Kayınvalidemle tartıştığım için kocam ağladı kendimi kötü hissediyorum nasıl mutlu edebilirim?

Evleneli 2 yıl oldu kayınvalidem beni hala kabullenemedi geçen sefer de tartışıyoruz çünkü yengem aileye erkek çocuk getirmiş ama ben kız çocuk getirmişim iyi de cinsiyeti ben seçemiyorum ki bana bağırdı o kız benim torunum değil al onu nereye gidersen git dedi ya benim kızım daha 8 aylık ondan ne istiyorsun ben ağlıyorum tabi bu sırada kocama bakıyorum o da ağlıyor hem de için için ağlıyor bir iki gözyaşı da değil onu hayatımda ilk defa böyle görüyorum ona iyi misin diye sordum sadece sarıldı bana oradan gittik ve yol boyunca da hiçbir şey demedi bugün gene oturuyor onu seviyorum dün kötü gibiydin bugün nasılsın diyorum o da ben iyiyim sen de ol diyor ama ben iyi olduğuna inanmıyorum dün çok kötü ağladı kendimi suçlu hissediyorum bizim dandik ve s*ktiri b*ktan kavgamız yüzünden ağladı. Nasıl daha mutlu edebilirim onu?
Kayınvalidemle tartıştığım için kocam ağladı kendimi kötü hissediyorum nasıl mutlu edebilirim?