Aşktan ve erkeklerin dilinden anlayan var mı?

Instagram hesabımı biliyor
Ne zaman o konumda instagrama selfie atsam 1 saat sonra arabasıyla o konuma geliyor ama yetişemiyor
20:00 de kalkıyorum o konumdan
bizim ilçeye 21:00 den sonra otobüs yok ve o konumla otobüs durağı arasında 800metre var yürüyerek durağa gitmek yarım saat sürüyor
.
Dün gittim o konuma
bi selfie yapıp instagram ana sayfaya atayim dedim saat 19:00'da attım saat 20:00 eve gitmek için durağa yürümeye başladım işte yürürken yine o adam arabasıyla yanımdan geçti artık plakayı ezberlediğim için tanıdım
Arabasının içinden bana baktı sonra yanımdan geçti bende şaşkın şaşkın arkamı dönüp baktım BU 3 KEZ BAŞIMA GELDİ

Bu adamla 10 sene önce tanıştık eski lisemden o zamanlar sevdiğim adam olur kendisi ama bana pas vermezdi bende platonik olduğunu düşünürdüm sonra başka liseye nakil oldum 8 senedirde görmedik birbirimizi yani sapığım değil
.
Ya bilerek geliyor beni görmek için ya da o konumdaki cafelerde kadın arkadaşlarıyla buluşuyor (bekar ve sözlü nişanlı değil)
Aklıma takıldı durağa gittim, ağaçların arkasında otobüsü ve de bu adamı bekledim
Eğer biriyle buluşmak için o konuma geliyorsa hemen durağın ordan geçmez 3-4 saat sonra geçer bide durağın oradan geçmek zorunda başka yol yok
25 dk sonra otobüsü beklerken arabasıyla geçti o yoldan yanında kimse yoktu ve elini dışarı çıkarmış sigara içiyodu araba kullanırken
Biriyle buluşmaya gitse 25 dk sonra tek başına geri dönmez herhalde
.
Sizce bu bana takıntılı mı benim için mi geliyor
Yoksa tesadüf mü
Takık senin için geliyor
Tesadüf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Aşktan meşkten anlayan yok mu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bahsettiğim adam 46 yaşında
Aşktan ve erkeklerin dilinden anlayan var mı?