İstediğin zaman yanında olamıyacak elini tutamıyacaksın sarılımıyacak dokunamayacaksın Bunlara rağmen uzaktan aşk yaşayabilir misiniz?
#movie_colic
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Uzak mesafe ilişkisi yürütmek zordur. Ama bana göre aşkın en güzel halidir. Sürekli hayal kurarsın. Ona sımsıkı sarılmayı, elini tutmayı, avuç içlerinden öpmeyi istersin. Her gece bunların hayaliyle dalarsın uykuya. Hayali bile mutlu eder seni. O üzgün olduğunda sen ondan iki kat daha fazla üzülürsün. O ağladığında gözyaşları asit olarak akar içine. Yanında olmayı, gözyaşlarını ellerinle silmeyi istersin. Çünkü ünkü bilirsin; orada olsan, koşup yanına gidip yüzünü avuçlarının içine alsan, dudağının kenarında oluşan çizgiden öpsen geçecek hepsi. Ama yapamazsın. Mesafeler engel olur onun yanında olmana. Onunla uyuyup onunla uyanmak istersin. Uyurken onu izlemek, yüzünün her milimini ezberlemek, ağladığında onu göğsüne yatıp koklayıp öpmek istersin. Hayali bile bu kadar güzelken gerçeğinin nasıl muhteşem olacağını düşünürsün hep. Sözler verirsiniz birbirinize. Kıskançlık krizleri olur hep. Sen onu göremezken onu tanımayan insanların bile onu görmesi yakar canını. Bir iki saat haber alamasan başına bir şey mi geldi acaba diye düşünüp yiyip bitirirsin kendini. Yanında olsan koruyup kollarsın onu. Kimsenin üzmesine izin vermezsin. Ama ondan yüzlerce kilometre uzakta elinden gelen tek şey bunların hayalini kurmaktır. Eğer iki taraf da birbirine aşıksa mesafeler hiç sorun değil. Mesafe dediğin nedir ki? Bir bilete bakar. Önemli olan kalplerin arasında mesafe olmaması.
Okurken uzaktan aşk yaşamış kadar oldum eline sağlık çok güzel yorumladın 👏👏🙏🙏
Teşekkür ederim 🙂
Çsg seçilmesi için eig seçmedim bu güzel yorum boşa gitmesin : )
Elbette yaşanır.
Biz de uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz.
Birimiz İzmir birimiz İstanbul'da
ama her fırsatta görüşüyoruz, mutlaka iletişimde oluyoruz gün içinde
birbirimize haber veriyoruz. merak ettirmemeye çalışıyoruz
Ve en önemlisi güven.. Birbirimize güvenimiz tam. AKlımızda hiç soru yok.
Bir konu olursa da konuşuyoruz uzatmadna hallediyoruz.
Mutluluğunuz daim olsun ☺️
Çok teşekkürler
Eğer önceden bir geçmiş , yaşanmışlık , fedakarlık varsa elbette çok rahat şekilde , mesafe ne kadar uzak olursa olsun , sevgi olduğu sürece ilişki devam eder. Ama sıfırdan bir ilişkiye başlayacaksanız bu durum daha zordur. Ortak bir paydada buluşulmadığı zaman kavgalar ilişkiyi bitirebilir. Yüzyüze iletişim olmadan bir ilişki çok zor yürür. Ama yürüten örneklerde nadir de olsa var.
Ben bu saatten sonra yaşayamam. Yaş geldi 30 a öyle seni çok özledim bitanem deyip uzaklara dalıp gidemem. Gereksiz bir atraksiyon olur. Gerçek sevgi varsa katlanılır belki ama çok yorucu olacağı kesin. Bunun ne güvenle ne de ihtimallerle alakası var. Sadece sevdiğin insan yanında olmalı düşüncesindeyim.
Cevap
30Cevap
Ben bu saatten sonra yaşayamam..
O dönemi çoktan geçtim.
Özlediğim an yanımda yoksa ergen gibi şarkılara sarılacak değilim 😀
Evet 2 yıldır yaşıyorum, 1 kere ayrıldık.
Yanyana olamamak üzücü tabi, bazen sıkılıyorsun bu mesafelerden, yaa yanyana olalım ya da ayrılalım diye düşünüyorsun arada bir
ama onu sevdiğini düşününce vazgeçiyorsun...
Cidden zor yaa, Allah bunu yaşayan herkese kolaylık versin, mutluluk nasip etsin...
evet yaşanır çünkü bende bi uzaktan ilişki yürütüyorum gayet güzel ilerliyor hem ondan uzak olmak beni ona daha çok bağlıyor bu gayet güzel bir şey
İstediğin zaman yanında olamayacak elini tutamayacam sarılımıyacam dokunamayacam Bunlara rağmen uzaktan aşk yaşayabilirim çünkü aşk bunları yapmaktan ibaret değil aşk bi insanı dokunamadan da sarılamadan da yanında olmadan da yaşanabilir çünkü aşk dediğimiz şey onu kalbinde taşıyıp ona sadık kalabilmektir her ne olursa olsun ne kadar uzak olursa olsun onu sevebilmektir aşk bu tamamen kendi düşüncem herkes böyle düşünmek zorunda değil ama bana göre aşk bu ve uzaktan mesafe ilişkisi de yaşanabilir
Hayır, heyecan biter, başkaları girer araya, anılar bile yetmemeye başlar. İnsan sevdiğini özler, sevmediğinden soğur derler ama sevdiğinle araya da uzun süre ve fazla mesafe girince bitiyor. Bir taraf özlese ve sadık kalsa bile, bir taraf hayatına devam edip başka birini buluyor. Bu nedenle de mesafelere rağmen aşk yaşanmıyor.
Sevdikten sonra ne önemi var mesafenin sorunların engellerin.. Önemli olan gerçekten sana değer verip vermediğini anlamak o da zaman.. Mesafe ve zamana rağmen hala mutluysa iki insan konuşunca işte o zaman hayat güzel olur ve kalbinde kuşlar uçuşur...
Kişiye göre değişir. Bu hani arandaki hukuka ve bağlılığa ve beklentilere bağlıdır.
Yaşayan insanlar var ama çok çok zor bence. Ben uzun vadede yapamazdım yüksek ihtimal. Sorun sevgi azalması değil asla, o kadar özlem ağır gelirdi. Hayatımdaki insanın bakışını, duruşunu, gülüşünü görebilmek, bunları yaşayabilmek isterim.
Eğer gerçek aşksa ya da bir sevenler sevdiği yaninda yokken kalbe mühür göze kelepçe vuruyorsa olur yani ven gözden uzak olan gönülden de ırak lafina ınanmiyorum evet o sevgiler kalmadı pek ama istisnalarında gördük yani🙂🙂
Ben değil ben 🙈🙃
normalde : iki taraf birbirini seviyorsa her türlü yaşanır.
ama bu zaman da ya çevrenden bulacan ya da unutacan bu aşk işlerini.. bir kişi için kafa yormaya deymez. hele de bu pandemi döneminde zor.
Yaşanıyor ama tenine dokunamayıp, öpemeyince, saçlarını koklamayınca insan üzülüyor ama sevdiğin aklına gelice bir gün bu eylemleri yapacağını hayal ediyor daha çok bağlanıyorsun.
Eğer aşkı fiziksel temastan ibaret görüyorsanız o aşk değildir zaten Aşıksanız eğer varlığı bile yetmeli ya isterse kilometreler olsun aranızda ne yazar Bak Viktor Hugo nun Sefiller kitabında bir cümle söz var / Sadece bedenleri, görüntüleri , şekilleri sevenlere ne yazık ! Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin. 😉
Cok güzel yasanir ama gercekten iki tarafin da istemesi sevmesi gerek. Zaten mesafeleri asabilirlerse, mesafelere ragmen asklari kazanirsa bu gercek asktir. Mesafeler sorun degil ama ucunda kavusmak olmask gerek. Sonsuza kadar uzaktan tabiki yürümez. En fazla 2-3 yil sürmeli bence.
Aşk bunlara takılmaz ama maalesef uzaktan çok yıpratıcı oluyor birde kavuşmayı beklerken gün sayarken her şey güzelken bir anda saçma bir sebepten ayrılmak aşırı sıkıntı
Her şeye, karşılaşılan tüm güçlüklere rağmen; yeterince istendiği zaman, aradaki bağın gücü yeterli seviyede olduğu sürece 'aşk' dediğimiz kavrama elbette ki mesafeler engel olamaz.
Evet yaşanır sevgi engel tanımaz tek taraflı biri yaşanırsa çift taraflı mükemmel yaşanır🤪
Yaşanır ama çok yıpratıcı olur... mesafeli aşk, yarım aşktır..
Boşu boşuna kendine eziyet etmek gibi bir şey bana göre.
Buluşma yoksa hayır. Denendi olmayacağı tespit edilsi nir daha da bulaşmam. Sevdiğin insan yanında olacak arkadaş.
Hem evet Hem hayir.. Sabir ve fedakarlik isteyen bi iliski olur.. Yurutmesi cok zordur Emek ve enerji ister..
Yaşanmıyor. Ben denedim. Oyun arkadaşı arıyorsanız sevginiz yoksa konuşun durun. Ama olaya sevgi karışırsa ağlatır.
Elbetteki ask mesafelere rağmen yaşanir mesafe engel değildir hiç bir engelde gerçek aşkin karşisinda duramaz
Eskiden öyle sanıyordum, ama öyle değilmiş, meğer kendimi kandırıyormuşum.. Bunu çok ağır şeyler yaşadıktan sonra anladım..
Kesinlikle yaşanır hatta daha güzel olur insan bilmediği şeyleri özlemeyi sabretmeyi bağlanmayı sevmeyi herşeyi bu sayede daha net anlar 😊
Elbette yaşanır. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur klişesinden öte özlem ve hasret en üst safhada olur. Ve kavuşmak kavuşmaların en güzelidir...
Yaşanır. Eğer sürdürüp, sağlam duracaksa iki tarafta zaten zamanı geldiğinde o mesafeler ortadan kalkacak.
Evet yaşanır. Ama bazıları varki ya uzaktan bi ilşki olmaz diye söylenir ve bazıları varki sevgili olup başka şehirde başka kızla olan var. Bu da kötü olan yanları... Veya bi arkdasın tarafından ayırılanabilinilir...
Zor ben sevgiye inanıyorum aşk bir süre sonra bitiyor
Kadın da aşk olmaz bunu bilin artık rol çıkar şehvet olur hepsi kısadır çıkardı aşkı kadının
En ufak fırsatta bile uzaklar yakın edilebilirse çok keyifli olabilir. Temas ve koku bağımlısı olunca göze biraz zor geliyor.
Ben yasarim bahane etmem mesafeyi de karsi taraf bahanelerle gelir
Mesafe ilişkisi çok zor. Bunu becerebilene helal olsun. Yaşayamam ben
Valla benim ablam 3 senedir yürütüyor olabiliyor demekki
Gözden uzak olan gönülden de ister istemez ırak olur
Bu yaştan sonra yaşanmaz… elimde telefon arasın yazsın diye beklerken dahada yaşlanamam…
Bence çokta güzel yaşanır, gönül mesafesi olmasın yeter
Uzaktan aşk yaşanır gibi gözüksede zamanla da sönüyor. Hiç denemeyin. Tavsiye etmem
Neden olmasın. gayet güzel olur daha gizemli ve duygu dolu olur
Gözden ırak olan, gönülden ırak olur. Bahsettiğin şeyleri yapamayacaksan niye sevgili olasın.
Uzak mesafe ilişkileri yorucudur.
Eğer ki görüşme yılda 1 veya bir kaç oluyorsa zaman kaybı.
Karışık kimisi dibinde ama sanki km var gibi oluyor bazen o yüzden yaşanır bir şey diyemedim.
Aşk bu öylede böylede yaşanıyor kimine uzaktan kimine yakından bazen yakındaki sana çok uzaktır bazen uzaktaki yakınındadır
Yaşanır evet. Mesafe dediğin nedir ki iki gönül bir olduktan sonra? Asıl mesafe yollar, dağlar, denizler değil gönüllerdir. Gönlü yakin olanlar için nedir ki dağlar, denizler, yollar?
Yaşardım ben zor olurdu ama yapardım insan gerçekten severse uzaklık bahane olmaz
Herkesin ait olduğu biri var elbet hoşlanmadığım hareketler yapılmasın rahatsız oluyorum sinirde oluyorum artık defolun gidin hadi hadi kendi yoluna yallah anca gidersiniz Nesrin 💓Batuhan
Engeldir aksini iddia eden henüz boynuzlanmamıştır.
Yaşanmıyor yakın zamanda bizzat deneyimlediğim bir durum. Gözden uzak olan gönülden de Irak oluyor 😓
Sevgi varsa yaşanır sadece yoksa zaten binbir bahane bulunur herşeye
Buna cevabım hayırdı bir süre öncesine kadar sonrasında daha önce canlı hiç görmediğim kokusunu bile bilmediğim birine aşık oldum ve geçmiyor :)
Bi yerde tıkanır, mesafeler aşka engel benim gözümde
Bencede öyle bir vakitten sonra çok zor oluyor
Geçici Bi heves değil de gerçek aşksa yaşanır tabi nden yaşanmasn
Eğer seviyorsan evet yaşanabilir. İnanç kuvvetli histir. O olduğu an diğerleri boştur
Yaşanır... cidden Sevgi varsa her türlü yaşanır bence
Ortada bir aşk varsa yaşanır tabi ki.
Çok zor ama denemeye değer.
Hayali aşk olmazmi bu. ben yaşamam
hayır yaşanmaz bence , hemde hiç
Zor olur ama reele taşırsak sorun yok
Yaşayan vardır ama zor
Zor ama imkansiz degil bence
Uzaktan ilişki pişmanlıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?