18 yaşımda bı hata yaptım ve biriyle evlendim üstelik polisligi kazanmıştım onun için gitmedim ben çok olmasada varlık içinde büyüdüm o ise en tehlikeli mahallenin en iğrenç çocuğuydu ve çalışmıyor maddi durumu yoktu buna rağmen sevdim inandım güvendim sonra anladım ki bana karşı beslediği duygular dahi kendi adı dahi herşeyi sahteymis sonradan öğrendim yasatmadigi şey kalmadı sonra ayrıldım şu an 22 yaşındayım ve hayatıma hiçbir erkeği almadım hakkımda kötü düşünür diye beni yargılar diye korktum ama sevilmek te istiyorum çünkü bu duyguyu hiç tatmadım sizce evlenmiş ayrılmış biriyle evlenir miydiniz lütfen usturuplu ve saygılı cevaplar verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten sevdiğim bir insansa tabikide ciddi düşünürüm , evlenip sonradan ayrılmış olması benim için sorun olmaz. İnsanlar dul olan kadınlara farklı gözle bakıyorlar , ama insanlar evlenirler ve anlaşamadığı kişilerle boşanabilirler bu gayet normal bir şey. Zaten sen karşındaki insanı seviyorsan geçmişini kurcalama gereği duymazsın , çünkü geçmiş geçmişte kalmalı sonuçta benden önceki hayatı ve hataları beni ilgilendirmez. Karşındaki insanın geçmişine takılırsan sürekli kavgalar çıkar zaten ilişkide , onun için seviyorsan hiç bir zaman geçmişe takılıp kalmayacaksın ve hatalarıyla yanlışlarıyla kabul edeceksin sevdiğini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkimse boşanmak için evlenmiyor yani hele hele bir gençlik hatası olarak evlenmiş olman seni kusurlu birisi yapmaz elbette diye düşünüyorum.. dahası senin yaşlarında insanlar sadece duygularıyla her şeyi iyi olacağını düşünüp karar verir sende karar vermiş ve o yaşta büyük bir tecrübe edinmişsin..
Ancak hayat devam etmiş bu hatandan dönmüş ve hayatına bir çeki düzen verdiğini düşünüyorum dolayısıyla hayat yalnız bir başına yaşanmayacağı için elbette hayatına birileri girecek evlenecek mutlu olacak belki çocuk sahibi olacaksın..
Yalnız.. sana tavsiyem tam anlamıyla hayatına alacağın insana güvenmen yani evlilik elbette çocuk oyuncağı olmadığını anlamış bulunuyorsun ve bunun daha önemlisi bir defa evlilik yaptığın için insanların bunu öğrendiğinde sana karşı bazı hemcinslerimin biraz ön yargılı davranacağını hesaba kat..
Evlenmiş ayrılmış bir kadınla elbette kendi adıma ciddi düşünebilirim kimse boşanmak için evlenmiyor lakin hayat onları farklı şekilde sınıyor buda onun yaşamdaki alacağı derslerden birisi maalesef..40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evleneceğimi sanmıyorum. Hiç sevgilisi olmamış cinsel işlere girişmemiş kendini evliliğe saklayan birine bakıyorum ama senin durumun farklı yinede istemem. Ben, karşımdaki kişinin benden önce hayatında birinin olmasını kaldıramam. O yüzden hayır diyorum ciddi düşünmem. Sevgili falan zaten hiç olmayı düşünmüyorum. Tanıdıkça eğer bu durumu öğrenirsem geri çekilirim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi bölümü okudun üniversitede?
Soran+1 yılUmarım öyle birini bulursun kimse ayrılmak için evlenmez ama hayatındaki kadinin da daha öncesinde biriyle birlikte olup olmayacağını bilemezsin başka yöntemlerde kadınlığını zarar gelmiyor bil istedim
Cevap sahibi+1 yılBaşka yöntemler kadınlığını zarar gelmiyor derken
+1 yılEvlenmiş ayrılmış biriyle olman daha makul olur , yani olmayacak birşey değil ki senin ki neyi dert ediyorsun? He hemen istiyorsan zor biraz daha biz bekarlarda düzgün birşey olmuyor he nasip yine bilemezsin. Evlilik vs çok erkens getirip bitirmişsin bu biraz kötü olmuş onun dışında umutlu ol çocukta yoksa pek problem yok 4-5 evlenenler var
11 Yorumla
Soran+1 yılayrılalı 4 sene olacak evliliğim uzun sürmedi çocuğum da yok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
104Cevap
+1 yılYa ben şunu anlamıyorum bu nasıl bi cehalet evlenmiş ayrılmış olunca ne oluyor bu nasıl bi saçmalıktır ya her ne olursa olsun evlenmiş ama olmamış yürümemiş ve ayrılmış bu insanın evlenmeye hakkı yok mu mutluluk harammı böyle bi insana artık bu kafaları değiştirmek lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafam öyle değil zaten ben ve benim gibilere o gözle bakanlar olduğu için bu soruyu sordum
- +1 yıl
Bizim milletimiz gerçekten çahil
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz hatalar yapıyoruz hatalardan tecrübe ediniyoruz. Tabiki seni sevecek değer verecek biri olacak hayatında. Senin geçmişte yaşadığın tatsız olayı sorun etmeyecek seninle birlikte mutlu olacak biri çıkicak karşına.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş ayrılmış olmak dünyanın hiç bir tarafında sevmek ve evlenmek için engel değildir. Sadece evliliğin faili ve boşanmanın sebebi olan taraf olmasın.
Fakat bu saatten sonra çok daha dikkatli olmalısın. İkinci bir evliliğin de yanlış evlilik olmaması gerekiyor.20 Yorumla Kendin diyorsun. Sevmek sevilmek benim de hakkım diye. Hata yapmış olabilirsin ama öğrenmişsin. Artık birilerine fırsat ver. Seni tanısın. Daha önce evlilik yaptığın için erkekler seni kolay lokma gibi görür. Öyle bir kadın olmadığını gösterip doğru kişiyi bulursun. Dediğim gibi bakire olmadıpından sakın cinsellik konusunda acele etme. O zaman kandıran çok olur
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim tabi ama işte benim düşüncelerim biraz farklı bu konuda, bakire olmayanlada evlenirdim namus 2 bacaknarasındaki 2 damla kanda değil be, aşın bunları ben bakirmiyimki bakire istiyim. Dediğim gibi benim düşünceler biraz farklı sen yinede bakma bana.
20 YorumlaYaşım 29, bekarım, olaki birgün evlenirsem benim gibi biri nasib olsun diye kimseyle olmadım. Kendi adıma zor olur evlenip ayrılmış biriyle evliliği düşünmek çünkü illaki kıyas olur, illa ki kafa karışıklığı ama illa ki önemsemeyecek erkek te vardır. Rabbim hayrı yaşatsın 🤗
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekar erkek için biraz zor olabilir ama pek ala sevilebilirsin sevebilirsin senin de hakkın ama hani burda sorduğun sorunun pek bir hükmü yok sonuçta bir platform burası esas soru hayatına girecek kişide yine hata yaparsan? Ki birşey diycem nasıl kandin önceki adama oda ayrı birşey
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki neden olmasın yani kısa bi evlilik yaşadım ayrıldım diye kimse beni sevmez istemez düşüncesine girmeyin lütfen sizi yanlış kişi mahvetmis keşke olmasaymış ama geçmişe takılıp kafanızı yormayın önünüze bakın sizide anlıyorum sevilmek isteyip geçmişin yükünü yorgunluğunuzu üzerinizden atmanız gerekiyor hayat bu sürprizlerle dolu bellimi olur nasibin varsa illaki olur umarım sizi anlayan seven ilgilenen birisi çıkar karşınıza saygılar sevgiler 🙏😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine sev bu ayıp bişey değil karsindaki adamı tanı düzgün biriyse sorun çıkmaz ama bunu du istimal eden çok olur sen ne kadar kendini ezdirirsen o kadar kullanmak isteyenlerde çıkar evlenip boşanman senin suçun veya kusurun değil umarım yanlış anlamazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın daha çok genç. evlenmemekte bir tercih. hm öyle bir söylemişsin ki ilk evlenip boşanan senmişsin gibi. boşanmalarda rekora gidiyoruz. artık normalleşti.öncelikle Allahtan hayırlısını iste. kötüsüne denk gelmişsin bak. daha yolun başındasın olmaz diye birşey yok. yeter ki iyisi doğrusu hayırlısı çıksın.çıkar da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç düşünmem evlenirim sadece çocuğu olmasın yeterli çünkü bu devirde boşanmış olmak en azından bir durum evlilik olmadan evli gibi yaşıyor insanlar. Bu durum göz önüne alındığında senin artın bile var denlik diyen bir arkadaş var ona hiç katılmıyorum. Ayrıca peygamber efendimizin ilk hanımın eşleri vefat etmişti yani duldu ve evlendi denk miydi.
00 Yorumla
+1 yılBunun gibi sorular çok geliyor. İnsan sevdiği zaman geçmişi onun için önemli değil yeterki kalpten gönülden sevsin çıkarsız sevsin ne olursa olsun isterse hayat kadını olsun sevgi herşeyi güzelleştirir
21 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sevgiden önemli şeyler var o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmiş olsun kardeşim, Allah evvela hayırlısını versin, bunu dilemelisiniz.
Evlilik hayatın en zor kararı, ben her zaman '' dengi dengine '' derim. Yani açıkçası siz de kendinizin yaşadığı durumları yaşamış biriyle olmanız makul olandır. Öteki türlüsü çok olumlu sonuçlar doğurmayabilir. Hiçbir bekar insan, boşanmış biriyle kolay kolay düşünmez ama dediğim gibi hayırlısını dileyin.00 Yorumla
+1 yılBu herkesin başına gelebilir evlenip ayrılmak sorun olmaz bence ama çocuk varsa ben şahsen yapamam o kişiyle bütün bağlar kopmuş olmalı çocuk varsa bağlar kopmuyo ve mutlaka sorun olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenilebilir. Herkes yanlis secimlerde bulunabilir ve neyseki çocuk falan yapmamissin. Yargılayan olursa yol ver gitsin uğraşma, tanimaya devam et.
10 Yorumla
+1 yılNe yazıkki kadınlarımızın düştüğü hata bu özellikle genç yaşlardayken. Erkeklerin yalanlarına kanmak. Bir kadının evlenip boşanması önemli bir şey değil olmamalı, meşru dairede olmuş bitmiş bir şey sonuçta. Benim için önemli olan bir kadının bana neler hissettirdiğidir. Aldığım her duygunun on katını vermeye çalışırım hep. Mutlu olacağım insanın teferruatına bakmam.
10 Yorumla
+1 yılvalla ben evlenmem çünkü daha önce bir iki dul flörtüm vardı olmuyor her söylediğim lafı eskisiyle kıyaslıyolar olmuyor yani dul ile tekrar evlilik tutturmak yüzde 10 yüzde 90 asla tutmaz
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış bir kadınla evlenilir mi sorusundan önce sen su soruya kendin cevap vermelisin. aceba ben evliliğe hazır miyim. buna hazırsan gerisi gelir zaten. gecmiste yaşama artık geleceğin için kendin için hayatını güzelleştirmek için biseyler yap. gerisi gelir zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. belki evet ama çok özel birisi olursa tabi...
mesela müthiş güzel olursa ya da maddi olarak çok iyi durumdaysa...
ma genel olarak olumsuz düşüncedeyim...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOldu Öldü Kavramlarının önüne geçemezsin https://voca.ro/19sYdLwGBGS4 !
bu ses kaydı senin için00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra, kafalar uyuştuktan sonra, bırak boşanmış olmasını, çocuğu olanla bile olur, ne var bunda?
10 Yorumla Nerede bir sokak iti/pici var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
Bunu nasıl beceriyorsunuz...
Hiç anlamıyorum
Sonradan okudun mu peki10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet düşünürüm ayrılmakta hayatın bir gerçeği sonuçta
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip ayrılmak çok normal bir durum ve hepimizin başına gelecek bir şey. Elbette boşanmış bir insanında tekrar aşık olma ve tekrar bir yuva kurma hakkı vardır. Böyle birine aşık olmam demek imkansız
20 YorumlaEvlenilir herkesin basina gelebilir. Ozguvenli ol. Ilk bosanan sen degilsin kendini uzmene gerek yok
20 YorumlaYaşadıkların zor. Tekrar evlenip MUTLU olmak seninde hakkın. Ben erkek olsaydım evlenirdim.
20 YorumlaNiye onlar insan değil mi? Çoğu erkek ciddi düşünmez o yüzden kolay kolay güvenme ayrıca evlenip boşanman hata değil böyle olması gerekiyormuş.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Daha önce hiç evlenmedim ama ilişkim oldu daha önce. Sevdiğim insanın geçmişini irdelemem. Geçmişte her ne olursa olsun, geçmişte kaldı.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dul erkek ya da kadın insan değilmi tabiki evlenirim ama önceki evliliğinin neden bittiğini araştırır ve emin olursam
00 Yorumlaevlenilir ama sizin gibi birini tercih etmelisiniz yani boşanmış. denklik mutluluğun kurallarından biridir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Hayat bu herkesin başına her türlü hal gelebilir evlenip ayrılmak suçta değil günahta insan anlastiktan sonra o dert değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Neden düşünülmesin bazı şeyleri aşmak lazım artık herkesin başına herşey gelebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmesinler eğer seni anlayan değer veren birini mutlaka bulursun.
10 Yorumla
+1 yılEğer iyi biriyse ve birlikte mutlu huzurlu aşk yaşayacaksak evlenirim.
10 Yorumla
+1 yılevlenmiş ayrılmış birisi isteyebilir seni neden istemesin :D
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın twk yapman gereken hatalardna ders alman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu hayatta Başımıza ne geleceği belli olmaz. Önceden evlenmiş olmasını sorun etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet ciddi güzel düşüncelr oluyor olabiliyor örnekleri de görüldü
00 Yorumla
+1 yılBulunur evlenmek isteyen çok kişi var
Ve ben boşanmış biri ile seversem evlenirim tabi00 Yorumla
+1 yılHayır evlenemem çünkü tipsizim o benle evlenmez. Benlik sıkıntı yok tipsiz olmasam olabilirdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. evlenen çok var. eskiden di o ilk evlilik falan filan... çocuğun yoksa sorun yok sıkma canını
00 Yorumla
+1 yıl22 yasindaki bir kadina cok talipli olurda evlenmeyi dusunen az olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir hayatta herkes hata yanlış yapar hepimiz insanız sonuç da
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşünmeyeyim sonuçta yanlış yapmamış evlilik de ayrılıkda var dinimizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbet düsünen cikar , niye kendinizi düsük görüyorsunuz? ah ki ne ah
kim sevilmeyi sevgiyi istemez
dicek baska seylerimde var ama kalmak zorunda00 YorumlaÇok büyük sıkıntı değil ama gerçekçi konuşmak gerekirse başta bir önyargı olabilir
00 Yorumla
+1 yılYani kafam uyuşuyor kalbim seviyor ve anlaşıyorsam neden olmasın
00 Yorumlahayat bu kime ne olacak bilinmez nasip kısmet evlenilir yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru bile cok onur kırıcı evlenip ayrılmış istermisiniz ne demek yaa bir eksiklik gibi hepimiz benzer seyler yasiyoruz bu bir eksiklik degilki
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığımız ülke ve o ülkenin insanları bunu sadece namussuzluk olarak görüyor kadın kendini her ne kadar da iyi lanse etse de dışardan öyle görünmüyor
- +1 yıl
Üçüncü kişiler için yaşadığın sürece mutlu olamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke okumayı düşünsen. 22 yaşında hala evlenme düşüncesindesin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen geçmişimi anlattim şu an zaten bı mesleğim var aradan geçen süre zarfında oturup koca bulmak yerinde iki yıllık üniversite bitirip bı şirkette lojistik muduruyum hemde 22 yaşımda ilerde ne olur bilinmez ben korkularımı erkek düşüncesini merak ettim sevilmek herkezin hakkı evlenmek de herkesin hayali bir haftalık evliliğim kötü gitti diye hayata mu kuseyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerak ettim de polisliği nasıl kazandın torpille mi? ve kaç saniye yapmıştın acaba?
13 Yorumla
Soran+1 yılBundan 4 sene öncesine gittiğimizde ilk olarak sadece PMYO sınavına girip sonrasında üniversite barajı geçersek mülakata giriyorduk ben sadece sınav barajını geçtim üniversite sınavına giremedim ustelik polislik sınavından önce de astsubaylık sınavında 190 puan alarak geçmiştim ona da gidemedim
Soran+1 yılGiremedim sadece yazılıyi geçtim
Soran+1 yılBarajı geçmek kazanmak değil mi kazandım ama gitmedim mülakata gitmedim üni sınavına girmedim sonuç olarak gitmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi mesleğin varsa evlenmek zorunda degilsin önce kendi ayakların üzerinde dur zaten biri çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılEvlenip ayrılmış olman bir anlam ifade etmiyor, hiçbir önemi yok. Ama yeni eşinden çocuğun olduğunda, önceki eşinden olan çocuğun dislanabiliyor biraz. Bu da hoş olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEski eşimden cocugum yok toplam iki ay evli ha kaldık ha kalmadık aradan 4 sene geçti ve yeni birini istiyorum hayatımda beni sevsin yadirgamasin başka amacım yok
- +1 yıl
Aklı başında hiç bir erkek bunu dert etmez, yeterki sevsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işler hiç belli olmaz kuzum seninde karşına seni seven evlenecek kişi illaki çıkar
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma çok yaralar almışsın dikkatli seçimler yapman gerek
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Evlenirsin ama doğru birini bulabilirsen enazindan sen erkenden kurtulmuşsun senin gibi olupta boşanamayan çok insan var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olursam anca kabullenebilirim. Yoksa sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik bana ters, ama ters olmasa sevsem bakmam evlenirim
00 Yorumla
+1 yılcidden anlamıyorum sizi ya insan göz göre göre neden hata yapar
30 Yorumla
+1 yılEvlenmem boşanmış kadınlar nafaka almak için evleniyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma evlendigimde tek bir çöp istedim herşeyimi ben aldım bosandigimda ise tek bir kuruş dahi istedim gözüm parada olsa burda bu anketi yapmak yerine sadece parasıyla övünen adamlarla birlikte olurdum benim paraya ihtiyacım falan yok amacım erkek düşüncesini bilmek
Soran+1 yılİstemedim olacaktı yanlış yazdı klavye
Tabiki evlenirim boşanmış diye neden dışlayıcı olayım?
23 Yorumla- +1 yıl
Peki çocuğu varsa annelik yaparmısınız hanımefendi
- +1 yıl
Şimdi bu durumun boyutuna bağlı ben bakarım anneleikte yaparım ablalikta lakin çocuk öz annesinin evine gidip geldikçe benim evimi o tarafa aktaricak öz annesi soracak. Belki beni kotuleyecek öz annesi. Bakmak zor değil bakarım ama benim evliliğimj etkilemeyecek şekilde bakarım. Çoğu kadın boşanmış erkeği bu yüzden istemez çocuğu için. Ama kadının çocuğu asla sorun yapmaz çocuğu alıp gelen kadının yani çünkü kadın çocuğu aldıysa kafada net bitirmistir
- +1 yıl
Güzel bir düşünce haklısınız hanımefendi
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri