Merhabalar 1 haftadır erkek arkadaşım aniden WhatsApp görüldüsünü ya kapatttı ya da atılan mesajları üstten okuyor bilmiyorum.
Birden benimle güzel güzel mesajlaşırken ortadan kayboldu çevrim içi olduğunu görüyorum. 3 günde bir sıkıntısı olup olmadığını bile sordum kesinlikle mesajımı okuduğunu biliyorum fakat görüldü yapmıyor cevapta vermiyor 1haftadır ne yapacağımı şaşırdım napmalıyım?
Birden benimle güzel güzel mesajlaşırken ortadan kayboldu çevrim içi olduğunu görüyorum. 3 günde bir sıkıntısı olup olmadığını bile sordum kesinlikle mesajımı okuduğunu biliyorum fakat görüldü yapmıyor cevapta vermiyor 1haftadır ne yapacağımı şaşırdım napmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlgisini gerçekten yitirmiş olabilir mi mesela?
"Niye öyle yaptı, niye böyle davrandı" demeden önce, "ben ne yaptım veya yapmadım acaba" diye bi sorgulama gerekmez mi?
Benden yana çünkü hiçbir sorun yok o kadar naif kibar mesajlar atarım ki daima o kalbimi kırsa bile ben hep yapıcı davranırım şu an aldığı tavır çok yersiz ve kaldı ki 10 gün öncede sordum benden sıkılıyor musun diye aksine dedi keyifli birisin hepte yanında olacağım dedi... şu an 7 yılı çöp etmiş gibi
Belki sürekli naif olman heyecanını yitirmesine sebep olmuştur.
Erkekler hep uysal kızdan sıkılabilir bazen
Arada yaramazlık bekliyordur belki.
Alakası olduğunu düşünmüyorum.
Çevresinde yeterince onlardan vardır.
Madem benden sıkılmış söyleseydi okuyup yanıtsız bırakmak adil değil aynı şeyi bitir kız yapsa arkadan neler neler söylersiniz
Sen de söyle madem.
zaten yazdım dün yazacağımıo yazmadan daha da yazmam diye
O halde dava kapanmıştır 🔒
Başkası vardır artık senin tadını almış tat vermiyorsundur
Öyle bir sorun benden yana yok zaten olmaz ben uzağındayım artık
Boşver o zaman artık onu düşünmeyi bile bırak değmeyen insan için kendine yazık edersin
Kızdım nokta bi sebep yok
Bir sebep var aslında karşındaki nin akli dengesi bozuk değişik insan iki dakka mesaj yazmaya sabeb söylemeye bile tenelzül etmemiş umarım çok aramadın bunu
Hiçbi sorun yokken böyle olması gücüme gitti
Haklısın ama değmez 3 gün zoruna gider sonra ben kim için üzülmüşüm der unutursun bu durumu kendinde neden arayıp da saçmalama kendine haksızlık etme olumlu yönden bak böylesi daha hayırlı oldu demekki ilerde daha kötüsünü de yaşaya bilirdi n yaşamadan bitmiş oldu
Daha ne kadar kötü olabilir ki
Bu adam evli falan mı sen niye bir umut peşinde sin çözemedim aklında ki tam ne istediğini çok karışık sin
Sayemde evli
Evli ise coktan bitmiş in daha diretecek birşey yok artık seninle olsa. Bile seks partneri olarak olur
Olabilir öyle şeyler. Sıkılmıştır falan. Sen de kendi haline bırak geri dönüyorlar
İnstgramdanda profilim kısıtlı olduğu için yazmıyorum WhatsApp dan da onu merak ettim için bir cevap vermesini dile getirdim yalnış bişey asla yok kırıcı muhabbet bile yok
Sakın arayıp sorma dön kendi hayatına onlar bir süre sonra yazıyor
3 günde bi yazdım seni çok merak ediyorum bişey mi oldu yoksa benle ilgili bi sıkıntı mı var uygun olursan cevap atmak istersen sen bilirsin ben sadece moral olarak yanında olmak istedim bunu istemiyorsun hoşçakal yazdım
Yazma yeterince ilgilenmişsin yazmiyo iste niye daha bile bile yaziyorsun ki
Çünkü ne olduğunu merak ediyorum sıkıntı ne bana bi açıklama yapmalı
Eger seninle konusmak isteyseydi ilk sana anlatirdi baksana mesajini bakmiyo bile
Siz kac senedir gorusuyoraunu,
3 yıl beraberdik 4 yıldır da tanıyorum 2 yıldır mecburen uzakta ama ilk defa böyle yapıyor
Belki sıkılmıştır soğumuş dur bianda insana sogukluk girebiliyo
Belki aldatmisdr birisini bulmusdur
Bir sorun varsa istemiyorum deseydi bende yoluma bakardım görüldü yapmadan da okuyodur eminim o zaman beni bütün iletişim yerlerinden silsin madem soğudu
Niye yapiyo benim aklima bunlar gelirdi baksana 1 hafta yazmiyo ben umudu keserdim kafamda kesin bitirirdim
O kac yasinda sen kac yasinda
44 o 31 ben aklı başında biri ilginç davrandı
Enteresan bence baskasini bulmus olabilir ya da cani istemiyo ama canlari istese nasil ozledim ya da mesaja cevp veriyorlar şerefsizler
Merak etmesin bende asla yazmam kalbimi kırdığı yeterli hemde birden yok yere
İnsan kırılsa bile susuyo iste bence yazma ama insan merak ediyoda bi saatden sonra yazmamak gerekiyor
Ama cevrim ici oldugu halde gormemesi sacma
Görnez olur mu bal gibi görüyor meraklı adamdır bir resim atsam bakar hemen görüldü yapar okumaması imkansız numaramı durduk yere silmiş olabilir düşüncesindeyim artık
Bence baskasi var ayril gitsin
Ayrilik mesajinida gormez kesin
Tepki vermeyeceğim bundan sonra müsait olursa oldu ki yazdı bende derim aklında ben yokum bundan sonra beni arama karına sahip çık derim
Evlimi ooo
Evet ama karmaşık
Bence uzak dur ondan sana hayr gelmez
bombayı kendi bırakmış oldu elime :)
Nasıl yani karısınamı söylecen😶😶😶
Aklima geldi bak simdi bu senin mesajini arvişlemesin
Yapmıştır kendi bilir başkalarına online olunmuş gördüm
Konusmuyorsunuz
Görüldü bile yapmıyor ki konuşalım
Bence ya okumadan siliyo ya da arvişledi
Arşivleme yapmış ben anladım
Bencede daha yazmadimi bree
Yok mesajlarımı arşivleme yapmış anladım bakmıyor
Bence artik engelle yoluna bak
Şimdi bana nispet karısı ile video koymuş çok kıskandım :)
Kıyamam simdi karisina olan sevdasi artti
bende yarın telegram dan yazacağım bunca zaman çok yer kaplamış olmalıyım ki WhatsApp da benimle olan sohbetini arşivine atmış olmalısın 10 gündür sebepsiz yere bana soğukluk koyduğunu fark etmediğimi sanma ateşin bol olsun dicem
Seni hozruzbu yerine koymus
Yanındakine baksın
Buda varmış kaderinde be canım allah herkezi biseyle sınıyor
Bugün sıkıştı köşeye 🤣
Nasıl yaniii
Anlatsana kız
mesajlarımı WhatsApp dan arşive atmış ben yapmadım dedi bende ruhlar yaptı herhalde dedim sonra güya arşivden çıkardım dedi ama çıkarmamış anladım bana birde diyor ki instgramdan ulaş öyle bişey oldu mu instgramdan yazma diyen adam bu sonra oradan da ulasamazsan ara diyor şaka gibi bunu karısı yakalamış belli bende mesaj falan artık o atana kadar atmam
Bence hic atmam öyle adamla işim olmaz
Onun her istedigini yaparsan oooo sen daha cok uzulurdun
zaten yazmam etmem önemi kaldı mı ki
Özledinmi onu
Özlemez miyim hemde çok ama başka bir haber aldım artık asla olmaz
Ne haberi
Cok uzuldum
büyük bi ihtimalle 2. bebek olabilir ama sabah instgram dan fotoğraf attı bana ben sadece tebessüm ettim şimdi se WhatsApp dan mesaj atmış egzersizler nasıl gidiyor kuzuşş diye bende bilerek yarım saat beklettim soğuk yazdım iyi gidiyor seni sormalı dedim
Daha soguk davran adamda egoit
bugün gelmiş yine fotoğraf attı bana özelmiş güya bende geç cevap attım teşekkür ederim dedim ama 2 saattir görüldü yok online giriyor görüyorum okumuyo arşive attı kesin gene napmaksa amacı
Bence ayril artık gorusmeyecegini soyle
Baksana isine gelince yazcak keyfinin kahyasimisin
Zaten dedim diceğimi yok sıcakmış yok canı sıkkınmış komik
Beyinsiz iste aklinca zevkki ne zmaan isterse goruscek sacmalik
artık çözümsüz yaptığı şeyler nedem böyle vallahi bilmiyorum
Seni kacirmak istemiyo seni elde etmek istiyo ve sende buna izin veriryorsun kendini kullandirma
Dün noldu sosyal medyama koyduğum normal fotoğrafımı biri spam ettirip kaldırmış hesabıma inş bişey olmaz kapanmaz umarım yapan kişiyi biliyorum ama şimdi napcam bilmiyom
şu an aynı şeyi bende yaşıyorum bir açıklama bile yapmadan herşey yolundayken engelledi beni
Beni engellemedi sosyal medya hesabından falan takipte numaramı da silmemiştir görüldü yok ama biliyorum okuyor ben üstüme düşeni yaptım fazlasıyla ona üzüldüm sadece
Hiç bir aciklama gerek duymadan böyle davranmalari insanın zoruna gidiyor kaldiki oldukça anlayışlı bir insanım açıklamasını yapsa tamam der yoluma bakardim zor günlerinde hep yanında oldum kimse onu kabul etmezken ben hep destek oldum ama yetmemiş demekki
Ben hiçbir kadının yapmayacağı en büyük fedakarlığı yaptım ona.
Sayemde o kadar çok şey borçlu ki bana tarifsiz madem böyle olacaktı ne diye bana bazı zorlukların önünü açmam için zorladı kaldı ki zerre kadar kalbini incitmedim bundan çok eminim şimdi baktım çevrimiçi ama hala yanıt yok kalbimin ortasında tarifsiz bir hiçlik duygusu var. Kaç gündür düşünüyorum aynı şekilde ona kötü dediler iyi dedim haddinden fazla destek oldum hatta 2 sene önce o kadar güzel desteği oldum ki hiç bi kadın yapmaz.
Sanki bana beni anlatıyorsunuz gibi herkes kotu dedi ben iyi dedim hep destek oldum kendiside farkındaydı herşeyin son güne kadar hep güzel şeyler yazdı yazdım ama sonuç bu
Aynı şekilde başkalarına online de olmuş gördüm üzüldüm tek şey zaten uzağındayım sıkıldım deseydi yeterliydi gereği yoktu. Sayemde maddi olarak yüksek mertebeye ulaştı çok tatlı bir kız sahibi oldu ... Canımı acıtan konuşmak istemiyorum bile dememesi
Benimde bana uzak engel atmadan bir saat öncesine kadarda gayet güzel konuşuyordu açıklama yapsa istemiyorum görüşmek deseydi yeterdi ama onu bile yapmadı
Başkasına online olduğunu görüyorum keyfi yerinde belli sosyal medyadan da silmemiş beni elbet gün gelir devran döner yazarsa dicem tek şey 7 yıl boyunca ben çok vaktini almışım senin dicem
Ayni şekil ama yine iyi niyetinden vicdanima yenik düşmekten korkuyorum Allah büyük elbette devran dönecek tekrar yazacak dua edelim banada edin size dua edicem
WhatsApp da sohbetimizi arşive atmış engellese veya silse tepki vereceğimi bildiği için yazıklar olsun başka hiçbişey demiyorum ama elbette gün gelir yazarlar ama bana artık yazmazsa ds olur mutluysa ...
Umarım en yakın zamanda pişmanlıklarını görürüz
Engellemiş bide :)
At gibi giden it gibi geri döner derler inşallah dönerler sadece pişmanlıklarını görmek yeterli olur
Bide karısı ile video koymuş çok kıskanıyorum ölcem yarın ben son bir mesaj atacağım sonrada isterse engeller
Benim bekar ama ne yaptığı belli olmayan yazıp nedenini sormak istemiyorum bile engelledi o kadar şeye rağmen ne diyebilirim ki
Senin dönebilir ama burnunu sürtür cezasını çeksin
Hiç sanmıyorum döneceğini aniden hiç bir neden yokken engellemesi
sana dm atcam bi bak olur mu
Ama atamıyorum 2 Xp değilmişim bugün çok kötü sıkıştı
Pişman oluyor inşallah yavaş yavaş
Pişman olduğunu düşünmüyorum WhatsApp dan mesajlarım hala arşivlerden çıkarmamış ve şu var bana birde instagramdan ulaş oradan ulaşamazsan ara ne demek yani 2 senedir ara demeyen insan bu
başka bişey daha var artık dönüşü yok
Hayırlısı olsun ne diyelim
Bana sabah fotoğraf attı sadece tebessüm ettim şimdi WhatsApp dan yazmış egzersizler nasıl gidiyor kuzuşşş diye ama cevap geç vereceğim bilerek
Keşke benimde sadece engeli kaldirsa
bugün sabah yine fotoğraf atmış bana özel çekmiş güya ama mesajlar arşvde belli napmak istiyor
En azından sizin bir baglantiniz var bizde o bile yok
Vallaha tam bitti dediğim anda böyle yapıyor nedenini ben çözemiyorum sence neden böyle bak eğer ki azda olsa değer veriyorsa o da gelir er ya da geç üzülme
Bir kere daha öyle yaptı iki ay sonra geri döndü çok isterim dönmesini ama dönmeyecek gibi
bence er ya da geç döner biri sosyal medyama koyduğum normal resmimi şikayet etmiş topluluk kurallarına aykırı ibaresi geldi sorun bildir yaptım inşallah hesabım kapanmaz bide bununla uğraşıyorum kesin karısı yaptı
Belkide o yapmıştır
Kim bilir ben sana özelden yazacağım 😊
sana takip attım blck
Yedekte başka manit vardır
ya da karısı ile yolundadır :)
Hayatta her şey mümkün vala. Sıkma sen canını
Sadece net bir tavır açıklama yeterli bana
Sana soğuk yapan biri için gereği var mı :)
anlamsız soğukluk
gerekeni vermemişsindir.
Sorun o olsaydı benimle yıllarca konuşup görüşmezdi
yeterince vermemişsindir o zaman :) ya da cevabı begenmiyorsan kendin çöz
Aradın mı?
aramadım çünkü açmayacak biliyorum
Başka birinin telefonundan aramayı dene açarsa hayırdır de sonra da konuşma madem öyle yapıyor
gizliden ararım açmaz ama olsun
Dene umarım ulaşabilirsin
açmıyor ki instgramda ekliyim ama mesaj bölümümü kısıtlamış yazamıyorum
Yani bir sebebi olmalı ya düşün bi kıracak öfkelendirecek bir şey oldu mu
Asla olmadı altı üstü yangının çıktığı ilk gün şakasına hediye istedim o ne demek dedi bende önemli değil almak zorunda değilsin dedim lafı mı olur alırım son mesajı oldu zaten bende böylr dediği için almasa da olur dedim cevap olarak o mesajdan sonra görüldü yapmadı
Bence çık komşulardan birinden rica et dk m yok acil bir yeri aramam gerek de ara açınca da konuş bi bak bakalım ne diyor bir de gidebiliyorsan yerini yurdunu biliyorsan gidedebilirsin yanına yüzyüze daha iyi olur
Şehirler arası uzaklık baya var basıp gidecek bir imkanım malüm pandemi yüzünden yok ama kendi imkanı çok her türlü yabancı numara kesinlikle açar ama benim yaşıtım hiç kimse yok apartmanda hep 80 yaş üstü
İnstagramdan falan bir arakadaşına yazdır varsa onun bilmediği birilerine. Umarım düzelir bu durum
Dışarıdan mesajları kabul etmiyor
Işin zor o zaman
İstemiyordur.
Amaan salla gitsin
Yazmam etmem zaten artık