Sevgilim benden ayrıldı şoktayım?

Arkadaşlar sevgilim beni çok sever aşıktır ve birazda paranoyak tır benim için calisir bana bakar kiskanctir calismma izin vermez neyse konu şu yakın zamanda kazancı bitmişti ve parasi kalmamıştı bu yuzden faturalarimiz çoğalmıştı ve hatta benim hattim fatura yüzünden giden aramalara kapanmisti sonra dün bunun öz olmayan kardeşim dediği 20 senelik kardeşi benden çok büyük bana da abilik yapan biri beni aradı ve ona ulaşamadığını söyledi bende dedimki hattim kapali bende arayamiyorum abi dedim neden kapalı dedi bende faturamdan dolayi dedim tamam dedi ve kapatti on dk sonra baktım ki faturamdan biri ödenmiş ve hattim aramaya açıldı bende hemen sevgilimi aradim çünkü kardeşi telefonu kapali demişti merak ettim ve gerçekten kapalıydı yarim saat sonra teli açıldı onu aradım açtı kizgindim neden telefonun kapalı dedim demeye kalmadan nasıl arayabildin beni dedi bende kardesinin faturami ödediğini ama bunu benim ondan istemedigimi belirttim ama aniden bağırmaya küfretmeye başladı ben senin için son kuruşuma kadar harciyorum param olmayinca baskasina mi odetiyosun filan dedi sok oldum hayır dedim ben istemedim dedim ama beni asla dinlemedi kufretti aglak bir sesle bagirip ayrildi telefonunu komple kapatti bidahada ulaşamadım ayrildi benden ve hâlâ haber yok ne oldu anlayamadim soktayim bu sebepten 3 senelik iliski bitirilir mi ben naptimki simdi sizce neden böyle oldu aklım almiyor benim
Sevgilim benden ayrıldı şoktayım?