif adlı fenomenimizin yeni sorusuna hoş geldiniz
İnsanlar insansiz duramıyor, cinsiyetle alakasi yok
Hayatımda bir kadın varken diğer kadınları görmem bile hayalet gibidirler ama hayatımda biri yoksa illa gelip biri bulur beni ama genelde hep arızalılar oluyor nedense
Ben şu an kadınsız dura biliyorum bekarım halen bu yaşta
Ben durabiliyorum Nerden çıkardın kadınsız duramadığımızı 🤔
Bunu hiç yapamadım gönlümde birisi varken yapamadım yapmak istesem de denk gelmedi ama bir kadın tarafından bana yapıldı bu hemde çok kez
Tamam da neden dursunlar ki , kimse ruhsuz varlık değil.
Benim tanıdığım biri var hiç sevgilisi olmadı evlenmedi 45 yaşında hiçte meraklı değil
Ben burda çok erkek siz duramayan kadın biliyorum onları napalim müzeye mi koyalım
Çünkü karşılıksız sevgiyi annemizde bulduk, duramamız normal diğerlerine karşı
Bunu nereden biliyorsun ya da kaç kişi ile takıldın ya da deneyimlerin cidden merak ettim
Sanki kadınlar erkeksiz duruyor. Bu erkekler kimle beraber erkekle mi?
Erkek kadın için, kadın erkek için yaratılmıştır duramamazlık diye bir tabir saçma olur çünkü fıtrat gereği kadınla erkeğin birlikte olması gerek
Bunu daha çok kadınlar yapamıyor. Erkeksiz duran daldan dala atlamayan kız sayısı erkeklere göre daha az. Hatta tek erkekle idare eden yedeği olmayan kızlar bu devirde yok denecek kadar azla
Bende mi sorun var? Liseden sonra hiç sevgilim olmadı 😂
Sizde ilgisiz duramıyorsunuz ne anladık sorudan şimdi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?