Bu olay günümüzde çok yaşanan olaylardan malesef , sevgilisinin arkadaşını daha güzel ya da daha yakışıklı bulanlar aldatma gereği duyuyorlar. Peki sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız?
Sevgiliniz sizi en yakın arkadaşınızla aldatsaydı ne yapardınız?
ilk o kıza çok iyi şekilde şiddet uygulardım sonra odaya kitlerdim. ondan sonra arkadaşımı eve çağrırdım onun da ağzını yüzünü s*kerdim. sonra kapıyı açardım s*ktirin gidin lan buradan bir daha sakın karşıma çıkmayın gebertirim sizi derdim.
@HandeBjk1903_ Hayır bayan çok film izlemedim sen bir mesaj yerini aç ben sana bir kaç fotoğrafımı göndereyim. sen benim gözlerimin içine bir bak, yapar mıyım? yapamaz mıyım sen bana bir söyle, Sen beni biliyor musun da konuşuyorsun? Bir çok şeyi affederim, ama hayatta 3 şeyi affetmem; 1 İhanet 2 Aile büyüklerine yapılan saygısızlık 3 Güçsüzü ezeni, Bu üçünü ben affetmem, sen affedersen eyvallah ;)
Hanfendi, biz ölümü göze alarak yaşayan insanlarız anlatabiliyor muyum? Senin canın tatlıdır, ölümden korkanlar kendileri ile benim gibi insanları karıştırıp bu şekilde boş konuşmasınlar,
Arkadaşın değil sevgilinin kaybedilmesine üzülmenin gerektiği durum. Çünkü o arkadaş ki senin en iyi anlaştığın insan olarak senin sevdiğine göz koymuşsa yokluğunda üzülünecek bir insan olmamıştır zaten hiç. Sevgilinin kaybına üzülürsün. çünkü sevgilindir, canındır daha nolsun. Ama o da gidip arkadaşınıza yapışmıştı değil mi? Doğru... Ikisinide dinlemem hiç bir şekilde ve yolumu ayırırım.
Ikisinide silerdim, genelde ben sevgiliyle arkadaşın arasına sınır koyan bi insanım zaten. Iki tarafida içli dışlı etmem. Seytan bu sürekli vesvese verir. Fazla labaulilige gerek yok.
en yakın arkadaşımın ağzını burnunu kırar, hastane masraflarını öderdim.. Sonuçta eski en iyi arkadaşım.. kız arkadaşımı da rezil eder, psikolojik şiddet uygulardım..
sı*tım ağzığaa der kafasında vazo kırıp birazcık döverim sonrasında arkadaşımı da döverim ama onun kafasında vazo kırmam yazık sonra yoluma devam ederim
İkisiyle de bağlantıyı keser. Sessiz bir şekilde onlardan uzaklaşırdım. Bişey yapamayacağım için değil. Bişey yaptığımda bişey değişmeyeceğini bildiğim için böyle yapardım.