Oh ne güzel kızlar het köşede sevişsin, tepissin Sonra aile kocayı bulsun Ailenin ve o ailenin bulduğu temiz kocanın ne günahı var. Böyle kızlara sebep olacak veya evlenecek
Ama yanlış birsey söylediniz genelleme yapamazsınız yaparsanız üstüme alınırım ve çok ağır konuşurum bu 1 ve evet herkesin cocugu var ya da olacak çocuk olmasa bile anneniz kız kardeşiniz vardır o yüzden bir daha bir şey yazarken dikkatli olun.!
Senin gibilerde böyle ses kirliliği yapıyorlar ediyorlar işte nefes israfısın yemin ederim insan doğacağına bizim evimizde kullanılan bir tuğla olsaydın daha işe yarardin neyseee 🤪
Kesinlikle kendi gidip sevip evlendigi halde sonu hüsran olan bir sürü evlilik biliyorum etrafimda. O tarz evlilikler tamamen bedeni saran bir heyecanla yapilan evlilikler. Mantikli bir alt yapısi olan evlilikler degil.
Türk geleneklerin de öyle birşey olucağını sanmıyorum kadınların ve erkeklerin eşit hakları var seçme seçilme hakkı Arap yani İslam dininden Müslümanlarının benimsemiş olduğu gelenek vardır o da Türk değil İslam geleneği olur yani Arap geleneği türklükle alakası yok
Valla görücü usulüne bende sıcak bakmıyorum ama hangi evliliklerin temeli daha sağlam derseniz 50 60 yıl önceki evlilikler günümüz evliliklerinin çok daha sağlam duruyor eskiden bu görücü usulü çok daha yaygındı e nasıl çıkacaz şimdi işin içinden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Napti oglum bu kizlar sana la ne istiyon kızlardan sen 😂😂😂
Başka sorcak soru mu kalmadı valla bayilcam artık az kaldi😂kızlar koca seçmesin, kızlar 40 tan sonra güzelliğe elveda, kızların aklı en çok neye çalışır, kızlar bugün hanginizi kandiriyim, kadınların en zayıf yönleri, boya paraya bakan kızdan hayir gelir mi...