Aşk İlişkileri Esmer 185 üstü erkekler nerdesiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şöyle irili yapılı biri olsa dadindan yenmez nxnddjsj acaba bu beyler öldü mü niye bize denk gelmiyor? Güncellemeler+1 yıl Herkes esmer 185 oluverdi 😄msksks Allah Allah ne garip Esmer 185 üstü erkekler nerdesiniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sadece boyum 1 78 geriye kalan hepsi yerinde nefes alabiliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
qkhnydrm Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Dediğin kriterlere uymuyorum😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Terket burayı 😅 Yorumla qkhnydrm +1 yıl Elendim gidiyorum 😂 Yorumla
YETYET Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şimdi herkes öyle olur 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet hepsi toplandı ckkd Yorumla YETYET +1 yıl Nasıl biliyorum 😅 Yorumla
nalpak Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bende seni bekliyordum nerdeydin:) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geldim 😄 Yorumla nalpak +1 yıl hoşgeldin:) Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bizde senin gelmeni bekliyorduk nerde kaldin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Geldim işte 😌 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl O değilde bu sitede ne kadar abaza var lan. İskelet olsa nefes alsa evlenmeye razilar Yorumla Soran +1 yıl Öyle valla kfkk Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Bu tür sorulari gülmek için mi aciyorsun Yorumla
EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Bizde seni bekliyorduk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vuhuuu geldim ben nzjz Yorumla Soran +1 yıl Ben hep burdayım mddk Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Nasıl görmüyorsunuz benim çevrem de max 185, ama üzeri yok 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. 1.55 lerin yanında fkfkf 0 0 Yorumla
hayalllerdebiter Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl sarışın 1.85 burda 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz 😄 Yorumla hayalllerdebiter +1 yıl 🥳 🥳 Yorumla
Scout0787 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bar güzelim :)) anlaya Konyaaltı gel 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bişey mi dedin Yorumla Scout0787 +1 yıl Saçmalama ya söylendim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Scout0787 +1 yıl Konuşmak istersen e*kleyebilirsin çömezim ben 1 level Yorumla
imirzali16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 183 var olmaz mı? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla imirzali16 +1 yıl Ben üstüme rahat bişeler alayım o zaman😂 Yorumla Soran +1 yıl Jddkkd Yorumla imirzali16 +1 yıl Fırsatı kaçırma bence😉 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. burdayım ama aslında yokum :D 1 1 Yorumla mode007 +1 yıl detaya hitaben yazıyorum istiyorsan açık adres vereyim gel kendin gör 188 esmerim böyle yalan mı olur :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl abaza kız arıyan varsa burada arkadaşlar, 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Gizli üyeyim farkındaysan amacım o olsa..😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilemem benim mesajım abaza erkek diyen kızlara Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok çabuk sindin) Yorumla Soran +1 yıl Umrum değil çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye böyle sorularla milleti galeyana geitiriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sanane abisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi iyi ne yapıyosan yap ablası Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yok yok onlar hurafe 1 1 Yorumla Hayalsiz_Adam +1 yıl ulan bu kadar 1.85 ülkede bile yok yavaş olum Yorumla
Erengeridöndüü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yok sana erkek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu beni üzer iki sn falan . Yorumla
AYŞİM_ECE Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Taze bitti kalmamış. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 195 ım ırıyım :) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgılım sence kac? Yorumla
visneevvotka Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence böyleleri yok 3 3 Yorumla Scout0787 +1 yıl Var ben 😊 Yorumla visneevvotka +1 yıl @Scout0787 Allah sahibine bağışlasın Yorumla Scout0787 +1 yıl Teşekkürler 😊seni de :)) sen nerelisin Yorumla
BerkGezgin Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Burdaaaa 1 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. spor salonundalar 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Buralarda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sadece boyum 1 78 geriye kalan hepsi yerinde nefes alabiliyorum
😄
Dediğin kriterlere uymuyorum😂
Terket burayı 😅
Elendim gidiyorum 😂
Şimdi herkes öyle olur 😂
Evet hepsi toplandı ckkd
Nasıl biliyorum 😅
Bende seni bekliyordum nerdeydin:)
Geldim 😄
hoşgeldin:)
Bizde senin gelmeni bekliyorduk nerde kaldin
Geldim işte 😌
O değilde bu sitede ne kadar abaza var lan. İskelet olsa nefes alsa evlenmeye razilar
Öyle valla kfkk
Bu tür sorulari gülmek için mi aciyorsun
Bizde seni bekliyorduk
Vuhuuu geldim ben nzjz
Ben hep burdayım mddk
Nasıl görmüyorsunuz benim çevrem de max 185, ama üzeri yok
1.55 lerin yanında fkfkf
sarışın 1.85 burda
Olmaz 😄
🥳 🥳
Ben varım 185 boy 110 kilo buyrun sohbete
Bar güzelim :)) anlaya Konyaaltı gel 😂
Kötü bişey mi dedin
Saçmalama ya söylendim 😂
Peki
Konuşmak istersen e*kleyebilirsin çömezim ben 1 level
183 var olmaz mı?
Olur olur yeriz
Ben üstüme rahat bişeler alayım o zaman😂
Jddkkd
Fırsatı kaçırma bence😉
burdayım ama aslında yokum :D
detaya hitaben yazıyorum istiyorsan açık adres vereyim gel kendin gör 188 esmerim böyle yalan mı olur :D
Gellll en iyisi burda sansna
?
1.80 ve beyaz tenliyim ben kaçar shshsh
Burdayım uyumadım dahaaa
abaza kız arıyan varsa burada arkadaşlar,
Gizli üyeyim farkındaysan amacım o olsa..😒
bilemem benim mesajım abaza erkek diyen kızlara
Peki
çok çabuk sindin)
Umrum değil çünkü
niye böyle sorularla milleti galeyana geitiriyorsun
Sanane abisi