Erkek arkadaşımla onun arkadaşının evinde oturuyoduk.. Evin sahibini tanımıyorum adam yanımızda otururken erkek arkadaşım içeri gitsen biraz falan dedi gönderdi adamı bişeyler geçti aramizda işte neyse, biraz çığlık sesi gibi ses çıktı ama çok yüksek değildi adam duymamıştır sanırım. Ama yanımıza geri geldiğinde erkek arkadaşım bi anda adama bağırdı ne yapıyosun lan sen falan diye, bana bakıp orasında tutarken görmüş adamı.. Adam da yok ya falan dedi ama resmen pantolondan biraz belli oluyodu, kalkıp gittim zaten ben durmadım ama ev sahibi niye boyle bisey yapmış olabilir tesadüf mu yoksa gerçekten benle ilgili midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ameliyat oldum o yüzden seg yaptım falan dedi sonra da pantolonumu düzeltiyodum dedi saçmaladı yani
Yanınızda olsun bir de? Senin beyinsiz sevgilin başka bir erkeğin evinde, hemde onun evde olduğu anda sana bu çirkinliği yapacak kadar ahlaksız ev sahibine atar yapacak kadar da saygısız. Düşünemiyor mu milletin evinde biz bunu niye yapıyoruz bu kızı neden küçük düşürüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sizi izlemiş ve tahrik olmuş. Siz neler yaptınız, aranızda neler geçti?
Bizi izlemedi ki
Nereden biliyorsun?
Yanımızda değildi nasıl izlesin
Gizli kamera vardır, kapıdan, pencereden bakmıştır
Ufff
Seni çırılçıplak görmüştür. Kamera varsada yakında seni tehdit eder ve eve çağıracaktır
Beni nerden bulcak tanımıyom bide işsiz kamera mj koycak aile evi
İnsan arkadaşının sevgilisini kim olduğunu bilir. Cinsellik mi yaşamıştınız
Ya ne biliyim ilk defa gördük birbirimizi adını bile bilmiyom
Adamın evine sevgilisi ile gitmiş ev sahibinin evde olduğu anda seni beceriyor ve ev sahibene mi bağırıyor "napıyorsun sen lan" diye?
Adam yanımızda değildi ki o sırada
Yanınızda olsun bir de? Senin beyinsiz sevgilin başka bir erkeğin evinde, hemde onun evde olduğu anda sana bu çirkinliği yapacak kadar ahlaksız ev sahibine atar yapacak kadar da saygısız. Düşünemiyor mu milletin evinde biz bunu niye yapıyoruz bu kızı neden küçük düşürüyorum
Çok utandım zaten ev sahibinin yüzüne bile bakamadım evde biri olduğunu bilmiyodum gidince öğrendim ikisininden de küçüğüm ikiside birbirinden pislik
Sen dua et ortak çullanmamışlar üzerine.
Hem adamın evinde sevişin hem de adama bağırın. Ben olsam kovardım evden sizi
Sevgilinde hata. adamın evine miye gidiyosun başka yerde yapın. Birde sen içeri git falan demiş arsız
Aynen ya zaten adamı gönderirken bile utandım anlar bisi diye evde biri olduğunu bilmiyodum gidince öğrendim
Sevgilin adam olsaydı sevdiği kızı başkasının evine götürüp becermezdi. Erkekler böyle şeyleri yakın arkadaşlarına dâhi bahsetmiyor
Yürek mi yedin sen 😄
Neden
İki erkekli eve gidip buna nasıl cesaret ettin
Giderken evde biri olduğunu bilmiyodum kafamız iyidi zafen
İlginç ama yinede cesaret ister
🙁🙁
Aranıza katılmak istemiş çok normal
Ya o sırada bisi yapmadık ki normal oturuyoduk
Öncesinde bildiğin adam seni skilirken dinlemiş çok normal tahrik olması
Tamam teşekkür ederim 🙁
Rica ederim. Sizin ilişki ciddi mi
Ya ben ondan küçüğüm ama ne biliyim zaten yaptığı sey yanlışı gıcık oldum