Sensiz yapamam, yaşayamam, sen benim her şeyimsin, sensizlik bana haram, sensiz dünya çöl, sensiz aç susuz kalırım, sen olmadan ben olmam, sensiz nefes alamam buralarda hiç duramam tek başıma yalnız kalamam diyen erkek ya da kıza yüzde kaç oranında güvenirsiniz? Size bu tarz cümleler kuran oldu mu olduysa sonuç ne oldu?
Sensiz yaşayamam diyen erkeğe veya kıza yüzde kaç güvenirsiniz?
Hiç kimse bana öyle bir şey demedi, demek ki bensiz yaşıyorlarmış. 😂 Herkes yaşar, belki eksik yaşar, belki hep yüreğinde bir köşede olur ama elbet unutur.
Ben sevdiğim insana Nazım Hikmet gibi derim; “Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim, Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.”
Her şey “Bana biraz kendinden bahsetsene” sorusuyla başlıyor. Sonra gelsin yalanlar. Nefret etseniz bile onun sevdiği müzikleri seviyor gibi yapıyor, onun hoşlandığı yerlerde takılmaktan keyif alıyor gibi görünüyorsunuz. Ne kadar çok ortak nokta çıkarırsanız o kadar kuvvetli bir ilişkiniz olur ümidiyle aşk yalanlarına sarılıyorsunuz. Sonra bir bakmışsınız kusursuz birini tarif ediyorsunuz. Ya da kusurlarınızı öyle bir anlatıyorsunuz ki kulağa lütuf gibi geliyor. Kimse kimsesiz yaşayamaz diye bir şey yok yok yani. Benden önce nasıl yaşıyorsa sonrada yaşar. Böyle büyük laflar bana hiç inandırıcı gelmiyor. Bu cümle tamamen karşındakini manipüle etmek için kurulmuş bir cümledir gelmeyin böyle oyunlara.
Merhabalar 🎈 “Sensiz yaşayamam” cümlesi tamamen içi doldurulmayan saçma sapan bir cümle. Kim bu cümleyi kurarsa altını doldurmaz bu cümlenin. Yalan; yalanın en süslü cümlesi hemde. Sensiz yaşayamam diyen biri onsuz yaşar; hemde öyle bir yaşar ki; hiç bişey olmamış gibi devam eder. Bu cümleye kahkaha atarım.
Aslında o anda sensiz yaşayamam derken, Gerçek duyguyu ifade ediş biçimi Olarak bakıyorum ben olaya. Tabikide yaşamak için kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Ölenlerin ardından bile yaşayabiliyoruz. Söyleyen kişinin samimiyetine güveniyorsam inanırım. yüzde vermeye gerek yok.
Yalan çünkü böyle şeyler, bensiz de yaşar sadece kendine bağlamak için böyle yalanlar atıyordur ya da gerçekten aciz biridir.Çok sevse de bensiz yaşayabilir sonuçta kimse vazgeçilmez değildir. O yüzden böyle sözlere karnım tok.
Bu büyük bir iddia. Şu hayatta belki sekiz milyarda bir insana söylemeyi hakeden. İnsan illaki birileri olmadan yaşar. Fakat o birtek insanı, ruh eşini bulması gerçekleşirse... Artık dirildiği gün bile ilk O'nu arar.🌻💛🙂
Bu cümleleri kuran iki tip insan vardır Birincisi gerçekten seviyordur ve kaybetmemek için elinden geleni yapıyordur ona göre son umuttur bu. Ve gururunu hiçe sayacak kadar çok seviyordur.( bu güzel bir şey mi bilemiyorum)
Ikinci tip insan yalanı alışkanlık edinmiştir :) takıntılıdır kaybetmemek için yapar ama gururu falan önemli değildir amaç düzen bozulmasındır, boşta kalmamaktır :) Ikinciler yüzünden birincilere inanmayız genelde.
Çok samimiyetsiz sözler. Beni terkedip sonra tekrar bana dönmek isteyen ex'im bana sensiz yaşayamıyorum demişti. Hala yaşıyor kendisi domuz gibi üstelik ajsjs. Ama sayesinde kimseye güvenmemeyi öğrendim.
Benden önce nasıl yaşıyorsa, ben hayatından çıkınca bir süre sonra bensizliğe alınacaktır. Konu duygular olduğu için iki üç yıl dahi sürebilir. Belki de bir ay.
Kişiliğine bağlı ancak en güvendiğin bile bir yerden sonra değişik hareketlere başvuruyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla unutuluyor insan bi şekilde. Eski sevgilim dün yalvardı yakardı sensiz yapamıyorum ölüyorum lütfen dön diye ama elden bişey gelmez. Yüzde 30 40 inanırım o kadar