Hangi ümide sarılsam elimde kalıyor neyi seversem ölüyor🥀
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yardımcın olsun.. öncelikle umutsuz olma derim.. herşeyde var bir hayır de kendine güven kendini sev önce sonrası gelecek Allah'a güven 🙂
Allahın emanetiydi aldı benden başka birsey değil…
Neyi aldı
Ayrıldık bitti işte 😓
Üzülme.. belki daha hayırlısi olacak
Bir daha asla sevmem ki sevemem ben kaldıramıyorum bu sondu artık tövbe
Öyle deme karsina düzgün biri çıkınca eminim sende seversin
Allahtan başka kimseye ailemden başka kimseye artık güvenmem okadar çok kırgınım küsmüşüm kü hayata herseyi olduğu gibi bırakıp gidesim var
Bende öyleyim kimseye güvenmiyorum ama hayat devam ediyor sende güvenmiceksin ama yalnızda yaşanmaz İlla biri çıkacak karsina 😊
Düzgün temiz iyi biri
Düzgün temiz biri değilim ki karşıma çıksın cıktı işte bir tanesi onda kaldım öylesine bir tutku oldum bana artık tövbe ben yalnızım öldürdüm ben onu içimde kendim de onunla birlikte öldüm artık gözlerimde ışık yok bitti kurudum hayalım yok bırakıp gideceğim mesleği de şehride alıp başımı gideceğim
Ne diyim ki Allah yardım etsin
Amin teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah
valla birader bence burası psikolog arama yeri değil ama yine de sen bilirsin
Psikolok değiliz ama Türkiye'de yaşama sebebiyle sayılırız :))
Depresyon mu
En çok o bu mesleğe girdim gireli mutlu bir kez bile gülmedim dışarıdan öyle görünmemişti üstünede kandırıldım mı desem sırtımdan mı vuruldum desem öldürüldüm mü desem bilmiyorum tükendim yeter
Psikolog degilim ama seni anlayacağımı düşünüyorum
Teşekkür ederim en azından dinlesen bile yeter mesaj yazabiliyormusun
Mesaj evet
Anlatmak içimi dökmek istiyorum özel den yazamıyorum 😏
Bana yaz
Xper yetmiyor 😓
Bende yetmiyor 🤐🤐 xper yetse yazcam
Çok teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı görüyorsun konuşacak 10 15 dk içimi dökecek birini bile bulamadım ağlasam mı gülsem mi🙄😓
Benimle. icini döküb konuşa bilirsin ama zaten benim icimde. dolu 😅 ama ben içimi. dokmuyucem sen dokcen
Beni dinlersen ağlarsın çok ağlarsın hemde bir insanın hayatı hem bu kadar şükürlü hemde bukadar tutsak kurak olamaz 😏😏 bana hiç
Kıyamazdı oysa hersey ortada gelip gecici hevesleri oldum ben onun yazık çok yazık hemde
Konu ne?
Hayatımda kimseyi istemezdim birine kanım kaynadı inandım sevdim çok iyi gidiyorduk ama bitti herseyi sahteymiş beni kırdı üzdü yapmaz sanmıştım yüreğim kaldırmadı bende artık istemiyorum onu severek istemiyorum sorun bu değil mesleğimde de sorunlar yaşıyorum psikolojik sorunlar dünyanın tüm yükünü ben taşıyorum sanki okadar ağır geliyor ki Dizim tutmuyor gözüm görmüyor artık gözlerimin içine bakan birisi sadece bir ölüye baktığını fark edecek ışık yok pınarım kurudu be
tatile ihtiyacı var hem yemeğine dikkat et bir yandan sevgiye ilgiye ihtiyacın var canin yanmış dahada kötü olmuşsun ruhun kalbin bedenin yorulmuş kendine dikkat et
Söylediklerin güzel çok güzel ruhunu sevdim ruh kalıci diye yüreğini sevdim kalbini sevdim evet çok kötü oldum tatile gidersem belkide 5 yıldır içmediğim alkolu sigarayı hayatıma alırım kendime güvenmiyorum korkuyorum daha kötü gelirse bana diye
Hayır alkollü sigarayı hayatına alma dahada kendini mahvedersin
Ondan uzaklaşıp çalıştığım ilden ilçelere tayin istesem kaçmış mı olurum çözüm mu olur bana
Senin şimdi sevgi ilgiye ihtiyacın var dinlenmeye yemeğine dikkat etmelisin
Ne annem ne babam vede ailemden kimse yanımda değiller ben farklı bir şehirde çalışıyorum yılda bir ay iznim var çalıştığım şehir küçük bir yer Kimsem yok nasıl dinleneyim kimden ilgi bekleyeyim sevgi
Bekleyeyim benim benden başka kimsem yok derdim hep ben varım derdi artık oda yok
Keşke ben yakın olsaydım ama çok uzaklardayim 🤐 o zaman kendini sevmeye çalış seni mutlu edecek şeyler yap dediğim gibi yemeğine dikkat et meyve ye havanı değiş gez veya film dizi izle vs
Keşke ben yakın olsaydım diyecek kadar iyi yürekli birisin çok teşekkür ederim çokk dediklerini yapmaya çalışacam yapmayacam ama acı cekmeyi kendime böyle bu zülmü yapmayı sevdim ben ondan gelen herseyi sevdim ben ben sevdim..
Saf hassas birisin kendini lütfen koru mahvetme kendini lütfen aklından çıkar artık onu tüm yaşananları ezme kendini onu bilki sen değerlisin senin gibi insanlar bu dünyada çok az şimdi herkes sahte kötü iğrenç vs sen benim gibisin ben mahvediyorum kendimi sen etme
Ben geçmişi kötü her haltı yemiş biriyim o saftı hassastı özeldi temizdi bende ona hep öyle oldum artık kendime zarar veren bir insan olmayağım dedim karar aldım bu kararla birlikte onu tanıdım o okadar güzel geldi ki bana okadar güzel sardıki beni ben bir daha onun gibi birini bulamam ve inanmam ki kimseye ben artık ancak böyle kendimi mahvederim acı cekerim gecer bir gün ama mezarda ama dünyada bilmiyorum senin soruna baktım okudum evet bana biraz tanıdık geldin benim gibisin sende burcun yengeç mi benim yengeç
Ben balık burcu onu bilki hickimin sayfası beyaz değil herkes halt yemiş ola bilir hata yapabilir ama geçmişinden ders almadisa o zaman o insan kötü ve hala devam ediyorsa ortaya bir sebeb yokken seni terk ettiyse seni sevmiyordur
Bak çok hastaydı çok kez beni kırdı bende alttan aldım sonra baya derin yara actı bende soğuk davrandık bir iki hafta konuşmayalım dedim bıraktı gitti kırgınım küsmüşüm bir gönlümü bile almadı önceden böyle değildi hemde hiç değildi 3 yıllık ilişkimiz artık değişti oda herkes gibi değişti
Ne hastası?
Üşütmüş işte ağır üşütmüş ama
Üşütmütş😳😳 e burda ne var ağır hastalık görmedim sen hastalık dedin aklıma kötü hastalıklar geldi onu değiştiren durumlar yaşadı ya da başka birisini bulmuş kötü birşeyde yapmamissin yani sende günah sorun yok sorun onda bence uzak dur aklından çıkar
Onu aklımdan cıkartım artık bizden düşman bile olmaz ama bana verdiği anılar hatıralar onları nasıl çıkartıcam aklımdan tüm bunlar yetmezmiş gibi
Birde mesleğim hayatımı kararttı artık yapmak istemiyorum mutlu değilim hiç değilim
Sana verdiğim tavsiyeleri yap
Denerim çok teşekkür ederim vaktini aldım
Değerli insanlara benim vaktim kurban sana vaktim değer seni çok sevdim lütfen yazdıklarımı dikkate al
İçimi ısıttın teşekkür ederim kendim için emeğin için elimden geleni yapacağım inşAllah exper2 olunca mesaj da konuşuruz beni dinlemen bile bana yetti ninnetarım sana🙏
Rica ederim bu arada ismin ne
İsmimi burda söylemeyeyim lütfen yanlış anlama olur mu🙏 Senin ismin ne nerde yaşıyorsun 😊
Tamam yanlış anlamam 😅 ben Ayten Azerbaycanliyim
Annemin adı 🤗 azarbaycan damı yaşıyorsun türkiyede mi
Azerbaycan da baku
Çok memnun oldum Allah işini güçünü rast getirsin senin ne sorunun var bu arada şimdi mesaj atmış bana
Teşekkür ederim Allah seninde işini gücünü rast getirsin kız mesajmi attı sana?
Evet konuşuyorz
Dinliyorum
Özelden anlatayım kardeşim bana yazarmısın çok kötüyüm