Sevgilim çok kıskanç birisi kıskanınca gözü dönen birisiydi bir kaç kere bu konu üzerinde konuştuk ve anlayışlı birisi olmaya başladı ama sevgisini kıskançlığıyla belli eden biriydi şu an da kıskanmasını gizliyormu napıyor bilmiyorum ama kıskanmamaya başladı ya da tutuyormu kendini bilmiyorum sizce sevgisimi azaldı hali hareketi aynı ama eskisi gibi tepkileri ypk nedeni ne sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seven kıskanır. Ne kadar çok seviyorsa o kadar kıskanır. Kıskanmıyorsa bi bok bekleme derim. Sevmeyen niye kıskansın banane der geçer.
Kıskanıyor ama belli etmemeye çalışıyormuş gibi hissediyorum yani bağırıp çağırırdı şimdi biraz daha sakin olöaya başladı ama normalde sevgisini kıskançlığı ile belli ederdi nye böyle oldu onu çözemiyorum
Bacım kendin ne istediğini bilmiyorsun ki sma. Sen demişsin kıskanma diye oda kendini tutarsak özü gibi davransmıyor demek ki. Sende onu böyle değiştirene kadar keşke kıskanacağı şeyler yapmasaydın. Biz erkekler seviyorsak kıskanırız. Bırak kıskansın be güzel işte.
He beni dövsün mü bir kere kıskançlığından dövdü beni sonrada pişman oldu özür diledi gözüm dönüyor dedi bu konu ile ilgili konuştukşimdi düzeldi gibime geliyoe ama bu seferde sevmiyor gibi hissetmeye başlıyorum yani benim takıntım bilmiyom
Dövmek nedir be
istediğini yapmış şimdide tepki vermiyor diye sorguluyorsun oyuncak gibi oynuyorsunuz yazık ya
Hay ağzına sağlık
nesil gittikçe tuhaflaşıyor korkulur bunlardan
ya neden oynayayım ona diyordumki kıskan sev tabiki ama beni kırma beni üzme diyordum o beni kuskandıkça sevilidiğimi anlıyordum şimdide seviyor ama daha naif oldu ne blim tuhaf geliyor
Bacım ikizler burcu musun acaba
sana da bir türlü yaranılmıyor anlaşılan kıskanmasından dert yanmışsın şimdi de niye kıskanmıyor diyorsun
Ama böylede sevgisinden şüphe duymaya başlıyorum yani belkide ilişkimiz için yapıp içine atıyor felan nasıl anlayabilirim bilmiyorum
sorsan söyler sanki
Hayır, önceden neyi kıskanıyordu da şimdi kıskanmıyor veya hala kıskanıyor ama niye belli etmiyor.
Sen kıskandığına ve gizlediğine eminsen sormalısın. Kıskançlığına içine atıp birden patlayabilir.
Kıskanmasını baskılamandan oluyor olmasın. Ayrıca şiddetli kıskançlık nedir ya. Ablacım şiddetin her türlüsünden kaçın
Çünkü sevdiği için kıskanmıyor sahiplenme duygusuyla kıskanıyor
Nasıl yani biraz daha açık anlatabilirmisin lütfen 🙏🏼
Bak bu kadar kıskanç biri bir anda böyle anlayışlı hale gelemez. Kıskançlığın fazlası da bir psikolojik rahatsızlıktır. Böyle kişiler paranoyaktır. Sanki seni kıskanmasa sıkmasa hemen ona yalan söyleyecekmişsin, aldatacakmışsın veya başka birinin senin aklını ve kalbini çalabileceğini düşünürler. Daha ileri seviyesi erkek sinek bile yanından uçmasın kafasında olurlar. Yani tamamen sevdiği için değil de sahiplenme sahip olma duygusuyla böyle yaptığını düşünüyorum. Çünkü seven biri eninde sonunda ufak da olsa bir yerden kıskandığını belli eder. Bir anda kesemez böyle.
Yok yine kıskanıyor işte onla konuşma felan diyor ama eskisi gibi fevri değil biraz daha içine atıyor gibime geliyor
anlaşmaya sadık kalmis
Nası yani
konuşup anlaşmışsınız oda bunu uyguluyor belli etmiyor sana
Peki sence gerçekten değilmişmi nasıl çözebilirim
onu iyice kiskandirarak yapabilirsin
Aldtıyo olabilir
Yahu düzelmiş işte