Eşimin her dediğini yapıyorum lafını hiç ikiletmiyorum istemediği şeyleri hayatta yapmıyorum masrafim da pek yoktur çirkin bir kadın da değilim günlük olarak her gün bakımımi yapıyorum fiziğim de gayet yerinde sporumu da yapıyorum gerekmedikçe de konuşmam başını ağrıtmam her konu da en iyisini yapmaya çalışıp onu mutlu etemeyede çalışıyorum ama beni hâlâ niye sevmiyor anlayamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevmeyen birine kendini zorla sevdiremezsin.. Bunun senin ne kadar iyi ya da kötü olduğunla alakası yok maalesef.. Karşı tarafın kişiliksizliğiyle alakası var bence.. Ne yapsan yaranamazsın bu karakterde insanlara.. Bence sen kendi kişiliğinden başkaları seni sevsin diye taviz vermemelisin.. İlerde bu sende psikolojik sorunlara yol açar.. Mutlaka eşinle konuşmalısın gerçek duygularını düşüncelerini öğrenmelisin.. Bazı erkeklerin tabiatı öyledir yani odun gelmiş odun gidiyordur.. Bir terapistten destek almalısınız.. keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenene kadar normal devam etmiş
Evlenince soguklasmis
Büyük ihtimalle evlendim tamam benim o demiş
Ve soğuk kaba yani meydana çıkmış
Gitmek istersen izinde vermez
Romantik bi adam değil dümdüz bise
İlerde de başka kadınlara meyleder
Bise yapamazsın kendinde yeni özellik olusturamayacagina gore
Ya spor yapıp çok iyi giyinen çok beğenilen bir kadın olacaksın ki kıskanacak peşinden koşarak ya da evde anaç tavuk gibi bekliceksin
İyimserliği bırak para harca. kendine bak yeni giysiler diyet kuaför ne yapabilirsen dene
Olmazsa yapabilecek bise yok
İnsanların duygularına hukmedemezsin
Daha şuh daha cilveli daha isterik olabilir misin
Gerçekte bu olmadığın için çok bise değişmeyecek02 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsini yapıyorum zaten çalıştığım yerden yurt dışı olan bir sayfadan teklif aldım söyledim de ona ama bunada izin vermedi daha fevri oldu huyuna gitmediğim zaman daha fevri haraket ediyor elimden bişey gelmiyor
- +1 yıl
Yapılabilecek çok bise yok
Yani gözünü karartip evliliği ni bozacak seviyeye gelmek gerekir diğer yapacagin şeyleri
Bunlar sözünü dinlememek vs gibi şeyler
Senden belki nefret ettirir belki sevdirir belli olmaz
Ama dikkatli olmak gerek
Belki de hiçbirşey yapmamak oluruna bırakmak çocuk yapmak gerekir bilemiyorum
Çünkü sevgi içsel bir durum
Ne gibi bir tepki gelcegini bilemezsin
Eğer gerçekten aşktan bahsediyorsak seni olduğun gibi kabul edip, sevmesi gerekirdi. Gerçekten seven insan senden değişmeni, başka birine dönüşmeni istemez. Ayrıca dünyanın en mükemmel insanı da olsan bazen sevilmezsin. Çünkü karşı tarafın beklentisi mükemmel olman değil sadece aradığını tek bir özelliği taşımandır. Eğer aradığı özellik sende yoksa ne yaparsan yap seni sevmeyecektir. Eşinin asıl durumuna gelecek olursam; eşin ya duygularından tamamen emin olmadan seninle evlendi ya da başka birini sevmeye başladı. İkisinden biri yüzünden sana karşı soğuk davranıyor olabilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Senin adına üzüldüm gerçekten
Daha fazla birşey yapmana gerek yok sen birşeyler yapıp onu mutlu etmek istedikçe o senden uzaklaşabilir. Biraz kendi haline bırak üzerine düşme.
Belkide seni değil kendini sevmiyor kendisi ile problemi olabilir. Konuşmayı dene varsa bir sorunu uzman yardımı almayı teklif et00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
28Cevap
+1 yılSen ayrıca bir şey yapamazsın, yapsan da fayda etmez.
Sorun onun kendisi ile ilgili.
Kendisi ile derdi var.
Ne olabilir bilmiyorum ama bunu halletmeden düzelmez.
O yüzden psikoljik destek alması gerekiyor.
Bunu kabul eder mi, ettirebilir misin bilmiyorum.
Fakat o her ne ise çözmediği, çözülmediği sürece değişmeyecek.
Hatta seni hak etmediğini bile düşünüyor olabilir bu sebeple.
Kendisini sevmeyen insan başkalarını sevemez, onun önce kendisini sevmesi lazım, kafasındaki problemi hallederek.
Seninle ilgili değil yani, kendine yüklenme bu konuda.12 Yorumla- +1 yıl
🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlattıklarına göre sıkıcı birisin... Masrafında olsa keşke, yani sen kendini o yönden de geri çekiyorsan ne diyeyim. Bir de üstüne düşme çok bence ve bence konuşkan ol bir şeyler anlat gülerek eğlenerek. Pozitif ol pozitif konuş esprili konuş. Adamlar böyle kadınlardan hoşlanır ve tabii ki de masraflı ol sen bu yönden de kolay olma şimdi diyeceksin değerimi bununla ölçemem diyeceksin ama değerini ölçmen açısından değil, sana para kıysın bir zahmet.
14 Yorumla
Soran+1 yılO öyle insanları pek sevmiyor ona göre davranmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa boş ver sevmiyorsa sevmiyor. Sevmiyor diye öyle davranma. İşine geliyor onun. Yani sana akıl vermiyorum haddim değil zaten. Sadece anlattıklarını okudum ve dışarıdan bir izleyici olarak yorumladım. O memnun olsun diye yapma bence fikrim bu. Acaba o seni bu kadar düşünüyor mu
Soran+1 yılHayır lütfen öyle demeyin dediklerinizi ciddiye alıyorum ne demek istediğinizi de anlıyorum ama seviyorum ve bı anda bana böyle olması ağrıma gidiyor pek konuşamıyorum da genel olarak çekingen biriydim tamamen kendinden beni uzaklaştırmis oldu elim kolum bağlı kaldı ondan soruyu fikir danışmak için soruyorum zaten dedikleriniz önemli yine de teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim, umarım mutlu olursun sen önemli birisin herkesden önemlisin önceliğin sen olsun. Umarım her şey gönlünce olur.
İşte sorunda bu değilmi zaten kadınların zor erkek sevdası ben bu erkeği düzeltirim değiştiririm sevdası hep zoru oynaması ve düşünen dert yananlarında hep kendileri olması inan çok gülüyorum sizin gibilere :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYalnız ben eşimi düzeltmeye çalışmıyorum onu olduğu gibi kusurlarıyla seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Kendinden bu kadar ödün vermem her istediğini yapman vs sıkıcı geliyo olabilir Sonuçta ayrı bi bireysin her düşünceniz isteğiniz aynı olamaz Ve en önemlisi seni sevmeden nasıl ve niye evlendi ki Sen bu kadar çabalamak durumunda kalıyosun herşey için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBide demezler mi çok değişti diye acaba şöyle bı düşünsen mi belki de böyleydi hep sen görmedin he? Afedersin de kim bu kendini ne saniyordu seni şey yapmış güçlü kadın dedikçe siz iyice eziklesiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer dedigini yaptigin icin simarmis. Her dedigini yapma tavrini koy diyecegim ama dovmeye de kalkar bu sefer. Eger ekonomik ozgurlugun varsa calisiyorsan ya da ailen sahip cikacaksa bas dotune tekmeyi. Bu pislikten ne koca olur ne de baska bir sey.
12 Yorumla
Soran+1 yılKüçük ınstagram dergileri oluyor onlarda Mankenlik yaparak geçimimi sağlıyordum ama evlenmeden önce onu bırakmamı istemişti bende hâliyle bırakmıştım ama yine de o ayrilmak istiyorsa mutlu olucaksa öyle de yapabiliriz
Cevap sahibi+1 yılHala o mutlu olacaksa diyorsun. Seni sevmeyen insanin mutlulugunu niye dusunuyorsun ki? Sen kendi mutlulugunu dusun.
+1 yılOtomatiğe bağlamış gidiyorsun. Şunu unutma hiçbir zaman; deveye diken, insana s*Ken yaraşır. Arada bir gerektiği şekilde ayar vermen gerekir bizim buraların erkeğine.
00 YorumlaAşırı ilgi gösterme bence bırszcik aklı başına gelsin
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama bunu da denedim davranışları aynı oldu bir çok sefer kızdı
Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek. Yaani sana karşı içinde bir şey yoksa bir şey bekleme.
20 Yorumla
+1 yılİşte baştan aşağı yanlışsın. Bir erkeğe ne kadar çektirirsen o kadar kıymetli olursun. Fedakar olmak yaramıyor onlara.
00 YorumlaBöyle yaptığın için seni sevmiyor işte. Seveni s. Kerler s. keni severler o da sana yüz vermediği için sen onun için çabalıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış yapıyorsun eşine fazla değer verdiğin için ben bunu aldatsam bu saf boşanmaz diye düşünüyordur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇirkin kadın değilim ne? Erkekler sanki kusursuz
Soran+1 yılToplumun kalıplaşmış fikirleri yüzünden onun açısından bu şekilde de düşünmem gerekiyordu hiç kimsenin kusursuz dört dörtlük olmadığını bende biliyorum bundan dolayı demiştim kusura bakmayın eğer yanlış anladiysaniz
+1 yılBence onun gözü dışarda. Yani ne yapsan yaranamıyorsun. İstersen kendini altına batır yinede yaranamazsın çünkü onun kafasında başka dünyalar var. Özür dilerim ama ben böyle düşünüyorum. Umarım eşin seni tekrardan çok sever :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum önemli değil ama bunları bende düşündüm sonra mutlu olursun diye boşanmayı da teklif ettim ama çok fevri davrandı bu konu da hayır diye ondan sonra elim kolum bağlandı zaten daha bişey söyleyemedim
- +1 yıl
O zaman toplum baskısından çekiniyor yani Örnek veriyorum Aaa eşini aldattı bide yetmezmiş gibi yeniden evlendi derler ya hani ondan korkuyor veya senden vazgeçmek istemiyor güzel günleri unutamıyor
Soran+1 yılOnlardan korkucak birisi değil vazgeçmek istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum dengesiz davranıyor çift karakterli biri gibi
+1 yılOna karşı ilgini biraz azalt. Bunun farkında olur ne oldu birden der bu sefer o ilgilenmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılGüzel değildirsin bakımlı olmak yeterli değil ve kadınlığını kullan yatakta memnun et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çünkü kendin değilsin onun istediği gibi olacağına kendi istediğin gibi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler nankör kadınları daha çok sever senle alakalı bir durum değil
00 YorumlaBiraz serbest bırakmayı dene bence çnkü bu yaptıklarına rağmen yne de sevmediğini düşnysan boşa kürek çekme çok yorulursun yoksa
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi uğraşmasin sevdirmeye özellikle kendini oysa her kadın çiçektir hakeder sonsuz sevgiyi inşallah düzelir
00 Yorumla
+1 yılSen niye hala kiymetini bilmeyen bir adamlasin ve onun glnlünp kazanmaya calisiyorsun? Bosan bence senden iyisini zaten bulamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNedenki istedigini verdikten sonra neden sevmiyor anlamadim cinselliktemi sorun yasiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmediğini nereden çıkardın ki?
011 Yorumla
Soran+1 yılKendisi bir çok kez dedi
- +1 yıl
Nasıl?
Yani durup dururken "ben seni sevmiyorum" mu dedi?
Bu tek başına söylenecek bir cümle değil ki. Ya bir sürü cümlenin sonunda ya da başında söylenir. Ayrıca sonuçları olur. "Ben seni sevmiyorum" deyip normal hayata devam edilmez ki.
Anlamadım doğrusu.
Soran+1 yılDeğişik bir karakteri var bende tam olarak çözemedim ama evet aynen böyle diyor
- +1 yıl
Varsayalım tam dediğin gibi oldu, oluyor. Bu cümleyi duyduktan sonra sen "Neden?" filan diye sormuyor musun?
Soran+1 yılSordum ama cevap vermedi bir zaman sonra sormayı bıraktım artık elimden bişey gelmiyor
- +1 yıl
Evde oturuyorsunuz. Yemek yediniz. Tv başındasınız.
Eşin birden sana dönüp "Seni sevmiyorum" diyor.
Sen de "Neden?" diyorsun
Eşin " ... "
Sen " ? "
Eşin "Bir barrdak çay getirir misin?"
Sen "Tamam"
Bu tür mu? Bu mu?
Soran+1 yılHayır öyle anlarda değil tam bana yakın davranicağı anlarda böyle diyor ilgili biri de değildir zaten
Soran+1 yılMizacı açıkçası çok kaba ve evlenmeden önce böyle değildi
- +1 yıl
Her durumda oldukça tuhaf.
Bence konuşmaya çalışmaya devam etmelisin. Yani insanoğlunun en ayırt eddici özelliklerinden biri bu. İletişim kurmaya çalış. Sonuçta bir insan, sevmediğini açıkça söylediği başka bir insan ile neden yaşamaya devam eder ki?
Boşanmak mı istiyor? Başka bir kadın mı var? Çocuk mu istiyor?
Tuhaf.
Soran+1 yılEvet bunları düşündüm sordum ama bir zaman sonra sormaya cekinmeye başladım
- +1 yıl
.
..
...
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sevmediğini belirtecek ne yapıyor peki?
014 Yorumla
Soran+1 yılKendisi diyor
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılZannetmiyorum şaka yapacak biri değil söylese de önemli değil zaten ayrılmamizi isterse de mutlu olucaksa kabul ederim zaten
Soran+1 yılÖyle şeylere gelicek biri değil gelse giderdim hiç sorun değil benim açımdan
Soran+1 yılHayır evlenmeden önce bana çok ilgiliydi ve daha yeni evliyiz 1 sene oldu bir senede niye bana bu şekilde oldu bilemiyorum
Soran+1 yılEvet var ama fazla değil dört yaş var sadece
Soran+1 yılBilemiyorum yine de teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kendin olmayı dene.
11 Yorumla
+1 yılHemde evli ya üzücü 😔
00 Yorumla
+1 yılBiraz kendini geri çek
00 Yorumla
+1 yılseni sevmiyorsa ayrıl bence hiç uğraşma
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorsa ne diye evlendin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGarip
00 Yorumla İnsan oğlu elindekinin nankörüdür her daim ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğini nerden biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılnankör bir eşin var ondan
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmedimi
026 Yorumla
Soran+1 yılBenim açımdan öyleydi onun açısından da öyleydi yani bana öyle davranıyordu ama sonra çok değişti
- +1 yıl
Sonra dediğin yeni evli olmalısın
Soran+1 yılEvet 1 sene oldu
- +1 yıl
Bıkması ya da evliliğin monotonlasmasi için çok erken
Soran+1 yılEvet bende böyle düşündüm acaba benden sıkıldı mi diye de düşündüm soru sormayada çekiniyorum pek o yüzden elim kolum bağlı kalıyor
- +1 yıl
Başka sıkıntısı olabilir maddi ya da işle ilgili
Soran+1 yılMaddi durumu gayet yerinde yine de destek olmak için fazla masraf yapmıyorum hiç yapmıyorum hatta
- +1 yıl
Başka biri olduğundan supheleniyomusun
Soran+1 yılŞüphelendim ama yokmus ben ayrılmak istediğimi söylediğimde çok fevri çıkıştı zaten o şekilde mutlu olucagimi düşünmüştüm ama o şekilde de değilmiş
- +1 yıl
Ayrılmayı sana düşündürecek kadarmi mutsuz
Soran+1 yılDavranış şekli böyle insanlara karşı her zaman sert ve kabaydi zaten ama bana karşı böyle değildi ve böyle olunca hiç kimseden farkım kalmadi her gece yüzüme vurması da artık dayanılmaz olmaya başladı
- +1 yıl
Çocuk var mı ya da böyle bir sorun
Soran+1 yılHayır yok çocuk içinde herhangi bir sorun yok eğer o isterse olur zaten benlik hiç bir sorun yok
- +1 yıl
İlginç ilişki durumu nasıl seni arzulayinca cinsellik isteyince güzel davranmiyomu
Soran+1 yılHayır aynı şekilde açıkçası o konuda da karismiyorum nasıl rahat edip mutlu olucaksa o şekilde de davranmaya çalışıyorum
- +1 yıl
İlişki de azalma olsa bile o anda ağzını arasan benim le severek mi mecburiyettenmi birlikte oluyon sorun ne diye
Soran+1 yılBunu defalarca kez sordum ama bı cevap alamadım belli bir süreden sonra soru sormaya geçin konuşmaya bile çekinir biri oldum
- +1 yıl
Yakını bir ablası ya da senin bir kardeşin yok mu konuşsun ya da senin bir fikrin çünkü en iyi sen tanırsın
Soran+1 yılEvet tanıyorum ama ben bu adamı tanımıyorum önceki adamı tanıyorum herkese karşı soğukta olsa bana öyle değildi pek biriyle konuşup derdini anlatacak biri değil yakın arkadaşı var ama ona da sorsam bana anlatmaz büyük ihtimalle
- +1 yıl
Evlenmeden Sindirella evlendikten sonra kül kedisi olmadıysan ya da aşırı kilo problemin olmadıysa bişey diyemiyorum
Soran+1 yılEvlenmeden önce mankenlik yapıyordum hiç bir zaman kilo problemim olmadı her zaman kendimi koruyordum aynı şimdi de olduğu gibi evlenmeden önce de hayatım ailem vs pek iyi değildi tek işim ve o vardı bana iyi gelen tamamen gitmiş oldu
Soran+1 yılGörüşün için yine de teşekkür ederim elimden bişey gelmiyicek galiba
- +1 yıl
Umarım düzelir maddi sıkıntı yok manken eş yani fiziki bir sıkıntı da yok. özgürlüğe özlem desem sikmiyorum diyosun ilişki durumu normal. sadece odunlaşma var
- +1 yıl
Son bir şey, geçmişinle alakalı birşey olabilirmi bunu düşün
Soran+1 yılDüşüncem teşekkür ederim
- +1 yıl
🙏❤️
+1 yılÖnünde soyun bitti gitti abla 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik olarakta aynı şekilde sesimi çıkarmam istediğini yapabilir mutlu olucaksa
- +1 yıl
Her şeyi yapıyor mu sana
+1 yılilgiden simarmis
00 Yorumla
+1 yılAra ver biraz
00 Yorumla
+1 yılBastada boylemiydi
00 Yorumla
+1 yılKendi öküzlüğüymüş
00 Yorumla
+1 yılBu saydıklarının tam tersini dene bi de
00 Yorumla