Günaydın 😍😍Selam Gençlik 🌻💛🙂 Siz sevgilinizle veya eşinizle aşkınızı yaşarken, aranızdaki diyalogda üçüncü şahısların umru bile olmayacak, fakat sizin için tarihe altın harflerle kazınmayı hakeden "muazzam"olayları günlük tutup not alıp saklamayı sever misiniz? Mesela, size ilk kez çiçek hediye etse bunu aşk günlüğünüze kaydeder misiniz? Bir de mesela sevgiliniz/eşiniz aşk günlüğü tutsa, siz tutmasanız, günlüğü görseniz, onunla dalga geçer misiniz?
Ben tutmam ama tutması hoşuma gider :)) İlk buluşma, ilk öpüşme, ilk hediye, şu tarihte küstük, şu tarihte barıştık.. Evet çok tatlı 🌺 Sonra olaylar ilerlesin, evlilik için adım atılsın, evlilik teklifi :) o da not edilsin.. Ailelere açılsın, açılsın.. Aileye açıl, kız söylesene.. Söyleyemedi, Günlüğü bana verdi, herşey muazzam not edilmiş, süslenmiş.. Yakıp kurtuldum, 5 sene yanıp gitti..
Hic aklima gelmedi boyle bisi yapmak ama dusununce cok tatli yaa... ve sanirim yapicam bunu tabi bunun icin asik olmam gerekiyo once:) genc kizlik yillarimda tutardim ve hosuma giderdi daha sonra onlari okumak. Daha sonra teklike arz etmeye baslamisti ve yaktim hepsini :)
İyi ki yakmışsın. Yoksa bir yerden sonra obsesif kompulsif bozukluk gelişir🙂Benim kastettigim sonsuza dek sürecek son aşk zaten 🙂Gel de bul, bulalım, bulucaz, bulduk😂😂Galiba iyi olumlayamadım😃😃