Çünkü erkek. Düşünemiyor sanırsam cinsel organı ne istiyorsa ona göre hareket ediyor 😂 fantezi aramış sanırsam ahahahsh neyse ayrıldım zaten engelledim her yerden şu an
barışırsınız ya da ayrılırsınız orası beni ilgilendirmez ama barıştıysanız bidaha aldattı kelimesini kullanma. Hemcinsim diye korumak değil amacım. Sadece affettiysen aldatılsan bile susacaksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
tabiki aldatmadır
1 intikam almak mı istiyorsun?
2 yoksa onu hizaya getirip köpek gibi kendıne baglı mı yapmak istiyorsun önce buna cevap ver?
Köpek olsun
3 altın kuralı dene o zaman knk arastır bence
Demekki sabırsız sevgilin sen yok deyince başkasıyla yaptı kararı sen ver ama yarın pişman olacağın bı karar verme gene de
Ben yok demedim kendisi istemiyordu evlilikten önce zaten ama sanaldan yapıyormuş
O alışkanlık olduysa bırakması zor biraz ama umarım bırakır
bugün sanal yapan yarın gerceğe doğru gider ayırıll sen yapsan o kıyameti koparırdı
Sanalı reeli mi var ki bunun ahlaksızlık ahlaksızdır 🙄
Sizin ilişkiniz nasıl peki nasıl gidiyor seviyeli ki ilişkiniz yaşlar kac?
ayrıl canım fırsat bulsa normalde de aldatır hiç de üzülme
Haklısın
Sanal aldatma sayılmaz.
bulamadıysan msaj at tek tek anlatayım 5 kısıye anlattım olumlu sonuc aldılar
Aldatmak sayılır sen de onu aldat
Aldatma sayılır ama neden bunu yaptı
Çünkü erkek. Düşünemiyor sanırsam cinsel organı ne istiyorsa ona göre hareket ediyor 😂 fantezi aramış sanırsam ahahahsh neyse ayrıldım zaten engelledim her yerden şu an
espri de olsa doğru yazmışsın , insanın organı isteyince beyni durur. Düz ilişki olursa fantezi aranır. İlişkiniz ne kadar sürdü
Uygun gelmiyorsa ayril
Bilmiyorm ben hiç yapmadım başkasıyla sadece onunla görüşüyordum ;( ayrilcam galiba
Saçma evet eğer sen sadede onunla gorustuysen ve oda baskalarini kovaladiysa
Evet sayılır. Önemli bir konu bu.
Pardon da aldatması için başka ne yapması lazım
Realde değil ya sanal sadece
Ne önemi var bunun.
Sonuçta o an sana vermesi gereken duyguları başka bir kadına vermiş. Bunun ötesi var mı?
Sende yap ödeşin
Olmaz
Ben öyle birisi değilim
barışırsınız ya da ayrılırsınız orası beni ilgilendirmez ama barıştıysanız bidaha aldattı kelimesini kullanma. Hemcinsim diye korumak değil amacım. Sadece affettiysen aldatılsan bile susacaksın.
Yok ya ayrilcam ben
Boynuzlanmışsın
Öyle gibi oldu valla
aldatmak sayılır tabi
Bosa geçen 3 sene
aldatmak sayılır ona da sen karar.
sayılır tabi be
Tabiki sayılır.
Ayrıl ya
Tabi ki sayılır.
Dimi
Acı ama gerçek