Arkadaşlar ben terapistime aşığım?

Arkadaşlar bir yıl olacak nerdeyse. Telefonda yapıyoruz hiç yüz yüze de tanışmadık aslında. Ama ilk seanstan konuşmadan beri ben ona karşı özel bir yakınlık ve heyecan hissediyorum. Hep de bu daha güçlendi ve arttı. Zaman zaman soğuduğum ya da uzaklaştığım oldu ama hep çok kötü ve yanlış hissedip koşarak geri döndüm. Bilmiyorum yani sevgililerim flörtlerim sevdiklerim hatta aşık oldum dediklerim de oldu bu süreçte ona da anlattım ama hep yine ana planda kafamda kalbimde o var. Aslında onu tanımıyorum bile belki bu asıl böyle hissetmeme neden olan şey. Ama yumuşak güvenilir ve zeki olması beni çok çekiyor. Bilmiyorum böyle bir kişi seç hayatından onla yaşa deseler onu seçer gibiyim. Bu hislerimi ona tabii ki demedim. Ama onu çok sevdiğimi biliyor. Ama bu şekilde değil hani genel olarak sanıyor. Ya da belki psikolog olduğu için anlıyor ama yüzleştirmiyor. Bilmiyorum. Gün içinde hep açıp onun resmine bakıyorum. Sevgilim varken bile böyleyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Of çok acı çekiyorum. Çok seviyorum onu ve bana çok iyi geliyor onla olmak yani ama bir yandan da acı veriyor. Ama gidersem de ölürüm gibi acıdan. Nasıl hayatımdan çıkarayım bu kadar severken.
Arkadaşlar ben terapistime aşığım?