Dershane arkadaşım aynı zamanda komşumuz oluyor kendisi. Bilmiyorum ama bana çok yakın davranıyor, sürekli benimle temas halinde. D C oynarken de artık şakasına mı dedi bilmiyorum ama benimle evlenebilirmiş bile 😂 Kanka diyor bana sürekli. Kafam çok karışık. Ben ondan hoşlanıyorum açıkçası o da hoşlanıyorsa çıkarız bence. Ben de ona belli ediyorum. Anlamış mıdır hoşlandığımı?
Ya yok kanka ayağı değil önceden normal arkadaştık ama artık büyüdük bazı şeylerin farkına vardık bilmiyorum yani en azından benim için öyle aşığım baya 😂 umarım o da öyledir
Aynen şu an iyiyiz ama hep aklımda ya 😂 Derslerime bile odaklanamıyorum artık. yaz olmasına rağmen çalışıyorum bu arada ahshssh üni sınavına çalışıyoruz beraber
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyük ihtimal hoşlanıyor üstü kapalı sorularla hoslanip hoşlanmadığını söyleyebilirsin veya sevgili bulamazsak ikimiz olucaz söz ver flaan
Ahahshsd kanka otuz yaşa kadar evlenmezsek ikimiz evlenek gibi. Diyoruz aslında zaten öyle. Umarım otuza kalmadan evleniriz ikimiz ahahshxjd
Sonra tam 29ken evlenir ve sen onun düğününe giderken bunun böyle bir orspuluk yapacağını biliyordum demede ahshsh
AhahSnsnbsj ya şimdi böyle çok şey konuşmayalım daha 30umuza 10 senden çok var o zamana kadar konuşabilirsek zaten evleniriz bile 😂
Ozaman salla daha önüne daha çok kankalar çıkacak ;)
Kanka ayağı?
Ya yok kanka ayağı değil önceden normal arkadaştık ama artık büyüdük bazı şeylerin farkına vardık bilmiyorum yani en azından benim için öyle aşığım baya 😂 umarım o da öyledir
Belki ben öyle olmasını istediğim için böyle düşünüyorumdur ama inş seviyodur ya
Kankamla aynı evde kalmıştım. Sende öyle yapm😁 gece uzun oluyor 😄
Ahahahah birden olmaz öyle be
Birden oldu 😄 oluyor yani. Anlatıyım istersen 😄
Olur
Burdan olmaz ama hesabımı siliyolar sonra 😄
Snap var mı
Instagram ver
Anlat biraz taktik kaparım
O yokki. Snap ya da discord olabilir
Anlatcam da burdan anlatmayım ya çok erotik 😄
Özelden yaz
Orda mısın
sevişirseniz hoşlanır
Ne alaka
sevişmek için sevgili olunmuyo mu ben mi yanlıs biliyorum
Ahahahah kısmen doğru ama hoşlanman için sevişmeye gerek yok
ben bilmem ki ben sevişmeyi seviyorum
olabilir
Nasıl anlarım tam olarak ona sormadan
konuşmasından anlarsın
Hoşlanıyor.
Bence böyle devam edin gayet tatlı gidiyor😄
Aynen şu an iyiyiz ama hep aklımda ya 😂 Derslerime bile odaklanamıyorum artık. yaz olmasına rağmen çalışıyorum bu arada ahshssh üni sınavına çalışıyoruz beraber
Bir süre daha böyle devam et. Mutlaka bir yerde biriniz patlak verecek o anı bekle:)
Yapışsa ya dudağıma 😂
Benim de bu şekilde bir kanka durumum oldu ama sonra ne olduysa her şey bozuldu 😄
Nası
Yapışırsa ya tokadı çarpacaksın ya da karşılık vereceksin 😄
Çok eskide kaldı ya boşver:)
Karşılık veririm ahahahah bu yaşa kadar öpüşmedim ama elimden geleni yaprdm
Bol şans o zaman:))
öyle büyük ihtimal