Bir adam peşimi bıraksın diye sevgilimi kullandım ben, bu yaptığım yanlış mıydı?

Geçen günlerde başıma berbat bir olay geldi. Sevgilimle oturuyorduk avmde kendisi de dondurma alayım mı dedi tamam dedim gitti ama o gider gitmez bir adam bana tuhaf tuhaf bakmaya başladı yani orada oturuyordu çoktan ama o zaman bu şekilde bakmıyordu sevgilimin gitmesini bekliyordu yüksek ihtimal ama normal bir bakış değil yani kötü bir amaçla baktığı çok belli oturduğum yerden kalkıp yürümeye başladım ama korkmama gerek yoktu yani avm oldukça kalabalıktı o kadar kalabalığın önünde bana ne yapabilirdi ki şimdi böyle düşünüyorum niye korkmuşum ki diyorum ama o an işte bana bunu anlatamazsınız anlamam o an mantıklı düşünemiyorum. Ben yürüyorum avmde adam arkamdan beni takip ediyor hızlanıyorum arkama baktığımda adam hala arkamda iyice koşuyorum o kadar kalabalıkta millete çarpa çarpa adam hala arkamda bırakmıyor peşimi pislik yandaki kadın iç çamaşırı satan bir mağazaya giriyorum çünkü biliyorum ki oraya giremez oradan bakıyorum karşıdan bana bakıyor yani oradayım gitmesini bekliyorum ama gitmiyor ki bir rahat bırakmıyor orada çalışan biri de yüzünüz bembeyaz olmuş durun size su getireyim dedi yani o da anlıyor iyi bir halde olmadığımı ama orada hep kalamam ki bir şekilde çıkmam lazımdı sevgilimi aradım neredesin sen neden beni beklemedin ki bu kalabalıkta seni nasıl bulmamı bekliyorsun dedi ona olduğum yere gelmesini söyledim neden kadın mağazasının oraya geleyim ayıp olur dedi gel sen dedim o geldiğinde karşıdaki adamı hızlıca giderken gördüm. Sevgilime deyince de şerefsize bak peki iyi misin istersen onu arayalım dedi iyiyim hiçbir şey yapamadı neyse boşver kaçmıştır çoktan dedim hem bulsak ne diyeceğiz şikayet edebileceğim bir şey yapmadı baktı diye şikayet edemem ya. Bir adam peşimden gitsin diye sevgilimi kullanmam yanlış mıydı? Hata mı ettim?
Bir adam peşimi bıraksın diye sevgilimi kullandım ben, bu yaptığım yanlış mıydı?