Evli biriyle beraber olmak sizin için normal mi olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen maalesef evli birisiyle birlikteyim. Maalesef dememin sebebi sadece evli olması çünkü ben onu tanıdığım için pişman değilim ilişkimiz için hiç değilim çünkü hayatımın dönüm noktası o, benim için çok değerli. Sadece onu sevgilim diye tanıtamamak beni üzüyor. Fotoğraflarımızı gizlemek istemiyorum, aralarında bir şey olmasa bile hayatını paylaştığı biri var ve bunu istemiyorum maalesef demem sadece o. Nasıl oldu onu anlatayım. Biz aynı ortamda bulunuyorduk ve bir tanıdık olarak konuşuyorduk. Benden hoşlandığı apaçık ortadaydı. Benimle ilgileniyordu fakat ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum gözümde normal bir tanıdıktı. Bana ilgisini gösterdi hep hoşlandığını apaçık hareketleri ile belli etti. Sadece konuşuyorduk ben akışına bırakmıştım artık etkilenmeye başladım yavaştan 1 haftadır görüşüyorduk tabii ki ben nereden bilebilirdim ki evli olduğunu. Bir gün ona onu tanımak amaçlı sorular sorarken ailenle birlikte mi yaşıyorsun diye sormuştum evli olduğunu söyledi ve ben çok şaşırdım. İçimden o an neler geçirdiğimi anlatamam çok kötü hissettim ama bir şey belli etmedim sonuçta bana beni sevdiğini dillendirmemişti yani bunu kendime tam olarak ıspat edemediğim için ona karşı tepki koymadım. Şu an ise 1 yıldır birlikteyiz. Aynı ortamda bulunduğumuz için aramızda bir şey olmaması çok zordu. Onunla konuştukça akışı bu yönde ilerledi bende anlamadım. Ve benim kafam o zamanlar layloylomdu. Sonunu düşünmedim. Bitmiyor ilişki maalesef bitemiyor. Bu sene üniversite gideceğim inşallah. Tek çarem ünüveriste. Biliyorum ki hayatımda asla böyle bir adamla hatta insanla karşılaşamayacağım bu beni çok üzüyor onu asla bırakmak istemiyorum ama bu ilişki en baştan yanlıştı olmaması gereken bir şeyin içinde buldum kendimi. Şu an bile ona sarılmak onunla sohbet etmek istiyorum yanyana. Bütün bunlara rağmen bitmesi lazım. Sana tavsiyem kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa seçimlerini ona göre yap. Ben pişman değilim sadece onun sosyal şartı beni üzüyor. Beni asla ikinci plana koymadı. Önemli olduğumu hep hissetmiştim umarım bu duyguyu evli olmayan birisiyle yaşayabilirim
213 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona inanılmaz aşığım ama bizimmkisi farklı. Ben ünv okurken oradan tanıyordum o şehirden tanıdığım birisi. Sonradan evlenmiş haberim yoktu. Yazdım konuştuk sonradan öğrendim ağzıma geleni söyledim sildim dayanamadım geri ekledim biz de 7-8 aydır konuşuyoruz. Mezun oldum kendi şehrime döndüm o ise orada çok uzaktayız rahat görüşemiyoruz hep sosyal medya izlerinden ilerliyor. Yoğun şeyler yaşamıyor sürekli dipdibe olmuyor olmamıza rağmen tutuldum resmen ona. Yakın olsak onu istediğim gibi şekillendirirdim aslında ama uzaktan çok zor :( bir de eşi onu tatmin edemiyor belli
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum evet sen evlenmeden önce tanımışsın... Ama bence mesajlaşarak olmaz bu iş. Bir şekilde yüz yüze gelmelisiniz. Ben şahsen ünüveristede başka şehir düşünüyorum ve uzaktan olmaz ilişki bitirmek zorunda kalırım. O geleceğini söylüyor ben hep yanında olacağım sen sadece geleceğini düşün tercih yaparken asla beni düşünme benim için değerlisin ve senin iyi yerlerde olmanı istiyorum diyor. Ama gelse de her gün gelemez ayda 2.3 kez gelir o da bana yetmez. Ben çok alıştım yanyana durmaya. Bence sende bir şekilde yanyana gelmelisin.
Soran+1 yılOnun şehrine atanıp gitmeyi o kadar istiyorum ki. Kendi de diyor 1-2 saatlik mesafede olsan ne olurdu diye
- +1 yıl
İkinizinde kopma şansı var. Bakın eğerki evliliklerini bitirebilecek olsalar bitirirlerdi. Bence kendinizi soyutlayın ve önünüze bakın. Anlıyorım sevmişsiniz. Erkekler eşlerinde bulamadıpı şevkati sevgiyi sizde bulmuş. Onlarda size değer vermiş. Onlar bitirmek istemese de siz bitirin. Ömür boyu bu şekilde yaşayabilirmisiniz. Kendinize önce bunu sorun
Soran+1 yıl@TemizMan ben zaten boşansın benimle olsun demiyorum istemiyorum da. Yapmaz da zaten. Ben evlilik insanı değilim sorumluluklarını alamam. Onun şehrine gidip orada yaşayamam. Ben halimden memnunum zaten ciddi ilişki istemiyorum. Benimle konuşması bana zaman ayırması yetiyor. İlla ki bir gün bitecek sonu yok o da diyor ben de diyorum ama konuşmak iyi geliyor
- +1 yıl
merhaba bende aynı durumdayım ne yaptın merak ettim bitti mi ilişki üniversiteye geçince
Cevap sahibi+1 yıl@dkodldodpdk üniversiteye gectim 4 ay sonra bitirdim ilişkiyi.
- +1 yıl
peki zorluk yaşadınmı bitirirken
Cevap sahibi+1 yıl@dkodldodpdk Evet yaşadım. Yani ona karşı olan sevgimin bir an bittiğini fark ettim. Onun en küçük kusurlarını bile fark etmeye baslamıstım. Artık onunla olmak istemiyordum. Bunu ona söyledim seni sevmiyorum dedim. Zaman tanı dedi bırakmak istemedi çok ağladı hatta. Ve ben zorlandım bitirmekte çünkü sevgim bitse bile çok değerli bi insandı ve denemek istedim. Benim için ev tutmustu geldiğinde oraya giderdik orada kalırdık ve ben 3 hafta yan yana uyusakta ilişki istemedim. O da zaten kabul etti sonra zaten baktım hiçbir gelişme yok bende. Duygularım yükselmedi. Olmuyor dedim ve bıraktım. Ondan ayrılınca sevmesem de çok üzüldüm ama doğru olan buydu ve su an çok iyiyim
- +1 yıl
Peki hiç cinsel birlikteliğiniz oldu mu ben cesaret edemedim istiyor o bizim hala olmadı sizi bağlayan bir yandan cinsellik miydi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evliyim bende ve evli-bekar bir çok birlikteliğim oldu evliliğim süresince.
Evli insanla birlikte olmanın avantajları da var, dezavantajları da.
Avantajlar.
Evli erkek kadınları tanır, ruhunu okşamayı, mutlu etmeyi bilir
Cinsel yönden deneyim sahibi olduğu için kadını tatmin etmeyi çok daha iyi bilir.
Evliliği gibi bağlayıcı bir durumu olduğu için kadınlar açısından tehlikesi olmaz. Git dediğin vakit gitmek zorunda olduğunu bilir, haddini aşamaz.
Dezavantajlar
Sosyal ortamda arkadaşlarından, ailenden saklamak zorunda kalırsın.
Birlikte çocuk yapmak, evlenmek gibi bir hayal kuramazsın (şu anda evli olduğu kadınla da ayrılmak için evlenmedi ve onu aldatıyor, aynısın sana da yapacaktır.)06 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı cevaplar aynen öyle. Peki evli bir adam başkasından hoşlanabilir mi
Soran+1 yılNasıl aşık oldun? Uğraştı mı seni aşık etmek için yoksa sen mi oldun
Soran+1 yılAşk birti mi zamanla
Ben yapmadım hiç sevgilimin kardeşi bile sulandı bana zamanında aldatılmak istemeyen altatmaz ama bekâr kız evli erkekle beraber olması saçma geliyor bekar erkekde evli adamın karısıyla yatması hayatın oyunu. Galiba. Çevremde yaşanmış bir olay bu bazı insanlara müstahak. Gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılGerçekten o birlikte olacağım evli kadın bana değer verip beni mutlu ediyorsa daima onunla birlikte olmak isterim çünkü; kocası mutlu edemiyorsa o evli sevgliminde mutlu olmaya hakkı vardır.
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Peki ya sen evli bir erkekle sevgili oldun mu hiç. ?
Soran+1 yılSevgiliyim
- +1 yıl
Hmmm peki sevgilinle cinsel hayatınız nasıl gidiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
68Cevap
evlenecegim bekar kızın evli bir adamla birlikte olmasini istemedigim icin ben de evli bir kadinla birlikte olmam...
etme ve bulma...02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılHayır ben olmam. Zamanında evli iki kadın yazdı biri soyundu karşımda. Kilimi kipirdatmadim. Çünkü başıma gelmesini istemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Ne demek bu hmm
+1 yılYok bana lazım değil evli çocuklu kadın bana helalim lazım bugün yarın ben evlensem aynısını karım da bana yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet
- Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide. Evli biriyle birlikte olan adam bana göre kişiliksizdir ve kişiliği olmayan birinden uzak dur derim. Amacı kesin +18 dir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm tamam
Herkes yalan konuşuyor hepside bal gibi oluyor lar.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYaz ya kim görecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen oldum bir kere ama doğru bir şey değil. Sadece o an şehvete kapıldım. Pişman değilim çok heyecan verici bir şey olmuştu ama bir daha böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Kadın sürekli beni düşünüyordu. Bir iki kere daha aynı şeyi yapsam muhtemelen takıntı haline gelecekti. Kocası ile arası bozuluyordu neredeyse.
02 Yorumla
Soran+1 yılUu fenaymış
Cevap sahibi+1 yılAma hatırı sayılır bir performans ortaya koydum normaldir 😂😂 " 15 yıldır evliyim, yataktan bu kadar mutlu çıktığım bir gün hatırlamıyorum " demişti shsjs
+1 yılGenelde yok denir ama ilgi çekiyorsa hayır denilemez
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olumsuz bakardım ama şimdi normal karşılıyorum duygusal bağ olmadıktan sonra eğlenmek normal
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bağ olabilir mi peki
- +1 yıl
Olmasa daha iyi. Eşiyleyken kıskanırsın ilgi istersin istediğin kadar ilgi göremezsin vs
+1 yıllan neresi uygun uygun deyen olunca kendini rahatlatıp sende mi olacan
03 Yorumla
Soran+1 yılBeraberim zaten
Soran+1 yılHe oq
Soran+1 yılKes lan tipine goduumun hırbosu hshsh
Evlilerden uzak durun. Azcik bacak araniza soz gecirin
02 Yorumla
Soran+1 yılEmrin olur
Bana çok uygundur.
evli kadın benle olmasa başkasıyla olacaktır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal çok yaptım. Aşırı zevkli evli kadınlar, ama buluşmak isteyince korkuyorlar bekar olanlar daha cesur buluşmada
02 Yorumla
Soran+1 yılYemez tabi buluşmak
Cevap sahibi+1 yılMaalesef çok şey yaşadık nude attık ama iş buluşma olunca yan çizdiler. Bekar kızlarla çok buluştum yaşadık bir şeyler
Bunu normalleştiren midesizdir
71 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılHayır. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım.
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi tipin
- +1 yıl
Çirkinsin diyenlerin sayısı epey fazla
Soran+1 yılYalan
- +1 yıl
Nasıl bir tipim var bakışlarım yüz hattım nasıl?
+1 yılİkinizinde amaç konusunda memnunsanız sorun yok bence
08 Yorumla
Soran+1 yılAmaçtan ziyade aşığım ben
- +1 yıl
O aşıkmı peki
Soran+1 yılZannetmiyorum hatta eminim hayır aşık değil
- +1 yıl
O zaman seninle sadece zevk için birlikte oluyor
Soran+1 yılHoşlanıyor ama aşık değl
- +1 yıl
Cinsel birlikte oldunuzmu
Soran+1 yılOral old
- +1 yıl
sanırım seni kullanıyor
+1 yılYuva yıkanın yuvası yıkılır asla mutlu olmazsın geçici bian mutluluk gıbı gözükebilir ama asla yanaşma
13 Yorumla
Soran+1 yılBu klişe sözlerin modası geçti kimseye bir şey olmuyor herkes hayatına bakıyor
- +1 yıl
Valla karısına bunu yapan adam aynısını sanada yapar bunu ileri göremiyomusun karısına ihanet eden sana nıye etmesın
Soran+1 yılHaklısın orası öyle tabi. Güven duymak imkansız olue
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemem ama esimle birlikte biri olsa izlemek isterim😈
00 YorumlaEvli biriyle birlikte olmak hem kötü hemde günah. Boşanmasını isteyin o evlendiği kadının varsa çocuğunun ne suçu var?
02 Yorumla
Soran+1 yılSuçları yok
+1 yılHheee aşırınuygun ne saçmalıyon senin anan baban olsa hoşuna gider mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Trol oldugun belli
Ahlaksızlık namussuzluk şerefsizlik tır insan namusu için vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Ailenin başına geldiğini düşün normal mi düşün bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal gibi
+1 yılNamaz kılmak hacca gitmek zekat vermek gibi sordun aynı aynen çok uygun günde 1 doz almadan yapamam
02 Yorumla
Soran+1 yılNsnshshha
- +1 yıl
🙈😂
Hayır iğrenç bir şey iğrenç IĞRENÇ
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yıloldum, olurum, olacağım.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı alan memnun satan memnunsa no problem
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılGönül ferman dinlemez😉
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef dinlemiyor
- +1 yıl
Sende dinleme hayatını yaşa salla gitsin
kocasının haberi varsa olabilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılHshshs
Soran+1 yılBeraberim
Soran+1 yılBekRım kadının haberi yok
Soran+1 yılEvet bshs
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim vardı iyi gidiyordu ama artık nişanlı ve bitti
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bitti sen sevmiş miydin? Yoksa cinsellik için mi konuşuyordh
Cevap sahibi+1 yılİllaki bazı duygular besledim tabi ama cinsellikte oldu nişanlandı şimdi
Soran+1 yılO da bana besleyebilir mi acaba
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem ne kadardır berabersiniz
Soran+1 yıl8 ay
Cevap sahibi+1 yılYani sana karşı bişey beslermi bilemem bunu en iyi sen anlarsın aslında
Soran+1 yılBilmiyorum soğuk biri Slında ya. Duygularını belli edemiyor ama ilgili davranıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin için uygunsa ö. Zlde konuşalım mı
+1 yılSorular yine şaşırtmıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Anlamazsın canim bosver
Soran+1 yıltamam cnmmmmm
Eğer evliliği bitmek uzereyse olurum evet
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılNe hayrı hshs
+1 yılBende evliyim ısrar ederse
019 Yorumla
Soran+1 yılPeki evli olduğun halde birinden hoşlandın mı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Aşık olmak farklı. evlenince insan değişmiyor güzel evliyede güzel Seksi evli biri içinde Seksi nasıl kadınlar dizi yildizlarini begeniyosa erkekler güzel kadından hoşlanır begenir
Soran+1 yılBenim konuştuğum adam da benden hoşlanabilir yani öyle mi
- +1 yıl
Seninle evlenmez aşık olmaz ama mutlaka hoşlanır begenir ve burda yapan aşağılık şerefsiz falan yazanların bile yüzde doksanı deyil doksan dokuz u ilişkiye evet der
Soran+1 yılBana güzel sözler söylüyor. Çok güzel olduğumdan bahsediyor. Gülerek bakıyor. Hesap veriyor bir şey sorduğumda. İnşallah hoşlnatı vardır
- +1 yıl
Sen seviyosun istiyosun anlasilan
Soran+1 yılÇok seviyorum
- +1 yıl
Sonu olmayacağını bil. seni çok seviyorum der her şeyi yaşar ama öyle devam eder
Soran+1 yılBiliyorum zaten
- +1 yıl
O zaman ilk adımı sen atmalisin
- +1 yıl
Bende evli birisiyleyim ama beni sevdiğini biliyorum. Bence herkes aynı değildir. Beni sevdiğini hissediyorum. Mantığını kullandığı taraf evli olduğu kişi, ben ise duygusal tarafıyım. O boşansa kötü şeyler olur çocuklarına yazık olur e ben zaten evlilik düşünmüyorum kendim hakkında yapacağım çok şey var boşuna gerek yok. Evliliği normal evlilik değil yani cinsellik yok. Gece 3.4 lere kadar uyanık. Önemli olduğumu biliyorum mesela ben. Belki başlarda benden sadece hoşlanıyordu bunu da biliyorum zaten ama sonra bana beni tanıdıkça daha çok sevdi daha çok değer verdi sevdi... Neyse yaaaa
- +1 yıl
Sever hoşlanır fakat boşanma ya da evlilik imkansız değil de zor diyelim
- +1 yıl
Profil hemen değişti
- +1 yıl
Ne olmuş yani
- +1 yıl
Bişey yok iyi yaptin
Soran+1 yılBen de sevilmek istiyorum büyü falan mı yapsam gençler hdhs
- +1 yıl
Büyüye gerek yok bence insanların zaman geçtikçe duyguları değişiyor. Birlikte vakit geçirdikçe o anın güzelliği ile hep istiyor vakit geçirmeyi. Düşünceleri değişiyor.
Soran+1 yıl@Plokbardia umarım vakit geçirecek durumum olur
- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılovvv duble haram. nikah kıyın
06 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahı uyar mı
- +1 yıl
uyar uyar
Soran+1 yılEvli biriyle imam nikahı kıymam dinen uygun mu
- +1 yıl
ilk eş kabul ediyorsa ve iki tarafa da her şekilde eşit davranıyorsa mümkün
Soran+1 yılİlk eşten habersiz olmaz mı
- +1 yıl
olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılBelirli kriterleri var bunun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Demeli ik önce bunu yapmana gizlilik olmalı güzellik ve vs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbet sohbet cinsellik ilerisi asla olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi derken
- +1 yıl
Evlilik yolu yani yuva yıkanın yuvası olmaz çünkü onlarda doğru değil ama İnsanız işte oluyor bazen ister istemez
+1 yılAsla evli birisiyle işim olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Yapma öyle şey ama büyükde konuşma.
- +1 yıl
@RuhunBedeLii kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam yapmadım da bugüne kadar.
Soran+1 yılImmm anladm
- +1 yıl
Öyle ewet ama bir laf var Büyük lokma ye büyük konuşma kötü birşey demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasinin metresi olamam 2. eli napim
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yıl@cenkleeee off kes bi ya işim gücüm yok fakelik yapıcam sus bi
+1 yılTabi çok normal canım tövbe tövbe
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet cnmm
Evet olurum problem olmaz benim için
05 Yorumla
Soran+1 yılImm anladm
Soran+1 yılSen evli misin
Soran+1 yılBekarım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok s. ktim akarı yok kokarı yok iyi oluyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide olmam
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar karaktersiz assagilik değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılBenim açımdan sorun yok.
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Evde aşk yoksa dışardan temin eder kim olsa.
Soran+1 yılPeki dışardaki kadından hoşlanabilir mi
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılSen hoşlandın mı hiç
- +1 yıl
Bunun yanıtı evet.
Soran+1 yılO da benden hoşlanabilir o zaman
- +1 yıl
Hayatta her şey mümkün
Soran+1 yılİnşallah ya
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullan gitsin adamı sonra vur tekmeyi
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılBenim başımada geldi
Midemi bulandiriyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılhayır mutlu edemez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Hayır asla
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim sorun yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılBekar birine ilgi duydun mu hoşlandın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılEvet buradan bir kızla birlikteliğim olmuştu
Soran+1 yılÖylesine cinsel anlamda değil yani hoşlanarak mı beraber oldun?
Cevap sahibi+1 yılKarışık
Soran+1 yılYani evli biri başkasından hoşlanabilir mi
Cevap sahibi+1 yılSever aşık olur. Neden olmasın evlilerin de kalbi var
Soran+1 yılBilmem genelde diyorlar ki evdeki kadını sever ama sizinle de vakit geçirmekten hoşlanır diyorlar
Cevap sahibi+1 yılBilmeyenler diyor bunu
Bazenn
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılçok özel birisi olmalı... öyle birisi de yok :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam n😂
- +1 yıl
aslında olurum çaktırma :D burda böyle görünüyorum :D ama aramızda kalsın bak :D
Allah korusun
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
+1 yılEvet oldum 7 tane evli kadınla
01 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olmam
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılbikere oldum bilmeden ağzıma edıldı
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldı anlatır mısın
- +1 yıl
tabıkı burda anlatamam
Soran+1 yılÜfffff
- +1 yıl
yorumu görürse anlar
Soran+1 yılAllah aşkına kim görecek söyle işte
+1 yılBekar erkek mi kalmadi
02 Yorumla
Soran+1 yılKaldıysa da benim gönlüm onu istiyor
Soran+1 yılKes be
+1 yılİkinizde mutluysanız olur
02 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum
- +1 yıl
O zaman sorun yok
+1 yılOlmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Caiz değil.
asla yapmam öyle birşey. hiçte normal bulmuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİi tamam
+1 yılAsla olmam
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
+1 yılHayır asla
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?