Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?
Size aşık ama sizin ona o gözle bakmadığınız biri ile bir yerde mahsur kalsanız sizce sonu nasıl biter?
Görüşleriniz için teşekkürler soruyu da beğenebilir misiniz?

Eğer ilgimi çekecek , seksi birisi ise sevişebilirim. Ama sevişmeden önce devamı olmaz diye de uyarırım. Tabi bu benim başım bağlı değilse gerçekleşir. Belki ten uyumu çok iyi olur sonrasında da bir şeyler yaşarız ama onu da düşünmem. Ama ilgimi çekmeyen , gözüme güzel gelmeyen birisi ise az ötede tutarak sadece sohbet ederim. Devamı olmaz.
İşler ayna çal çal oyna misali. Bilemedim şimdi bak kestirmek baya zor bir durum🙃
Tahmin ettiğin gibi olur
🤜🤛
Duygu beslemediğim biriyse sonunun yaramaz bitme gibi bir şansı hiç yok. Duygum olmayan birinin bana duygu beslediğini farkedersem onunla vakit geçirmem , uzaklaşırım çünkü kimseye boş ümit vermek istemem.. bildiğin kul hakkı
Cevap
37Cevap
Mahsur kaldığımız yerden çıkacağız elbet. Bir şey hissetmiyorsam ona karşı, ya hissettirir bu onun için fırsattır ya da girdiğimiz gibi çıkarız. Hiç bir şeyin garantisi yok, ateş-barut yanyana durmaz
Bir şey hissetmiyorsam bir şey olmaz.
Dostça biter bişi hisetmediğim birine yakınlaşmam olamaz..
Bir şey olmazdı, kendimden eminsem duygularım yoksa yakınlaşmazdım. Sevgisine değer veririm
Bana aşık olamaz ki hiçbir kız. Kızların dna'sında yazar. Gözü ... Renk , saçı uzun , ergenlikten sonra memeleri şişecek , ve Bedriyi arkadaş olarak görecek.
Kurtarması için birilerini ararım ama Karşılıklı aşk yaşadığım biri olsaydı sonsuza kadar onunla o yerde mahsur kalmak isterdim o ayrı 🙄
Pek atraksiyon olmaz. Bir şey hissetmediğim bir insanla aynı ortamda olmak sadece beni gerer. Başka bir şey yapmaz
Sohbet muhabbet gider. ya da sevgilim yoksa şansını zorluyorsa durumu izah ederim tekrardan, sonra akışına bırakırım heralde. :D
Bir şey olmaz elbette
Bir an önce çıkmanın yoluna bakarım ben
Hiçbir şey olmaz net biriyim ben olmayacağını belirttiysem mümkünatı yok olmaz bir şey
Sivri dilli bir insan olduğum için farkında olmadan o kişiyi kırabilirdim.
gerekirse kendimden nefret ettirebilirim. gerekmemesi için de elimden geleni yaparım tabi.
Havai fişekler patlar 😀
Perdeler açar tiyatrolar çeviririz 😂
Birşey hissetmiyorsam nasıl başladıysa öyle de biter.
Pek birşey olmaz, mahsur kaldığımız zaman diliminde sohbet ederiz sonunda herkes başka yollara
Sohbet ederim ama düşündüğü gibi iliskiye falan başlamam.
1-2 günse hiç bir şey olmaz, olmadı da. Ancak 1 2 haftaysa her şey olur 💆♂️
Hiç birsey olmaz perso merak ediyorum senin kaç tane soru hakkın var 😅
Kafalarımız uyuşursa belli olmaz severim büyük ihtimalle.
o kişiye bağlı çünkü sevmekten çok sevilmekten yanayım beni seven sevdiğimden daha kıymetlidir
Karakter meselesi bişey hissetmediğin biriyle sırf kendini tatmin edicen diye birlikte olup ona da ümit veriyorsa o kişinin karaktersizliği🤷🏻♂️
Kalacagimiz sure ve ortama bagli mesela ada dami asansordemi odadami. Ee simdi soyda onemli soyumuzun dewami icin gozumuzu kapatiriz artik 😁😁
Ne olacak mahsur kaldığımız yerden çıkana kadar sohbet ederiz 🤷🏻♀️
Yaramazlık yaparsa sandalyeye bağlarım. Rahat durmaz kesin.
Başladığı gibi biter nasıl bitecek 😂
Belki soğur benden shchakfndj
Utangaçlıkla biter efendim.. Yüzüne bakamam ki 😂
sonu kurtulmakla biter
Bişi olmaz uyurum ben dbdjdn
Sohbet muhabbetle biter.
Boş boş oturur konuşuruz öyle
Galiba beni pis eder.
Hiç bir şey olmaz.
Yatakta biteceği kesin
Öyle kalır
bir sey olmaz konuşuruz sadece
Sorularına bayılıyorum aferin kız.
Kabul ederse ilişki yaşarım, ama ciddi düşünmem
Sonunda olacak olan şehvetli bir sonuç olur..
Önce Sohpet ederiz. Sonrası akışına bırakırız.
Hiç masum şeyler olmayabilir bsbeheb 😏
Kötü şeyler olmaz umarım
beni o günlük kandırır..
Bir şey olmaz sohbet ederiz
bır kadınla bir erkek yalnız tanrıya dua etmez
Polissss diye cırlarım
Pencereden bağırırım
Hiç bir şey olmaz
Tek bildiğim kız yaklaşmak ister.
Mutlu sonla biter.
Hiçbirşey olmaz
Hiçbir şey olmaz ki