7 yıllık kocamla aynı isyerinde cok yakın ve samimi oldugu bekar bi kız vardı, hem de komşu sayılır. Kocam üzerine titriyordu kızın, gözleri sürekli üzerinde, cok dikkatcil ve hassasdı kıza karsı, ikisi de yengec belki ondan. kız nerede kocam orada.."ölüyorum senin icin" diyordu kıza senden ayrı kalamiyorum diyordu.. Kız araya mesafe koymak isteyince bi garip mutsuz asık suratlı oluyordu, hickimseyle konuşmuyordu falan.. Sonra bu şarkıyı kıza göstermiş kız kocamla konusmayınca bu sarkıyı telefonda koymalar, kendisini üzgün halde bu şarkıyı okuyarak videosunu cekmeler falan.. rahat okuyun diye çevirisini yazıyorum.. Kız artık nişanlandı ama yine de.. 3haftaya yakındır konuşmuyorlar cunku hem kocam işyerinden ayrıldı, hem de kız aynı hafta nisanlandigi icin ayrıldı işyerinden.. Sizce neler oluyor? Kocam neler hissediyor sizce? Şarkı:
Bu gece gitme
Burada bir kez daha kal
Nasıl olduğunu bana hatırlat, oh
Ve bir kez daha aşık olalım
Şimdi yanımda olmana ihtiyacım var
Beni reddettiğin zaman bu beni yırtıyor
Yalvarıyorum lütfen sadece etrafta dolaş
[Chorus]
Özür dilerim, beni bırakma, burada benimle olmanı istiyorum
Biliyorum aşkın gitti
Nefes alamıyorum, çok zayıfım, bunun kolay olmadığını biliyorum
Bana aşkının gittiğini söyleme
Aşkın gitti
Biliyorum aşkın gitti
Aşkın gitti
Bu gece gitme
Burada bir kez daha kal
Nasıl olduğunu bana hatırlat, oh
Ve bir kez daha aşık olalım
Şimdi yanımda olmana ihtiyacım var
Beni reddettiğin zaman bu beni yırtıyor
Yalvarıyorum lütfen sadece etrafta dolaş
[Chorus]
Biliyorum aşkın gitti
Aşkın gitti
Biliyorum aşkın gitti
Aşkın gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
birde şarkı yapmışsın bu soruyu sorma acın gerçekten nedir. ve durumunuza üzüldüm
Kocam o kızı hala dusunuyor mu sizce?
kocan düşünüyor olabilir peki bu durum seni üzmüyor mu
Ne dusunuyor yani uzuluyor mu sizce? "Bekar olsaydım coktan seni alirdim yuzukle kapindaydim kimseye vermezdim" diyordu kiza
sana bir soru sordum seni bu durum üzüyor mu? o kızla birlikte olmasını istermiydin yoksa
Kardeş sürekli sorma işte artık hoşlanıyor ve sende sus.
Malesef kiza asik olmus bu durumda kocana da kiza da kizn kocsina da sana da cok uzuldum. Ben olsaydim bosanip bir araya gelmelerini isterdim bana ne kadsr buyuk yanlis yapsa da ask ne zaman karsimiza cikar bilemeyiz. O da bilemedi demek
"Bekar olsaydım coktan seni alirdim yuzukle kapindaydim kimseye vermezdim" diyordu kiza
Malesef kuzm her sey ortada
Ama şu an kiz nişanli ve 1aya yakindir iletisimleri yok
bence sen boşan kızda nişanı atsın sevenler kavuşsun bu şekilde sizde mutlu olamazsınız
"Bekar olsaydım coktan seni alirdim yuzukle kapindaydim kimseye vermezdim" diyordu kiza
evlensinler çekil aradan
Kocan aşk acısı çekiyor teselli etmelisin
Kiz nisanlandi ama iletisimleri yok
Tamam işte sen teselli et eşini geçer de el birliği ile ayırıriz beraber sen üzülme diye teselli et
Sen kocana de ki bekar olmana gerek yinede alabilirsin istersen beni boşa falan diye teselli et serbetle işte uzulmesin
Soyledim yani bosanalım dedim kac hafta uzadi bu mevzu ama sonucta kız da nisanlandi bosanmadık
Yok ama sen kavga ediyorsun hoşgöru göster. İstediğin zaman istediğin kişi ile birlikte ol istersen boşanalim benim için normal diye şerbet verdin mi
Dünde sormuştunuz bunu
kesinlikle hoşlanıyor fazlasıyla hemde
Peki ya simdi? kiz nisanli ya
bu hoşlantıyı geçirecek bi durum olsaydı kendisi evli geçerdi.
walla konu derin.
bunu senin bildiğini biliyor mu?
Evet ama inkar etti sadece arkadasiz dedi ve hatta kizi kotuledi falan
kabul etmesini mi bekliyordun?
Bilmiyorum nerak ettigim şu: kızı nasil düşünüyor nisanlandi ya
kendisi evli iken bunu düşünen sence kızın nişanlanmasını ciddiye alır mı?
Acı cekiyor mu acaba
çekiyordur.
Bence yanlis seylere kapiliyorsun
Ya ablacım boğan gitsin ya
Bosanmadık ve kız da nisanlandı, kocam da kız da artik calismiyorlar işyerinde.. merak ediyorum kocam sizce neler dusunuyor neler hisseidyor?
Valla bu soruyu bir on kere sordun ben gördüm yani bunu bilemeyiz kendi söylemediği sürece itiraf etmediği sürece onu da yapmaz zaten boşver kız nişanlı sonuçta yoluna bakıyor kocana senin yanında böyle düşüne düşüne hastalancan kocanı bir daha onla görüştürme. Tel no silsin mesela kocan kızın
Engellemistim kocamın telefonunda heryerden ve hala engel listesinde engelden kalkmadigi icin ne dusunur sizce?
Numarasını değiştir kocanın hiç ulaşamasınlar
Kocan kıza aşık
Simdi de? kiz nisanlandi ama
Olsun aşk acısı çeker şimdi
Eee daha ne işte senin düşüncen ne
Yani tum herseyi inkar ediyor sadece arkadasiz dedi hatta kotuledi kizi falan, sonucta bosanmadık.. ama sizce kızla ilgili neler hissediyor ne dusunuyor?
Senden sıkılmış yeni heyecen arıyor kızımyola getirip sevişmek istiyor
Kocana sormayı denedin mi?
Hayir inanmiyorum cunku
Hiç kurcalama o zaman, ne kendini ne de eşini üzme.
Merak ettigim şu: kızı nasil düşünüyor nisanlandi ya
Nişanlandığı için bir daha göremeyecek, muhabbeti dostane olsa bile bir set var artık önünde.
Ama telefonunu biliyor kizin
Yuh artık sana birşey sormak istiyorum ama
Aynı soruyu sormaktan sıkılmadın mı?
hoslanıyo
etkilemişkız kocanı
Sonucta kiz nisanlandi ama kocamin dusuncelerini merak ediyorum ya
nişan etkili olmaz hatta fırsat olur
Firsat derken nasil? "Bekar olsaydım coktan seni alirdim yuzukle kapindaydim kimseye vermezdim" diyordu kiza
evli olduğu için yapan diye düşünürler ama gizli gizli...
Kocamin telefonunda engellemistim o kizi ve hala engel listesinde kalkmadigi icin ne dusunur acaba? Kocam iletisime gecer mi kizla?
geçixi çözüm o kaldıra bilir eve geldiğinde yine koyar
aklı onda bence
Hoşlanıyor cokkk
Peki simdi? kiz nisanlandi ya
Hoslandi vazgecmez