Örneğin sona/bitirmeye doğru giderken, çözüm peşinde olur mu halen? Bir fırsat daha vermez mi? Ben fırsat istedim ama bana inanmadı.
Tekrar denemek yerine olumsuzlukları kabullenmiş, çabalamayı bırakmış erkek sevmiyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak eğer arada ihanet olmuş ve o yüzden bitirmişse haklıdır. Ama öyle bisi olmadığı halde şans vermeyip çabalamıyorsa hiç sevmemistir
Çok güzel dedin.. asla ihanet değil aksine hiç hesapta yokken ben kendisini daha çok sevdim. Bahane gösteriyor, ama hala seviyorum diyisi buna rağmen bı kalemde silisi koydu. İnanmistim
Bak canım erkekler sevmese bile seviyroum der ki sen ona inan ve boşta kaldığında ona dönebil. Yoksa sevgi böyle bu kadar basit bişey değil, tek kalemde silip de seviyroum diyenin adamlığından şüphe duyarım
Teşekkürler yorumun için )) açıkçası benim ilkimdi çok anlam yükleyip çabuk inanmışım. Erkekler hakkında bilgim yok o yüzden.. aydinlatacagin baska şeyler olursa çok sevinirim ♥️ "))
Rica ederim ne demek🎈 bende ilkim yüzünden birçok tecrübe sahibi oldum artık, bikac hareketle bile adamın sevip sevmediğini anlyabiliyorum😅
Bak biz kadınlar çok sevince gözümüz kör olur onun hatalarını göremeyiz hatta bazen onları bile iyi birşeymiş gibi görürüz. Erkekler çok basit canlılar aslında, biz gözümüzde büyütüp duruyoruz sadece. Sende bu ilk sevgilinden yaşadığım seyreden ders çıkarıp öyle devam edebilirsin , artık az çok ilişkinin nasil olduğunu ya da nasil olmaması gerektiğini biliyorsundur. Merak ettiğin sormak istediğin bir soru olursa bu konuda cevaplayabilirim canım ❤
Çok teşekkür ederim )) haklısın acı bı deneyim oldu ama belki de bir önlem alarmiydi. Ardında bırakılan yıkım kabullenme sürecindeki acının aşılması noktasında düşüncen nedir? Son olarak bunu merak ettim)) değerli açıklaman için de minnettarım 🙃
Bu acının aşılma süresi ona vermiş olduğun değere göre değişir. Ama önce biten ilişkine objektif bir şekilde geriden bak , o zaman onun sana iyi gelmediğini sana uygun biri olmadığını göreceksindir ki boyle biri olmasaydı ayrılmazdiniz zaten. Sonrasında acı çekersin yasini tutarsın ve birdaha o defteri açmamak üzere kapatırsın. Sevmek kolay bişey değil o yüzden olmayınca da üzülmek canin yanması normal bişeydir. Belli bir zaman sonra alışırsın zaten buna... daha kolay atlatabilmek için bir hobi ya da aklını meşgul edecek başka bisi bulabilirsin.
Olumlu olumsuz yanlarını dikkatle ele alayim.. teşekkür ederim cokkk saol hayırlı akşamların olsun ))
Rica ederim, umarım her şey gönlünce olur🦋
Hayırlı akşamlar dilerim...
Umarım doğru insanlarla çok mutlu olursun 💫
Umarım öyle olur. Güzel dileklerin için sağol😍😘
Çok sevdim, çabaladım hatta "beni senin kadar kimse sevemeyecek dedi" ama o başkasıyla nişanlandı.
O mu gitti? Sevmeyen oydu demek ki. Sen severek gereğini yapmışsın ne mutlu )) gerisi elbette nasip..
3 yılımız geçti benimle beraberken seni arkadaşça seviyorum dedi ve ertesi gün nişanlandı. hayırlısı diyelim
Umuyorum aldatma olmamıştır yanlış bişi düşünmek istemem geçmiş olsun ama işte bırakacak insan her türlü gidiyor demek ki.. daha iyisi nasibin olur insalah ')
teknik direktör değil fırsat versin sende futbolcu değilsin olmamışsa olmamış herkes baksın yoluna zorlamanın anlamı yok
Teknik direktör değil ama teknik bı konu da değil silmek bu kadar kolaysa sevdiğini söylememeli en azından. Yürek işi bu. Zorlamak da değil yalnızca inanmak
sevdiğini neden söylemesin seviyo diye yanında olmanı istediği anlamına gelmez.
sevdiklerimiz her zaman yanıımızda olucak diye bi kural yok.
yakınlarımız sevdiklerimiz ölüyo toprağa veriyoruz ama sevmeye devam ediyoruz dimi sevgiyi çok büyük şeyler bitirir baskıyla kafa dağıtmayla sevgi bitmez gerçek içten sevgiyse tabi.
aşk biter sevgi bitmez
seven herkes birbirine fırsat verir vermek ister ama bu kişiden kişiye görede değişebilir fırsat vermek istese bile o fırsatı vermeyebilir.
Şahsen yabancı bı erkeğin sevgisini istemem ama. çünkü inancimla da ters. Aidiyet yoksa eğer umuyorum kendi nasibini sever. Sevmek biz romantiklere göre kavusmakla eşdeğer.. ya da biz saflara göre. Ama ayrılığın doğasına ters halen seviyorum demek çünkü kalana acı oluyor
bazı ayrılıklar bazı özlemler güzeldir sonunda kavuşmak barışmak varsa.
nasip kısmet hayatta herşey olabilir.
Senin işlemin nasibin olacaksa Rabbim kolay getirsin )) ama bu kişi bana bitti dedi ve defalarca engel de yedim. Üzen bu işte.. ne diyelim inşallah sen mutlu olursun )
Senin özlemin**
ben ne kadar mutluysam diğer insanlar benden 5 kat mutlu olsunlar herkes mutlu olsun sağlıklı olsun huzurlu olsun.
Amin de bı başkasına dua ettiğinden yine kat be katı için melekler de senin adına amin dediler. Saolasin yorum için )
eyvallah
Seven erkek elinden gelen herşeyi yapar
Çabalar tabi ama ne yaptı ki
Benim hatam ama bahane idi sanırım çünkü yoğun bı sevginin ardından bı kalemde silindim
O zaman seni gerçeklen seven birini bul
Nasip ) teşekkürler yorum için
Rica ederim 😇
olmalı
Bilemeyiz
Seven verir aslında ama nasip bilinmez evet )
Kafasında bitirmiş belki
Olabilir.. onun gibi düşünemiyorum ) teşekkürler yorum için ))
Rica ederim💜