Neden ilgimi çekmeyen erkekler benimle olmak istiyor?
buna nasıl engel olabilirim?
buna nasıl engel olabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İlgini çekmeyen erkeklerin ilgini çekmemesine sebep olan ortak yan nedir?
Makam mevki az da tip olsun yeter
Parasını harcayacak kadar düşmedim kendi param var zengin birini de reddettim hatta ama yanımdaki insanın bir saygıdeğer genç olmasını isterim
Ve tip olarakta takip ettipim tüm erkekler fenomen normallere gelemiyorum göz zevki diyelim kabul edemem özellikle benim gibi takıntılı birisine
Parasını harcayacak kadar düşmedim diyorsun. Bu söz tamamen seni ilgilendiren bir söz. Bir erkeğin parasını harcamak kötü bir davranış mıdır, madem kötü peki her zaman mı kötüdür, bazen de iyi bir şey olamaz mı, böyle bazen harcasan mesela bu seni sevilemez, ve kötü biri mi yapar. Bu tarafınla yüzleş, yüzleşemediğin karanlığa itmeye çalıştığın her davranış biçimi sen ne kadar bastırırsan bastır su yüzüne çıkar, öyle bir çıkar ki hayatında bunun yansımalarını görürsün. Hayatta kesin iyi ya da kesin kötü diye bir şey yoktur. Biz çocukken kesin yargılarla doğmayız, ama büyüdükçe çevrenin de etkisiyle kesin yargılara sahip oluruz. İçinde bin bir odanın olduğu köşkümüzün bazı kapılarını kapatırız, kilitleriz, çünkü onları kilitlediğimizde iyi insanlar olabileceğimizi, sevilebilir insanlar olabileceğimizi zannederiz. Ama kesin yargılar yoktur hayatta, örneğin cimrilik tamamen kötü bir şey değildir, bazen cimri olunabilir, eğer biz cimri tarafımıza kilit vurursak, karanlıklara itersek hayatımıza çıkan insanlar da cimri insanlar olur.
Demem o ki, insana ait hiçbir özelliğe kesin olarak iyi ya da kesin olarak kötü gözüyle bakma. Bazen iyi de olabileceğini kabul et, onlarla barış, ve yeri geldiğinde ona göre davranacağına söz ver
Çok güzel söyledin ama benim ilginç bir yanım var ve insanlar bunu algılayamıyor lütfen oku ve sen yorumla çünkü ben de anlayamıyorum belki dışarıdan birisi beni anlar
Evet hayatımda zengin birisi olsun istiyorum ama neden,
Ben kendi paramı kazanabilirim ailemin durumu kötü değil ve beni hiç zorda bırakmadılar kötü durumlu olmayıda yaşadım iyiyide yaşadım gördüm. Zengin insanları az çok uzaktanda olsa tanıdım, ama ben hayatımda zengin birini istememin sebebi kendine bakan, daha net olabilen ve daha çekici olması kesinlikle bu yoksa ben buna hediyeler aldırayım sonra toz olayım gibi bir derdim yok ben kalıcı bir ilişki istiyorum
Yakışıklı olmasını tabiki isterşm ama bana değer vermiyorsa hiçbir anlamı yok olmasa da olur. Yani her şey 4 4 lük olamaz ama bunlar bir kızı etkileyen etkenler ve aslında neye baktığıda önemli belki anlstsbilmişimdir kendimi? Bir kız zaten çalışıp kendi ayaklarının üstünde durmalı bırakın sevgiliyi falan bu dünyada kimseye muhtaş kalınmamalı
Takıntılı olduğun şeyleri de bi gözden geçir bence
Bakarım
İnsan insana muhtaçtır diye bir söz var. Ben kimseye muhtaç olmayacağım kafasında olursan çevrende hep bir şeylere muhtaç kişiler görebilirsin, belki sana muhtaç kişilerdir. Bazen muhtaç olabilirsin, sen de diyorsun ya zengin birini istiyorum diye, ama bunu da tam kendine yediremiyor gibisin, yanlış anlaşılmak korkuyorsun. Kendinle yüzleş önce o dediğin erkeğin karşına çıkabilmesi için, belki bu korkundan dolayı onlara kötü bi enerji veriyorsun ya da istemsizce kaçıyorsun onlardan
Aslında bir yandan bunu diyen kızlara sinir kapıyorum ve bilindik yargıları kendimce söylüyorum onlara bir yandan ne zaman lüks bir düğün arabası görsem hasetleniyorum. Ama evet bunu itiraf edemiyorum biz yerlerde olan fakir bir aile değiliz ben neden iç güveysi olayım bu konu bende daha baskın. Bir yandan da yolda ne zaman şekil yapan audili Bmw li erkek görsem zengin züppesi diyorum
Tabi birde geçmişte bu konulara benzer birinden kazık yemiştim
Evet yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ve bugğne kadar bazı konularda da anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben tipik zengin erkek düşkünğ basit kızlardan olmam istemem bunu kendime yakıştıramıyorum ve bir tarzı olan biriyle olmakta isterdim
Çevrenle de barışman lazım senin. Bak senin ya da ben kız olsam benim o ucuz dediğin kızlardan farkımız yok. Belki sen o ucuz dediğin kızların hayatını yaşasan onlar gibi sen de ucuz olacaktın. O ucuz dediğimiz kızlar belki sevgiden habersiz büyüdüler. Ne kendini ne de kimseyi kötü olarak etiketlememelisin.
ucuz değil basit*
Ve şunu unutma, kendimizde göremediğimiz bir özelliği başkasında da göremeyiz. Sen basitliğin tam karşıtında uçtaysan, onlar da basitliğin en ucunda, sen bu tarafınla barışmalı ve ortayı bulmalısın. Hiç bir özelliğimiz boşuna değildir, iyi tarafları da vardır, gerektiğinde iyilik için kullanacaksın
Sevginin ne olduğunu bende bilmiyorum ve bir erkekle bile arkadaş olamadım el ele bile tutuşamadım. Şimdi bu sevginin ne olduğundan habersiz ve değişik şeyler yapan kızlar en iyi erkeklerle olucakken ben niye içimi açmayan erkeklikten bir haber biriyle olayım akıl var mantık var tamda şöyle
Pasif birisi olacağına hiç aşk yaşamam daha iyidir
Ben basit bir kız değilim zengin adamların altına yatan onlar ben değil
Sevgi adına kendini satan basitler
Erkekler güya böyle kızlardan nefret ediyordu
Neden etmiyorlar? Bu beni rahatsız ediyor keşke etseler
İşte hemcinslerime karşı nefretimde burdan doğuyor sonrada erkeklere karşı nefretim
Eğer bu tarafınla barışmazsan zaten hani böyle kızlığından utanan ya da böyle erkek gibi davranan kızlar gibi olursun. Kızlığınla da barış artık. Bazen erkeğin hesabı ödemesi güzel bir duygu vermez mi sana, hani o sana ısmarlar mesela, bir gün de sen sürpriz ona ısmarlarsın. Sen kızlığını saklarsan, erkek de erkekliğini saklarsa, böyle dünya olur mu
Kadınlar zaten genelde pasif olmak isterler, bu yüzden çoğu bdsm sever mesela. Erkekler de daha sert olmak isterler. Ortada güzel bi uyum var, iki taraf da birbirlerinin ihtiyaçlarına göre şekillenmiş sanki. Erkekler böyle daha dominant olmak ister, güç onlarda olsun isterler, ama bunun kötü bi amacı yoktur, takdir edilmeyi severler, başlarının okşanmasını severler yani.
Buna engel olmak imkansız birşey ilgini cekmiyorsa agzina geleni soyliceksin bitip gidicek haa eğer onu yapıp tekrarlanıyor ise hata sende ozaman
Muhatap bile olmadım
Hoşlandığını kankasına bile söyleten bir zavallıdan bahsediyoruz
Duyduğum anda her yerden engelledim hiç kendimi yoramam
Okulda o kadar iyi tiplerin arasından en tahmin etmediğim ve ilgimi çekmemiş olan bir erkeğin benden hoşlanması dehşet sinir etti konu kapanalı 2 sene oluyor istemediğimi de belirttim ama hayla çocuğu çok sinir kaptım ya sabır
Saplantı haline gelmiş durumu ailen ile paylaş eğer paylaşamıyor isen Polise basvur amac korkutmak Başvurunu yaptıktan sonra o kişiye ulaşıp ve senin yanına bırak evden çıkamaz öyle lanet pis insanlari görmekten artık gına geldi
Çocuğa sinir olan benim
Bende nerde benimle ilgilenmeyen varsa ona gidiyorum dhdjd
Buna herkezi eklemeyerek yazanlara dönmeyerek karşı koyabilirsin
Ne
Yani sana istek atanlarda ve seninle konuşmak istiyenlerde seçici olaeak davranmalısın
Zaten sanal abazayla dolu oyun dışında kşmseyle konuşmadım konuşmam artık daha da seçiciyim
Okul da bitti üniversiteyide kazanamadım asostalleştim sonum nolcsk bilmiyorum
İş hayatında olur diye korkuyorum
İş hayatındada secici olacaksın herkeze hemen güvenmiyeceksin
Doğru. Zaten iş hayatında istemiyorum ben gençlik aşkı istedim o da olmadı. Bu saatten sonrada gereği yok ben istemem
Ozman hiç kimseye yakın davranmayacaksın arkadaş olarakta hep kendini soyutluyacaksın
zaten öyleydim
Öylede olsan içini kimseye hemen açmamalısın
Evet bunu herkes söylüyor öylr olmalıyım
Senin içini bilince ordan cesaret alıp yazıyor olabilirler böyle
Karşı tarafına duygusuna engel olmak imkansız gibi birşey, sana karşı birşeyler hissedebilir bu çok normaldir, nazikçe düşünmediğini veya hoşlanmadığını söylemen en doğrusu diye düşünüyorum..
Engelledim zaten
Allah'ım Neydi Günahım
Herkese yeşil ışık yakmayacaksın.
Reddettiklerim kadar hoşlandıklarım beğendiklerim de var.
Bana ulaşmayarak büyük bir hata yapıyorsun
nE?
Kendi seviyenin üzerinde kisileri istiyorsun
Çevrede gayet seviyesiz kızlar seviyeli erkeklerle beraber o zaman açıklasana sebep ne?
O seviyesizler olabiliyorsa bende olabilirim kapiş 😊
Senin o kizlarda kıskandığın ozellikler erkekleri cekiyor
Kimseyi kıskandığım falan yok
Orada burada sürtenlerden bahsediyorsun
Sen nerede sürtüyorsun
Sanane
Her yerden engelle cnmm
Duyar duymaz öyle yaptım zaten
Yanıma bile yaklaşamaz
Aferin kızıma
Mükemmelsin sen, efsanesin :D
Biliyorum
Dötümün kenarı (Bunu da biliyor musun :D)
Yaw hea yawww begendiklerimizde yazmaz hımına
Onlar seni hangi uygulamadan buluyor?
bak bi
ilgini cekmeyenlere bsy yapamazsın
Nasip
Ne anlamda
Yatmak mi