Nereye gittiğimi görmek için. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis anlama fakat hic mi sormadin neden diye. Nereye gittigini görmek icinmis peki bu onu neden ilgilendiriyor. Yani nereye gittiginin onun icin konum programi koyduracak kadar önemi ne. Burada bize ne yapman gerektigini sorman yerine ona bu isteginin nedenini sorup mantikli bir karar verebilecegini sanıyorum.
Aptal olmayan insanların aklina 2 sebep gelir. Ya sana güvenmedigi icin ya da seni korumak icin. Bana kalirsa ikiside hos degil ama seni koruma istegi en azindan iyi niyetten kendini affetirebilir.
Eger sana güvenmedigi icinse ona bay bay deyip derin mi oh cekmenin zamani gelmis geciyor bile. Ne münasebet. Hem sana güvnemeyecek hem sevgilin olarak hayatinda kalacak hemde programlarla seni takip edecek. Afedersin ama sen kimsenin çipli malı degilsin. Olmamalisinda. Hic bir anne baba bile evladina bunu dememistir eminim. O kim oluyor. Hangi had ve hakla bunu der. Sen ona bunu söyleme cesaretini nasil ve neden verebiliyorsun.
Seni korumak, haberdar olmak icin söylediyse aranizdaki samimiyetete göre degisir kabul edip etmeyecegin. Ortaligin durumunu görüyorsun. Her gün cinayet, taciz, tecavüz, darp, gasp haberleriyle dolu televizyonlar ki basina yansimayan kac tane kim bilir. Gercekten senden haberdar olmak maksatlı ise sende kensini iyi hissedeceksen kabul edebilirsin. Ha ben eder miydim sanmiyorum hatta etmezdimde kavga bile çıkartabilirdim. Güçlü dikbaslı yönüm ortaya çıkardı fakat bu sevgilinin istediginin kötü oldugu manasina gelmiyor elbette. Sürekli her adımından, nerede kac dakima durdugundan seni sorgulamayacaksa tabi senin icin rahat edecekse kabul edilmesince cok büyük bir sakinca görmüyorum.31 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum mantikli
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar olaya sadece güvensizlik olarak bakmayın , belki de koruma maksatlı yüklemek istemiştir. Malum kadına şiddet olayları çok gündemde. Eğer yaşadığın bölge sıkıntılı ise sana daha kolay ulaşabilmek için yapmış olabilir. Bu durumda esas nedeni öğrenmek gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kesinlikle ayrılırdım. Bu ne be. Bunu yapan ilerde sana şiddet de uygular. Ama konum programını neden istediği önemli. Sırf bilmek için mi yoksa başına kötü bi olay gelirse diye mi. Taciz çok arttı biliyosun. Bu partnerinin kişiliğine bağlı
00 Yorumla
Duruma göre değişir niye istediğini sormak lazım malum türkiye de yaşıyoruz başımıza ne geleceği belli değil önlem için böyle bir şeye niyetlenmiş olabilir ama sen istemiyorsun yapamaz tabii ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
177
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkek arkadaşken/sevgiliyken değil de evlendikten sonra olabilir aslında. Neden evlendikten sonra diye soracak olursan, evlenmeden önce kişinin sorumluluğu ailesinde, bu program aile arasında da kullanılabilir. Evlendikten sonra eşlerde de olabilir çünkü hayat süprizlerle dolu, her an doğal afet olabilir ve eşinin nerede olduğunu bilmek istersin ya da başına her hangi bir şey gelse, yardım istese nerede olduğunu kolayca bulabilirsin. Mesela evlilikte oraya buraya gitmek için izin istemektense nereye gittiğini/gideceğini belirtmek karşıdakini boşuna meraklandırmanın önüne geçecektir. Takip programlarını daima kötü yönde düşünmemek gerek, mesela örneği somutlaştıracak olursak, bıçağı ekmek doğramak için kullanan da var, suç işlemek için kullanan da var ama burda bıçağın suçu var mı?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇüş artık!
Sen onun çipli evcil hayvanı mısın? Gittiğin her yerden seni takip etsin.
Bunu hayvanın için yaparsın, araban için yaparsın, bir eşyan için yaparsın ya da çocuğunun güvenliğini düşünerek (küçük yaştaysa eğer) yaparsın. Ama kalkıp yetişkin birine yapmak paranoyaklıktır!40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKabul ederim. İçi rahat olsun. Bu tür takıntılarından kurtulur.
Ama lütfen kendine bunu yapma. İstersen ayrılalım, bu kadar şüphen var sa da derim...
Güven konusunda, biraz katı bir adamım da...
Kuşku ve şüphe insanı yer bitirir...
.
.
#Neşeliadam30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni izlemek için istiyorsa bunu hakaret sayar asla izin vermem. Ben kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim. Sözüme güvenmeyen adamları hayatınızda barındırmayın hanımlar.
Tek geçerli sebebi şey olabilir, tekinsiz bir semtte yaşıyor veya çalışıyorsundur. Kendi güvenliğin için böyle birşey yapılabilir ama sadece güvenlik için, güven için değil.10 Yorumla
+1 yılSana güvenmeyen birine hala erkek arkadaşım diyosun ya helal olsun size nerden buluyorsunuz bu gibi varlıkları anlamiyorum
Metal dedektöründe bir metal cekme özelliği icin frekans ayari var bide yine aynı dedektörde BOŞLUK çekme özelliği var genelde onu kullanıyosunuz anladığım kadariyla sana ask hayatinda basarilar zaten 3 ayin kalmis10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. E oldu olacak ensene de çip taktırsın; cep telefonunun şarjı biter falan neme lazım paşa gönlünce kontrol edemez seni.
Hayatınıza aldığınız insanların evcil hayvanları değilsiniz, bireysel alanlarınızı hiçe sayan adam/kadın gördüğünüzde soracağınız soru "ne yapayım" değil "en hızlı nasıl koşarak uzaklaşırım" olmalı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacıyla doğru orantılı olarak vereceğim tepki değişir. Eğer güvenliğimi düşündüğü için böyle bir şey yapmak istiyorsa sevinirim güven sorunu varsa üzülürüm ama izin veririm çünkü ortada bir yanlış anlama vardır. Ayrıca güven kontrole mani değildir ama her adımımı kontrol edecek kadar seviyorsa güzel ama bunaltıcı oluyorsa kötü olur. Bir ilişki isteniyorsa güven sorunu olmamalı.
13 Yorumla- +1 yıl
@moyaduşa boş yapma 🖕Şurdan boşver git.
- +1 yıl
@moyaduşa amaç?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki adamın senle ılgılı şüpheleri var .
ne haltlar yıyo bu dıye kafayı sıyırcagına , dakka basıda sneın kontrol edemeyecegıne gore bu yontemı secmıs . dijitalleşmenin artıları :) .
kızım nerden buluyorsun bu arizona kertenkelelerini , anan baban varken o kimmiş.
bırak bunları karıyerıne odaklan sen.00 Yorumla Bu senin özeline girer. Kabul etmemelisin. İlişkin tüm hayatına karışmamalı. Sevgilin senin tüm hayatın değil, hayatının bir kısmı sadece. Ona anlatmak istemediğin şeyleri anlatmamakta ve söylememekte özgürsün. Her şeyini bilmeye çalışması, nereye ne zaman kiminle gittiğini sürekli sorgulaması sana güvenmediği anlamına gelebilir ve bunu takıntı haline getirmiş gibi görünüyor. Hayatının bir kısmına dahil olan birinin tüm hayatını kontrol etmeye çalışmasına mani olmazsan ilerde çok üzülebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gazlayanları boşver... erkeğin sahiplenmesi, senin üzerinde kontrol kurmaya çalışması doğaldır...
Burada yazanlara bakacak olursak toplum yakında toptan cinsiyetsizleşecek.
Geöende bir tanesi bralet giyiyorum sevgilim üşürsün diye şal koyuyor sırtıma filan diye yazmış... millet de yazmış ne karışıyor filan...
Bunlara kalsa herkes komünal hayat yaşayacak hergün bulduğuyla öpüşecek...10 YorumlaRuh hastası herhalde erkek arkadaşın böyle tipler bela olur ileride size. Size güvenmeyen insan ile işiniz olmasın.
61 Yorumla
+1 yılİlişkileri o kadar sahipleniyor o kadar abartıyorsunuz ki bu bana aşırı itici korkunç geliyor …ilişki denen şey dinlenmektir bu zor hayattı kolaştırmaktır. kıskançlıklar takipler sosyal medyalar , arkadaş çevreler o kadar darlıyorsunuz ki daha sonra mutsuzluğun sebeplerini arıyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılOna bir oyuncak alırım, buyrun sen bununla oyna derim. Yapmaya çalıştığı şeyin adı oyuncak sahibi olmaktır. Bu kadar öz güvensiz ve karşısında olan kişiye saygısız biriyle aynı havayı solumak bilşe ağır bir yük.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKoysun ne.. bende onun telefonuna indiririm içim rahat eder. Sürekli evdeyim bara pavyona mi gidiyorum ki saklayayim. Böyle şeylero isteyen değil istemeyen biseyler karıştırıyordur bence. Yoksa bilse nolur nerde olduğunu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte burada sıkıntı başlıyor. İnsanlar kıskançlıkla güvensizliği karıştırıyor. Yani ne demek konumunu izlemek istemek. Sen evdeyim diyorsan evdesindir, kafedeyim diyorsan kafedesindir. Ne gerek var uygulamaya? Sana inanmıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılHayır erkek arkadaşın afedersin de kendini ne b. o. k sanıyor? sana o kadar güvenmiyorsa ne diye hala seninle? onu sert bir dille uyar
30 Yorumla
+1 yılizin verirsen sende üstünlük kuracak ve her adımını sorgulayacak bi süre sonra ayrılcaksınız. izin vermezsen daha da şüphelenecek nerelere gidiyosunki görmemi istemiyosun diyecek hatta şerefsizse iftira atıp senden ayrılcak ayrılmasa da canını sürekli sıkacak. tarafını seç. ya hemen ayrıl ya da mental çöküş yaşayarak bi süre sonra ayrılırsınız. karar senin!
10 Yorumla
+1 yıltelefonlarınızı kimseye vermeyiniz. sebebi o program dışında gizlice takip programı veyahut başka programlar koyabilirim. sizleri korkutucak veya sonunuzu getiricek porgramlar çok. tavsiyem şuki, telefonunuz sizden başka veya güvenilir kişilerden başka kimseye vermeyiniz. aksi taktirde başınız fena halde işe girer. bir çok hacker gördüm. ve hepside birbirinden zeki, uyanık, kurnaz ve açık gözlü. o yüzden siz siz olun böyle bir şey yapmayın.
10 Yorumlaşu an 2 yönden de düşünüyorum kararsız kaldım eğer bana karşı bir güvensizlik hissediyorsa tâbi ki izin vermezdim direk yol verirdim ama başıma bir şey gelmesine karşın beni korumak amaçlıysa o zaman izin verirdim tâbi ki sebebini de bilmek gerekiyor.
10 YorumlaGüvenmiyorsa buyursun gitsin. Yollar çatal çatal. Konum programı koymak nedir be. Seni malı gibi görüyor herhaldr. Ne buluyorsunuz şöyle dengesizlerde anlamiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSana guven duymadigi icin yapiyorsa bence yol yakinken birakin. Ama ulke Şu an degisik bir hal aldi. Guvenligin icin yapiyorsa dusunebilirsin ya da farkli alternatifler uretebilirsin
00 Yorumla
+1 yılŞey yapsın boynuna oldu olacak taksın tasmayı gezdirsin yanında bu ne güvensizlik bu ne kontrolcülük çok itici soğumadın mı hala o adamdan soğumadıysan da acil soğu ve çıkar hayatından
00 Yorumla
+1 yılHayır, kimseyi alâkadar etmez bence, hastalıklı bir davranış olduğunu düşünüyorum, ben izin vermezdim, güven sorunu yaşayan birisi ile ilişki kurmak hiç sağlıklı değil.
00 Yorumlasevgilim bana koyacak olsa konum programı izin veriririm :D sonuçta sürekli hareket halindeyim 1 hafta da 42 yer de yarım saat durmuşum :D gaz parasına yetişemiyeceği için sıkıntı yok
00 YorumlaBu kadarda olmaz. Yakından arabızda şu diyalog geçer.
- Aşkım ne yapıyorsun? (Erkek arkadaşın)
-Tuvaletteyim Aşkım
-Sifonu çekmeden foto çek, yolla.01 Yorumla- +1 yıl
Öğkk
ahh sadece konum değildir o kız arkadaşlarınla yaptığınız tüm gizli yazışmalar ve çektiğin tüm edepsiz fotolara ulaşabilecek. ve başka erkeklerle konuşmaların varsa onları da görür..
01 Yorumla- +1 yıl
Ayn
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Şimdiden buna katlanmazdım sözlü değil nişanlı değil kocam değil hoş olsa da bu yaptığı doğru anlamına gelmez de güvenmeyen en başından ayrılsın
02 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyormuş öyle diyor cunku her dakika söylemem
+1 yılben onlardan diilim dicen şimdi. demin instagramda gördüm video erkek kızın arkasından gidio yemek yaparken evliler yani. saçlarını topluo yemeğe girmesin die. videonund altına yazmış nasip olurmu be die. hem karşınıza çocuklara devamlı tripler atarsınız istemezsiniz hemde uzaktn kıskanıp iç geçirip kıskanırsınız neden anlamıorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Karsimiza cikan erkeklerden bir halt olmuyor genelde o yuzden bu tur iliskileri olan insanlari gorunce bize de nasip olur acaba diyoruz. Ama genelde haksiz cikartmiyorlar cidden bir halt olmayacak bir suru adam var
- +1 yıl
@Sadecebiri12 bncede haklısın ama benim kastettiğim o tür yav şşak erkekleri demedim kardeşim. genelde siz kızlar düzgünlere bunu yapıounuz yok desenizde. şu anda senle ilgili bile en az 10 tane mesela örnek verebilirim yok çektiin @Sadecebiri12
- +1 yıl
Iyi karaktere sahip olmak onemlidir ama bunu karsi tarafa gostermek de onemli. Ama erkeklerin soyle bir problemi de var kendi kulvarlarindaki kizlardan ziyade hep olmayacak kendilerine bakmayacak kizlardan hoslaniyorlar. Sanirim ozguvenlerinden dolayi hep yuksekte ucuyorlar biraz. Haksiz miyim
- +1 yıl
@Sadecebiri12 yanlış anlama kardeşim kötü n, yetli bişey demiorum 21 yaşındasın kardeşim olarak diorum abin olrak. erkekler yatağa atmak için genelde uraşırlar.%90 buda çok kötü bişey iğrençlik.1 luk kısmıda olmuo nedense. kızlarda ego var genelde sorunda çok sıkıntı.
Acilen kurtulmalısın o ruh hastasından. Haberlerde seyrettiğimiz katiller genelde böyle paranoyaklardan çıkıyor.
10 YorumlaDemek ki güvenmiyor. Güvenin olmadığı bi ilişkide sevginin pek de bi önemi olmuyor, çünkü mutlu olamıyorsun. Denendi onaylandı. Yol ver gitsin😏
10 Yorumla
+1 yılBu psikopatlik seviyesinde güvensizlik, kiskanclik. Simdi böyle davranan ilerde neler yapar, ayrıl gitsin. Zaten güven yokken iliskiden bahsedilmez.
10 YorumlaGuvenmiyor manyak. Ayrilirim. Ilerde psikopata bagliyor bunlar sonra ya benimsin ya kara topragin demeye basliyolar. Dikkat et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonum sanki düzgün çalışıyor da koyacakmış
İp adresi saptırıyor bazen alakasız şehirde diyor sana10 Yorumla Asla izin vermem güvenmiyorsa sektire sektire gider hayatımdan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Ne cins adamlar var ya. Yakında konuşmaları kaydeden çip mip çıksa taktırır direkt
23 YorumlaTasla alsın da boynuna taksın. Guvenmıyorsa ssgitsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir tane kamera al, tak kafana, canli olarak izlesin, konum falan ne gerek var. 🙄
Ayril o ruh hastasindan, ne diyeyim baska 🙄00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğill erkek arkadaş , eşinin bile bunu yapmaya hakkı yook az akıllı olunn ya bu nedirr?
Güvenmiyorsaa ayrılsınn saçmalamaya gerek yokk...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİzin verirdim belki ama bilmiyorum yinede, güven duymadığım biriyle zaten hiç başlamıyor um bile bir ilişkiye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBana güvenmediğini anlarım o an ve soğurum. Yani gereksiz şeyler bunlar. Öyle bir insanla daha fazla muhatap olamam tiksinirim.
00 Yorumla Bir ilişkiye bağlı kalın ama bağımlı olma
Kendi alanızı bu kadar daraltmasına izin vermek ahmaklık olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılAsla izin vermem o kim oluyor da beni takip ediyor ne bu güvensizlik? Güvenmiyorsa benimle işi yok s. ktrsn gitsin!
00 Yorumla
+1 yılTabiki izin vermem ilişkide kimse kimsenin sahibi olmuyor güven yoksa o ilişki yürümez zaten sana eziyet olur sende izin verme
00 YorumlaÇok samimiyet kırgınlık getirir. Daha evlenmeden seni kontrol altında tutmaya çalışıyor. Daha neler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle izin vermem. senin onun takibine mi ihtiyacın var. Hangi hakla istiyor anan değil baban değil
00 Yorumla Tasma da taksın. Sen çocuk musun ki kendi kararlarını veremiyorsun? Sana kimsenin böyle davranmasına izin verme.
00 Yorumla
+1 yılBeni kısıtlayacak takip edecek kimseye hiçbir şekilde izin vermem. Kimsenin evcil hayvanı değilim, kimse sahibim de değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güveniyorsam asla yapmam çünkü böyle bir şey benim soğumamı ve her seferinde bana güvenmediğini düşündürüp soğumama sebep olur.
00 YorumlaYuh artık. Olmadı kelepçe taksın a. yav... Kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya.. Ya güven vermedin adama ya da bildiğin narsist biriyle nerabersin.
00 Yorumla
+1 yılbana sorursan sana nerde olduğumu söyleyebilirim derdim ve bana güvenmiyorsan bu ilişki fazla yürümez diyip yol verirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Size güvenmediği halde siz ona güveniyor musunuz?
Güven ya vardır ya da yoktur.
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Karşı çıkarım, güvensizlik belirtisidir bu demek ki söylediğin sözün bi anlamı yok, birlikte olmanızında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama boyle şey mi olurrrrr yazacak çok şey var da yazmayacak kadar bitkinmim ama okadar yüz verme sana saygiisi olmayan hödük
00 Yorumla
+1 yılBenden izinsiz telefonuma bakılmasının bile yaratacağı güvensizliğe tahammülüm yokki, birde konum mu yükleyecekmiş? Biter o ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birsey yapamaz.
Ayrılırım daha iyi.
Bana güvenmeyen kişiyle işim olmaz.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. İzin verirdim ama konumu programı güvenmediği için mi seni düşündüğü için mi o önemli
10 Yorumla
+1 yılBune saçmalık? Pardon?
Ayrılacağına ne sormuşsun.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güven problemi var. Asla izin vermem böyle şeye. Ne kadar itici ve rahatsız edici bir durum.
15 Yorumlaİzin veririm. Aynı programı kendine kurması şartıyla
10 Yorumla
+1 yılOkurken bunaltı geldi, ayrılırdım net ya da büyük bir kavga ederdim.
10 Yorumla- Devamını Gör (264)
Devamını Gör(309)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım telefonuma konum programı koymak istiyor, siz olsanız izin verir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler