Sizce de çok ergence, çok fazla geri kafalılık değil mi bu? Yok şuraya gidemezsin, yok şunu yapamazsın, şununla konuşamazsın. Nedir bu ya? Hiçkimse sizin köleniz değildir, kimsenin de kölesi olmayın.
Bu sizin muhteşem modern görüşleriniz bakış açınız bize göre kısıtlamak değil ortak paylaşım biz sevgilimle kısıtlarız onunda benimde hoşuma gider sadakat önemli bizde bakalım sevdiğin insan için birşeyler fedakarlık yapılıyor mu? Bir anlamda da sevgi ölçümü. Sevgi aşk bağlılık bunlar emek bedel ister enteller bilmez.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadaşımla başka bir şehire gezmeye gideceğiz, sevgilisi izin vermiyor. Ne alaka, ne alaka? Niye yasaklar bir insan. Kötü bir şey yapmaya mı gidiyoruz? Güvenmiyorsan da ayrıl. Böyle mantıksızlıklara gelemiyorum ben.
Ayarı olabilir evet ama bildiğin yaşama diyorlar genelde çiftler. Güvensizlikten kaynaklı hep. Güvenmediğin adamla, kadınla da niye sevgili oluyorsalar artık...
He böyle dersen sana hak veririm doğru.. dediğim gibi ayarı vardır ama mesela ben erkek olsam sevgilime güveniyorum diye mini etek giydirmem otobüsteki Ali yi Veli yi bilmiyorum vs bunu ters görüyorum bu gibi şeyler ayrı veya sen ister misin sevgilinin erkek kankaları olsun sen yokken onlarla orada burada hoşuna gider mi? Ben bu gibi şeylerden bahsettim..
Bir kadının aşırı mini şeyler giymesine anlam veremiyorum. Eğer gerçekten içinden geliyorsa, rahatsa ve birilerini etkilemek vs. amaçlı kötü bir niyeti yoksa, güveniyorsam izin veririm. Bir erkekle bir kızın arkadaş olma ihtimali çok çok düşük. İlla bir taraf bir taraftan hoşlanabiliyor. Hatta bir taraf bir taraftan faydalanıyor bile olabilir. Ben sevgilime güvensem de, Ahmete, Mehmete pek güvenmem. Erkeğim ve neredeyse tüm erkeklerin ne kadar pis düşüncelere sahip olduğunu biliyorum. Eğer gerçekten arkadaşı iyi biriyse, tanışırsam, seversem, güvenirsem yine izin veririm. Bu dediklerim zor şeyler ama imkansız değil izin verme konusunda.
Ben kimseye karışmam, kimsenin de bana karışmasını istemem çünkü benim yanımda yürüyen insanlar benden memnundur ki yola devam ediyoruzdur. Neden değişeyim ya da değiştirmek isteyeyim ki.
Güvenmedikleri insanları sevmeye nasıl devam edebiliyorlar. Kimse birbirine güvenmiyor. İnstagram şifreleri istemeler. Anlık foto istemeler. Kısıtlamalar, yasaklamalar. Tamamiyle hepsi birer saçmalık.