Merhabalar.. Hepimizin hayatında bir hışımla gidip sonra geri dönen insanlar olmuştur.. Peki dönüp dolaşıp soluğu yine kürkçü dükkanında alan tilkilere sizin tepkiniz nasıl oluyor? 😉😃 Keyifli günler..🤘
Merhabalar, çoğu kişide eski sevgiliye dönme eğilimi olabiliyor. Ki günümüz şartlarında bu durumu oldukça normal karşılıyorum. Çünkü yoğun bir güven problemi olduğu için kişiler eski güvenliği alanlarını kaybetmek istemiyorlar. Bu sebeple yeni birini tanımak yerine eski ilişkilerine dönmek istiyorlar. Kendim için konuşacak olursam ben bu durumu yaşamak istemem keskin kararlara sahip biri olduğum için ilişki benim için bittiyse gerçekten de bitmiştir.
Hiç kürkçü dükkanı olmadım çünkü bu zamana kadar benden 1 kişi gidip dönmek istedi bu zamana kadar. Onu seviyor olsaydım şayet kabul ederdim ama artık sevmediğimi ve beni çok yorduğunu farkettiğimden olamayacağını söyledim.
Yıllar önce Kenan Doğulu şarkısı vardı çok severek dinlediğim o aklıma geldi. Aklımızı karıştırmaya gerek yok. 😏 Genelde hep "Nasılsın" diye başlar ve sonra hiç bir şey olmamış gibi sohbet etmeye çalışır. Katiyen buna müsaade etmem. Kim olursa olsun ne olursa olsun. Ama o pişman olup geri gelmesi yazması kadar Haz verici bir şey de yok 😂 Kısaca gittiği gibi yine yol veririm.
😂😂😂 bigün bana bir telefon geldi kemal hazırlan rusyaya gidiyoruz dedi ne rusyası olum noluyor yaaaa dedim Olum cok konusma hazırlan dedim sana dedi git pasaportunu falan cıkar yörü dedi temam ulen temam eyi bakem dedik ve nazırlandık. Tabi nazırlandıktan sonra valiz falan hazır köyden görenler sordu nereye kemal Nereye olcak ya rusyaya gidiyoz görmüyonmu kalın bir ses tonu ile soruya cevap verdik ve hava attık 😂😂😂 Sonra aradan 120 gün gecti kıçımıza kazığı yedik geri geldik bu sefer o köyden görüpde soranlar gene denk geldi. Noldu kemal nerden geliyon? Bu sefer ince bir ses tonu ile nolacak ya abi rusyadan geldik iste yav 😂😂😂😂😂
Böyle insanlar genelde öfkelerinin ve şahsi hırslarının kurbanı olurlar. Öfkeliyken söylediği sözlerin esiri ve pişmanı olurlar. Zarar verme ihtimali yüksektir karşısındaki insana. Bilemiyorum. Tehlikeli.🤷♂️
Bu tilki denilen kişiler en yakınınız akrabalar aile içi kardeşler filan olunca yine birkaç kere ya da defalarca bişey olmamış gibi devam edilebiliniyor ama arkadaş filansa geri dönüş kabul edilmiyor. Tabi kan bağı da bir yere kadar. Sonsuza kadar dön git olmuyor
Ayrılık çok zor aldığım bir karar. O raddeye gelene kadar elimden geleni yapar, vazgeçmem. Fakat tüm bunlara rağmen yanımda durmak, çabalamak yerine giden insanı dönmek istede de, sevgim tamamen bitmemiş olsa da kabullenemem. Benim için bazı kırılma noktaları var, bu da onlardan. Sevgim tamamen bitmese de iyileştirmeye tek başına yetmeyeceğini bilirim. Bu yüzden dönüşü olamayacağını net şekilde belirtirim.
Tilkiler çok tatlı hayvanlardır diğer tüm canlılar gibi o yüzden severim :) .
Konumuza dönersek burada bahsedilen tilki biraz kurnazlığa kaçan bir canlı türü. Eee video attım temsili değil maalsefki. Bize dönerlerken aynı böyle tatlılık yapıp sonra yine eskisine döniyorlar.
O yüzden benden gidenin değiştiğine asla inanmam..
Kürkçü dükkânı iflas etmiştir, dönmesinler. Zaten sizden gidip gidip dönen biri ise başkasını bulmuştur ama size döneceği vakit ise sizden iyisini bulamamıştır ki size dönmüştür. Kürkçü dükkânı mazisi kısaca budur. 😀
dönüp dolaştığını nereden biliyorsun derim. biriyle olduğunu gördüysen, hayatına tekrar alıp almamak senin kararın ama her zaman başkasını tercih ettiği için insanlar birbirinden ayrılmıyor.
Onları geri döndürüp çıktıkları yere davet ediyorum genelde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dönsün de tepkimi o zaman göreceğim :D şaka Bi yana bu söylediklerim imkansızın da imkansızı çocuk ayrılır ayrılmaz başkasını bulup nişan yaptı sonuç : olan bana oldu...
Genelde dönenler seni çok özledim , sensiz olamadığımı farkettim deyip dönerler amaaaaa asıl sebep bi gezdim dolandım senin gibi beni çekeni bulamadım senden daha iyisini bulamadımdır :)
Beklediğim bi tilki var ama kürkçü dükkanı olmaya hiç niyetim yok sana da tavsiyem kürkçü dükkanı olma kardeş herkes kürkçülük yapıyo artık sen farklı ol ki değerin olsun
@VoyagerA yok kardeşim bazı şeyler affedilmez özlesen de unutamasam da ben bunu çoktan kabullendim zaten sadece unutulmayan bazı şeylerin birikmişliği okadar
@VoyagerA kesinlikle bak yazma beni arkadaşına anlatmış yazdım hiç takmadı diyerek içine dert olmuş bırak gözünde diğer kızlar gibi olma ozaman kaybettiğine üzülcek canım
@VoyagerA aynen ben de öyle için rahatsa bitmiştir he kötü bişey yaşatmışsa da sana onu mutlaka yaşar ve bi şekilde değwrini anlar senin bundan haberin olmaz belki ama kimsenin yanına kalmaz bunu ben gördüm şahsen ve belki de tekrardan hayatında olur şartlar değişir herşey nasip dua et doğru yolu Allah gösterir