Merhaba arkadaşlar. Yeni doğum yaptım. Kırkım çıkmadı daha. Kaynanam ile kayınbabam geldi habersiz, kayınbabam çocuk için gelmedik beni muayene ettir dedi eşime. Her gün bir yerini muayene ettiriyor. Sürekli bir şey çıkarıyor. Yok sıkıldık gezdir. Çocuğa 900 TL taktı ama 500 ü yola gitti gezdirmekten. Evde de yapılan yemeği beğenmiyor Balık falan istiyor. Et istiyor. Klima açın diyor. Klima fanı yatak odası camında olduğu için camı açamayoruz. 46 dereceydi hava. Piştik yenidoğan bebeğimle. Söylüyorum ben ama bizi pişirecekler diye laf ediyor. Konu uzun.
Sorun şu 3 gün diye geldiler 15 gün oldu. Orada hastane yoluna çok para gittiği için geldik dedi. Bebeğimiz doğduğundan bari eşimi görmedim ve geçen ailesinin yanında kavga ettik gezmeye geldiler bu ne böyle diye. Kadının hoşuna gitti. Şimdi dahada uzatıyor. Asla gitmiyor. Hayır kapalıyım birde. Asla rahat değilim. Emziremiyorum Yarama ilaç bile süremedim daha. Ayakkabısına tuz döktüm, yanında istemedigmi söyledim, eşim kızdı ailesine. Ama o gün gezmeye gitti inadına. Dahada kalıyor. Arkamı dönünce kocama dedikodumu yapıyor. Gitmesi için çözüm lütfen?😓
Sorun şu 3 gün diye geldiler 15 gün oldu. Orada hastane yoluna çok para gittiği için geldik dedi. Bebeğimiz doğduğundan bari eşimi görmedim ve geçen ailesinin yanında kavga ettik gezmeye geldiler bu ne böyle diye. Kadının hoşuna gitti. Şimdi dahada uzatıyor. Asla gitmiyor. Hayır kapalıyım birde. Asla rahat değilim. Emziremiyorum Yarama ilaç bile süremedim daha. Ayakkabısına tuz döktüm, yanında istemedigmi söyledim, eşim kızdı ailesine. Ama o gün gezmeye gitti inadına. Dahada kalıyor. Arkamı dönünce kocama dedikodumu yapıyor. Gitmesi için çözüm lütfen?😓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer