AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evliligi desteklemeyen biri olarak seni tebrik ediyorum ve sebebini soruyorum.
Tebrik mi ediyorsun benim hayatıma sevgili olarak da bi kız girmicek , ıçim hiç büyümedi , birey gibi hissetmiyorum herşeyden korkuyorum ve maddiyat durumum
Evet tebrik ediyorum basina yeni bir dert almiycaksin cunki baski hissetmiyceksin
Hayatıma hiç kız karşı cins girmicek tadamıcam o duyguyu güzel mi?
Para yok kanka nasıl evlenelim
Paranın yanında kendime güvenim saygım da yok kişiliksizliğim var
Sebep ne söyle de yardımcı oluruz belki
Sebebi birey gibi hissedememek , hayat'a yabancı kalmak , herşeyde korku endişe kaygıları ve maddiyat daha sayabilirim
Bunlar basit şeyler, yas kaç
Sana göre çok basit bir de pireyi deve yapan bana sor , 25 yaşındayım
Yazdıkların hiç iç açıcı değil, sende umut yok, boş beleş yaşamaya devam et, bir kızın da başını yakma zaten
Bundan daha ķırıcı bir laf edemezdin zaten sen yaşa 9 yıl böyle görürüm umudu 2 kere denedim olmadı , sende biliyorsun demek bir kızı mutlu edemeyeceğimi onur kırıcısın
Bilmiyorum sen yazmışsın yorumlara, gerçekleri inkar edemeyiz
Sinirimi neden bozuyorsun ayağa kaldırmak için mi
La zaten sen kendin yazmışsin kıza gerçekleri, benim ne suçum var
Nasıl umut olsun ki korkuyorum
Kendini bitirmiş bir hiç miyim gözünde yani
Erkekligindemi sorun var?
Hayatımda sorun var hayatımda bir kız bile girmicek
İçine tükürdüğüm hayatımda sorun var
Kendine gel aptallaşma kimsenin hayati duzgun degil yukseklere bakipta kendini kücultme yeter siz erkeklerin özguvensizliginden biktik beee akilli düsun o kadar nimet var bir fikir kur yap şurada gezinmeyi birak hayatinda gezinmeye basla tur at bakalim ben ne yapabilirim. diye benimde aklima bu geldi yazdim... adam gibi derdini yaz sende...
Yıllar önce liseyi anlamadığım için bıraktım evime kapandım 9 senedir evden çıkmıyorum obez gibi bir şey oldum hayata yabancı geri kaldım özgüven diye bir şey hiç olmadı zamanla kendime bakmadım her yerim dökülüyor hiç çalişmadım okumadım hayata ayak uyduramadîm engelli kimliğim bile var herşeye yabancı kaldım evden hiç çıkmıyorum gezemiyorum 1 kez bile sosyalleşmedim 1 tane bile arkadaşım yok tek yaptığım şey yemek yemek bilgisayar oyanamak kilo almak
İyi halt ediyon kalk be artik kendine yapiyon kimse senin yerine aci çekmeye gelmedi herkes kendi acisinda sen bir merkez vardi unuttum devlet kurumuydu ariycan obezligine aktivetligine başlatican bedeva once ordan başla sonrada plan yap liste hedeflerine başla silkelen bee allh bilir kaç yasindasin bu dunyada salak erkekleri kadinlar sevmez seviyorsa kendisinin bir biyuk sirri vardir ya da kendi eksikdir aci ama gercek topla artik bak internette gezin bu kurumlari araştir ya4dim ediyorlar bizzat sizlere hele. engelli kartin varmis sizlere devlet memurlugu bile bedeva yeter kalk oku oku okumayi öğren artik isim yok. demissin ne diye bunca imterneti kullandin sen aynaya bak aslanim adamlik parayla degil akilla akil once sonra para sonra kiz gelir evet dogru kizlar saan ne gelsin bee sen once listeni yap sonrada basla hemde bedeva herseyi yaparsin üşenmeyecen kalkacan kaldir kıcini artik... tüeketen değil üreten olun beee
Devleti kullan ayaginin altinda sen hala burda mizmizlan...
Benim aklım eriyor mu antin kuntin işlere hayallerim hedeflerim yok korkuyorum değişmekden herşeyden
Mezarında iyi uykular ayak yapma burda
Bak son kez yaziyom sende insan. fobisi var sanirim acil yardim al bunun içinde destek veriyor o merkezler... iyi düsun kalk artik...
Körler üniversite mezunu oluyor azimli ol
Senden daha beterlerin hayatlarini izle belgesellerde youtublarda dikeln hayata inat elbet sende bosuna bu zikkim. dunyaya gelmemissindir sectin geldin hadi kalk basla
Oyun oynayanlardan nefret ediyorum öldüruyor beyninizi başka hicbir şey degil...
Ne yapabilirim başka
Kuş mu otmuyo kanka
Hayat ötmüyor reis hayat adil davranmıyor
Sabret açılır bi yol
Ben bir şey yapmazdam NAH açılır
Çaba gostereceksin odugu kadar olmadığı kader deyip kabulleneceksin bak ben 35 oldum bekarim ama sorun yok bizimde kaderimiz böyleymiş hayırlısı olsun diyorum
ne guzel
Ya 5 gündür sitedeyim beni aşırı güldürüyorsun ne zaman görüşlerini okusam iyiki varsın 😅 son zamanlarda neşe kaynağımsın
@Feyzagrz aay rica ederim askom💓
Güzel mi? Hiç bir kız girmicek hayatıma güzel mi?
neden evlenemiyosun
Birey gibi hissedememek , hayata ayak uyduramamak ve maddiyat durumu
hep aynı olacak değil ya
25 yıldır aynı
25 yıl çocuktun bundan sorası önemli
Korkuyorum
korkacak ne var yaa
Hayatın kendisi var
bi şey olmaz merak etme bu dünya da bitek sen yaşamıyosun
Sebep
Korku entrikaları , büyüyememek ve maddiyat
Umutsuz olma. her evlenen milyoner değil.
Ne yaşadığımı bilmiyorsun
Kardeşim bence cozulemicek dert yoktur. yeterki iste
Sen öyle san
umutsuz olma
Yerimde sen olda sen umutsuz olma
ne oldu anlat bakalım
Yıllar önce liseyi anlamadığım için bıraktım evime kapandım 9 senedir evden çıkmıyorum obez gibi bir şey oldum hayata yabancı geri kaldım özgüven diye bir şey hiç olmadı zamanla kendime bakmadım her yerim dökülüyor hiç çalişmadım okumadım hayata ayak uyduramadîm engelli kimliğim bile var herşeye yabancı kaldım evden hiç çıkmıyorum gezemiyorum 1 kez bile sosyalleşmedim 1 tane bile arkadaşım yok tek yaptığım şey yemek yemek bilgisayar oyanamak kilo almak
kusura bakma şimdi söyleceklerim birazcık sert olabilir ama ben mantıkçı insanım o yüzden söyleyeceğim: okulu bıraktıysan hayatının sonuna kadar bomboş evde oturmanın mümkün olmadığını az çok biliyorsundr diye düşünüyorum. buna rağmen evde oturmaya devam ettiysen ve hayata karışmayı reddettiysen sorumluluk sende. kilo almak da yine senin elinde olan bir şey. liseyi okumayıp meslek edinmek gibi bir planın falan yok muydu yani bomboş evde ne yaptın anlamadım? yanlış anlama yargılamıyorum sadece anlamaya çalışıyorum
16 yaşından beri böyleyim 25 yaşına geldim 9 senem heba oldu gençliğim gitti ergen çağlarımda yaşıtlarım ortam yaparken sevgili ayarlarken o bar senin bu bar benim eğlenirken ben bilgisayarın bağımlılığına ev hayatının varlığına düştüm aklımı kullanamadım 2012 den beri her gün evde bilgisayar takılmaya devam ediyorum 1 kez bile çalışmadım 1 kez bile alemlere dalmadım 1 kez bile sevgili nedir tanımadım bir kez bile eğlenmedim dışarda geçirmedim özgüvensizlik böyle bir şey aklımı kullanamadım liseyi geçemeyince herşeyi saldım gelsin kötülükler , kilodan sağlığım kötüye gitse de.. İçimde zerre çalışma iş durumu olmadı karakterime yediremedim içim almadı herkes gibi olamıyorum
Benim başarısız olduğuma değil başarılı olmama şaşırmalı insan..
...
kusura bakma da hepsini bile isteye yapmışsın yapacak bir şey yok. kendime yediremedim diyorsun. bana şunu söyle sen hayatının nasıl olacağını düşünüyordun ki? sihirli bir değnek gelecek seni bu çukurdan kurtracak mı. kendin çaba göstermen lazımdı. liseyi anlamadım bıraktım demek bile saçma bence, herkes direkt anlamıyor ki zaten herkes çaba gösteriyor kimse einstein değil en ufak bir zorlukta hemen böyle pes edersen dünyaya nasıl uyum sağlayacaksın? hadi diyelim ki liseyi bıraktın i, tamam herkes üni okumak zorunda değil. bir mesleğe girsen şimdi ustaydın. bunların hepsini kendin bile isteye yaptın. 10 yıl insan evde oturup ne olmasını bekler ki? akıl var mantık var. ha, ben böyle konuşuyorum ama, artık çok mu geç? hayır tabi ki. istediğin zaman oturup adamakıllı bir şekilde hayatını düzene koymaya karar verip plan yaparsan, işler düzelir. diyetisyene gitmeye karar verirsin, araştırrır bir adım atarsın, sonra kariyer anlamında ne yapacağını düşünür taşınır onda da bir adım atarsın. bunlar hepsi senin elinde. o kadar yazdım inşallah mızmızlanmaya devam etmezsin. güçsüz insanları hiç anlamam biraz mücadeleci olman lazım oturup ağlamayacaksın eğer ağlıyorsan da bitirdikten sonra insan tekrar ayağa kalkıp mücadeleye devam etmeli