Yoksa gerçekten böyle takıntılı olanlar var mı şu an o kadar şaşkınım ki kıza ne diyeceğimi bilemiyorum

Troll bu soru
Cevap
2Cevap
Seni yemiş ya bahaneye bak yeni reddetme konuşmaları ymgktmglfm
Samet Ugan burada mı acaba? ↗
Sen misin bu hmgkymgo adın samette
Hayır sanmıyorum
Sanmiyor musun koptum mk mfkfmkfmfkfm soyadını bilmiyor musun sen
Ben burada Kübra diye bir kızla konuşmuştum soyadı da benimkine benziyor, bilemiyorum 😂
Olabilir bazı insanlar böyle şeyleri kriter olarak sayıyor. Dalga geçme olduğunu sanmam ama en başta neden konuşmayı kesmedi bana orası saçma geldi
Dün geceden beri konusuruyoruz adana da yaşıyor sabahtan beri de konuşuyoruz oysa ki şaşkınım şu an
O zaman niye konuştu senle gününü geçirdi kesin bir Adanalı buldu 😄😄
Ablam adana yaşıyor kendisi zaten çokta içten sohbeti vardı şunlari söyleyene kadar
adanali kizda bi bok vardir bu kızlar aci sicar aci
abartmayın isterseniz adana sandığınız gibi bir yer değil
@smdldlsk01 tamamen oyle insanlar isot siciyor garip memleket.. gidip gordum tualet o kadar kotu kokuyodu ki o gunden bugune sicmiorum
@smdldlsk01 tamam ya adanayi basina cal alla alla sinir ediyo yalan mi soylicem kizim camiler isot kokuyodu.
e tamam hani bi şey demiyorum benim olduğum yerler öyle değil. Ayrıca yarı İzmir'liyim ama Adana'yı değişmem
@smdldlsk01 ben de izmirdeyim izmirliyim... ama adana bok kokuyodu.. neresindesin sen adananin
Ben Merkezindenim
@smdldlsk01 orası da yanik kaka kokuydou
Tamam
@smdldlsk01 evet.
@kezbankaradeniz sesimi değerlendirebilir misin soru olarak sordum sorum profilimde
Site veletler ile dolmuş trollük için twitter kullan
kız fake ve seni trollüyor gibi hissettim
Senide s2kim adanayı da deseydin ya
İçimden harbi bunu diyesim var bu ne biçim şey böyle
Oo abi Adana'nın suçu ne ya? Ben de Adanalıyım
Adana bu, muhabbette kim vurduya gitti sıcağını s2kim adananın diyim o zaman
Ha o olabilir çünkü ölüyoruz sıcaktan
Bayram da ordaydım s2kselerdi beni daha iyiydi böyle bir hava yok
Yani ben evden sabahları çok acil olmadıkça çıkmıyorum ondan biraz daha rahatım ama evde klimalar bozuk, olsa da fayda etmiyor smsksleldöx değişik ya
Valla ben klimanın altında oturdum uyudum yoksa kafayı yerdim yapış yapış oluyor insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar