Bir erkek arkadaşım var ama sadece arkadaşız. Normal konuşurken kanka, reis, kral diye hitap ederiz birbirimize. Geçen gün konuştuğumda bana gülüm dedi. Normalde birbirimize öyle iltifatlar etmeyiz. O da başkasına yavşayan tiplerden birisi değildir. Neden öyle demiş olabilir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yakın arkadaşsanız aradaki samimiyetten dolayı öylesine demiş olabilir. Fakat yüzeysel bir arkadaşlıksa altında mutlaka bir şey vardır. Belki de düşündüğün gibi senden hoşlanıyordur ve tepkini ölçmek için hitap şeklini değiştirmiş olabilir. Asıl amacının ne olduğunu öğrenmek için biraz daha zamana ve işarete ihtiyacın var gibi görünüyor. Şimdi hemen hoşlanıyordur diye kesin hüküm vermek pek doğru olmaz. Eğer sen de ondan hoşlanıyorsan sonunda hayal kırıklığına uğrayabilme gibi bir ihtimalinde var. Neyse asıl konuya geleyim, hoşlanıp, hoşlanmadığını hemen öğrenmek istiyorum diyorsan (tabi ona karşı hislerin varsa) sen de ona anlayabileceği şekilde işaretler yolla. Sana karşı boş değilse karşılıksız bırakmayacaktır. Yani ancak bu şekilde ne yapmaya çalıştığını anlayabilirsin. Ya zamana bırakacaksın ya da karşılık vereceksin.
03 Yorumla- +1 yıl
yüzeysel bir arkadaşlık hani konuşuruz sohbet ederiz ama sadece bundan ibaret yani bundan fazlası yok. Öyle yemeğe gidelim bişiler içelim. Ama şöyle bişi olmuştu. Biz ilk tanıştığımız zamanlarda buluşmayı düşünüyorduk köpeği vardı gezdirecektik birlikte. o zamanlarda sevgilim vardı onla da yeni sevgili olmuştum o da bu durumdan rahatsız olarak konuşmamızı istemedi. Bir 5 6 ay konuşamama söz konusu olmuştu. Sevgilimden ayrıldıktan sonra yine konuşmaya başladık çünkü o zamanlar tek konuştuğum oydu. O da dedi bizim buluşma işi vardı diye ne yapıcaz falan
- +1 yıl
Ama konuşmayı bırakmadan önce de buluşmamıştık yani
- +1 yıl
Ama ona bir şey hitap etmemiştim sadece gülüm yazdığı şeye kalp bırakmıştım. Benden hoşlanıyorsa eğer üzülmüş olabilir mi
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşlıklar da ilerleyen zamanlarda aşka ya da hoşlantıya dönüşebilir. Ya da o anın samimiyetiyle ağzından öyle çıkmışta olabilir.. Bence sende bu konunun üzerinde bu kadar durduğuna göre ona karşı boş değilsin gibi 😊 İnsanların fikirleri ve duyguları değişkendir.. Belki de sana olan bakış açısı değişti ama bunu sana açıklayacak cesareti yok.. Belki de arkadaşlığını tamamen kaybetmekten endişe ediyor.. Bunu onunla konuşarak halledebilirsin sadece.. Keyifli geceler..
04 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki sana değer veriyor ve senden hoşlanıyor demektir bu durum.. 😃 Daha ne yapsın adam yani haha 😄 Artık top sende hayat ve seçim senin.. Umarım kendin için en iyi kararı verirsin. 🙏😊
- +1 yıl
Dur bir dakka. Sana bişi sorabilir miyim. Eski sevgilimle ayrılmadan önce rüyasına melek gelmiş. Ve ona fotoğraf göstermiş. Fotoğrafta da ben varmışım. Yanımda da evleneceğim kişi. Ve altında da Night ❤ yazılıymış. Ve o gece bana ilk kez iltifat etti bir belirti gösterdi. Sence böyle bir şey tesadüf olabilir mi?
+1 yılBiraz youmlari da okudum bence o çocuk sana aşık kanka demenden dolayı mesafa katmış olabilir, farkında olmasa sana da anlatmaya çalışmaz seni düşünüyorsa bil ki değerlisin ve özelsin onun için sende hoşlanıyor mussun bence direk açıl konuş cesarete ihtiyacı olabilir ve senin de boş olmadığını bilmeli diye düşünüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Evet sanırım öyle. Bana o da bir belirti vermediği için kanka diye hitap ediyordum. Ve hoşlanmaya bırakmaya çalışmıştım. Kendimi bir bataklıkta buldum resmen. Başkasına hoşlandığımı sanmıştım. Eski sevgilimin arkadaşıydı hoşlandığımı sandığım kişi. O gün eski sevgilimden öğrendi ve beni sevmediğini söyledi. Eski sevgilim bana "sana kim bakar ki" dedi. O gün çok üzülmüştüm. İşte o konuşmadan sonra yazdım ona nasılsın diye. Gece cevap vermiştim. Konuşmanın sonunda da bana gülüm dedi. Ve bu eski sevgilimin bana dediklerini unutturdu aniden. Ve en sonunda şunu anladım. Rabbim bir yerden kısarken bir yerden veriyor. Bunların bir günde yaşanması da bana tesadüf gelmiyor. Rabbim benim iyiliğim için yaptığını çok iyi anlıyorum.
- +1 yıl
Dur bir dakka. Sana bişi sorabilir miyim. Eski sevgilimle ayrılmadan önce rüyasına melek gelmiş. Ve ona fotoğraf göstermiş. Fotoğrafta da ben varmışım. Yanımda da evleneceğim kişi. Ve altında da Night ❤ yazılıymış. Ve o gece bana ilk kez iltifat etti bir belirti gösterdi. Sence böyle bir şey tesadüf olabilir mi?
- +1 yıl
Tesadüflere inanmam ben
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bunun 3 ayrı sebebi olabilir bence. Birincisi, artık kanka gbi gördüğü kişilere kız erkek fark etmeksizin "gülüm" kelimesini kullanmayı kendine adet etmiştir yani lugatına eklemiş olabilir. İkincisi, artık sizinle geçici olarak da olsa bir ilişki yaşamak istiyor da olabilir. Bu yüzden yavaş yavaş size karşı kullandığı kelimeleri de sevgi sözcükleriyle tamamlamaya çalışıyordur. Üçüncü olarak, gerçekten aşık olmuş ve ciddi ilişki düşünüyor olabilir ki sanmıyorum böyle bir ihtimalin olacağını. Nedense çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum yani öyle hissediyorum. Bence bunu açık açık kendisine sormanız daha doğru olur yani madem o kadar zamandır tanışıyorsunuz, bunu sormaktan da çekinmemelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
07 Yorumla- +1 yıl
Dediğim 3 sebepten biri ama yine de ona sormadan kesin cevaba ulaşamazsınız.
- +1 yıl
Rica ederim. Tabii ki de ondan yola çıkarak böyle bir yorum yaptım.
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılSamimiyetiniz ilerdiği için olabilir ya da sana karşı aşka evrilmiş olabilir.
Bilemeyiz onu sen tanıyorsun.15 Yorumla- +1 yıl
Samimiyetimiz her zaman aynıydı. Bir anda dedi gülüm diye. İlk tanıştığımız zamanlarda buluşma gibi bi niyetimiz vardı. Belli sebeplerden ötürü 56 ay konuşamadık. Yine konuşmaya başladığımız zaman biz buluşacaktık dedi. Yani onca zaman önceki sohbeti hatırlaması hoşuma gitti. Ama konuşurken öyle abartılacak kadar samimiyetimizde yok. Zaten tanıyorum onu ne kadar arkadaş olursan ol öyle iltifat edicek birisi değil zaten normalde de çekingen utangaç birisidir biraz
- +1 yıl
Çekingen ve utangaç olan o seni samimi bir şekilde "gülü" olarak görüyorsa bence sadece arkadaş olarak bakmıyor sana.
- +1 yıl
Umarım öyledir bazı hareketler var aklımı çok karıştırıyor bazıları ise beni düşündüğünü düşündürtüyor. Onla konuştuğumda kendini özlettin dedim. O da ardından sanki sen buralardaydın, köye gitmedin mi dedi yani keşke sende kendini özlettirdin deseydi. Neden sanki buralardaydın dedi ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bunu dediği anda kendisine sormuş olsaydınız verdiği cevap sorunuzun cevabını olucakti.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni yeni açmış bir çiçeğe benzettiği için gülüm demiş
0103 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana aşık olmaya baslamıs olabilir sonucta sen kadınsın 😊
Cevap sahibi+1 yılKarar senin ister arkadaş kal ister ilerlet
Cevap sahibi+1 yılNe güzel iste sende ona yakın sıcak davran
Cevap sahibi+1 yılFarkında olabilir onunla başbaşa daha cok zaman geçir
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığını belli et
Cevap sahibi+1 yıliliski yaşamaktanmı korkup ilerletmek istemiyor
Cevap sahibi+1 yılAsk duygularıyla
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir ama korkmaması gerektigini ve ona istekli olduğunu belli et ona güven ver sana güvensin sonra gerisi gelir
Cevap sahibi+1 yılister neden istemesin hem birbirinizi tanıyıp iyi anlaşıyosunuz bunu fırsata çevir anlaşabilenler cok mutlu olabilirler
Cevap sahibi+1 yılFikrimden ziyade senin ona davranışların belirleyici olucak
Sen sıcak olursan anlaması gerek
Cevap sahibi+1 yılSeni geri çeviremez sen güzel ve her erkegin beğeniceği bir kızsın
Cevap sahibi+1 yılEvet buluşmanda fayda var
Herzaman şansı tanıdığın erkeğe ver- +1 yıl
Aslında ilk tanıştığımız zamanlar buluşma gibi bir niyetimiz vardı. Hatta bir ara benim indiğim durağa benim gelip gelmeyeceğimi sormadan gelmişti gelirim belki diye. O zaman nasip olamamıştı. Ondan sonra eski sevgilimden dolayı yazışamamıştık. Bir 5-6 ay yazışamamıştık. Ayrıldıktan sonra ona tekrar yazdım napıyorsun diye. Biraz sohbet ettikten sonra bana biz buluşacaktık ne yapacağız demişti. Onu hatırlaması gerçekten hoşuma gitti. Buluştuk işte baya güzel geçti. En son benim acelem vardı çünkü ailemden gizli buluşmuştum o da normalde biraz geç gidecekti köpeğinden dolayı. Ben giderken bana eve varınca yaz demişti. Yani biraz olsun düşünüldüğümü hissetmiştim o zaman.
Cevap sahibi+1 yılBence seni seviyor
Seninle bulusmak istemesi sana değer verdiğini gösterir- +1 yıl
İnşallah ya. Buluştuktan bir hafta sonra ben dedim buluşalım mı diye. O da Başka bir şehirde doğmuştu. Doğdu şehri çok sever oraya gidecekti. Dedi olabilir ama normalde köpeğimi o parka götürmüyorum ama sen istersen gelirim demişti. Olursa eğer hafta sonu Olabilir demişti. Ondan sonra Bir daha doğduğu şehre gidecekti.
Cevap sahibi+1 yılSana uzakmı çağırsan gelir bence
Cevap sahibi+1 yılOnun yerinde ben olsam senin icin koşarak ışık hızında gelirdim
Cevap sahibi+1 yılBirbirinize yakınsınız
Ara ya da mesaj at seni cok özledim gibi bişeyler yaz bekleme müsaitsen simdi yaz
Cevap sahibi+1 yılBakalım ne tepki ve karsılık vericek
Cevap sahibi+1 yılOlsun bölgeler birbirine yakın istese sana gelir
Aşkta zaman yer mekan sorunu ya da bahanesi olmaz olmamalı
Cevap sahibi+1 yılEvet olucak seni cok seviyorsa olur mutlaka
Cevap sahibi+1 yılBana yazdığın mesajlar seni sevdiğini gösteriyor ama son dakika durumunu bilemem sen ona mesaj yazmadınmı?
Cevap sahibi+1 yılSeviyodur ve seni cok özlemiştir rüyasında seni görüyodur
Cevap sahibi+1 yılTamam gün içinde yaz mesajlaş
Cevap sahibi+1 yılSeven kişiler birbirinin rüyasına girer belkide gerçekten sen onun yanına gidiceksin
Cevap sahibi+1 yılMesafe 5-6 saat vapurlada gidip gelebilirsiniz isteseniz
Cevap sahibi+1 yılSenin için üzüldüm öyleyse onun sana gelmesi gerek
Cevap sahibi+1 yılOnunla yaşıycağın cinselliği rüyanda görmüşsün
Cevap sahibi+1 yılOnunla biseyler yasamak istermiydin teklif etseydi
Cevap sahibi+1 yılGizli görüş ailene bisey belli etme
Seninde herkes gibi kalbin duyguların ve hislerin var ayrıca bazı seyleri yasamak tatmak seninde hakkın
Cevap sahibi+1 yılHaklısın zaten önemli olan öncelik kavusup askınızın baslaması
Cevap sahibi+1 yılOnu istiyosan peşini bırakma yalnız olmadığını ona hissettir
Cevap sahibi+1 yılDogru diyosun aşk fedakarlıktır umarım. seni hak eder seni ihmal etmez
Cevap sahibi+1 yılHer erkek senin gibi olgun anlayışlı sevgili bulamaz
Cevap sahibi+1 yılEvet ondan hoşlanıyosun
Cevap sahibi+1 yılHoslanma sevginin en buyük belirtisidir
Cevap sahibi+1 yılOnunkisi sevgi belirtisi
Cevap sahibi+1 yılNe hoslanması seni seviyor
Cevap sahibi+1 yılAma senden cekindiği için cok fazla belli edememiş
Cevap sahibi+1 yılİzmire geri gelmiycekmi hep ordamı kalıcak
Cevap sahibi+1 yılGüzel düşünki hersey güzel istedigin gibi olsun
Cevap sahibi+1 yılO birisi seni kıskanmıs olabilir! Senden hoslanmasa seninle bulusmak istemezdi sen yazmıstın
Cevap sahibi+1 yılGelinceye kadar sabretmen gerek ama iletisimi kesme yalnız kalırsa baska kız bulabilir
Cevap sahibi+1 yılGizliyi kaldırdım bana bu konularla ilgili dm dende yazabilirsin fikir almak dertlesmek anlamında
- +1 yıl
Yani buluşma işi şöyle çıkmıştı onun köpeği vardı bende köpekleri çok seviyordum. Ondan öyle çıktı ortaya buluşma işi. Dedi istersen birlikte gideriz. Zaten buluştuğumuzda köpeğiyle ilgilendim ama daha çok birlikte konuştuk. Hatta birkaç kez köpeği ayağımın üstüne oturmuştu. Onu fark edip rahatsız oluyor musun diye sormuştu. şu an buluşma için konuşmadık ama konuşmayı istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÜyeliği kapıtıcaktım ama
Bi müddet daha senin icin burda kalıcam ben kavuşamadım sen kavuş sorun degil sana yardımcı olurum
Cevap sahibi+1 yılSen 🐶 seviyomusun
Köpeği senin kalbini hissedip seni sevmiş olmalı gelince arkadaslığını ilerlet birlikte kendinize zaman ayırın yürüyüs sinema gibi
Cevap sahibi+1 yılKalbinin güzelligini masum oluşunu.
Köpegi birgün hayvan düşmanları kacırabilir parklarda görürsen dikkat et köpek senide seviyor beklide sahiden daha cok 🙂😃
Cevap sahibi+1 yılKöpeğine terbiye ver seni dinler yengesi olucaksın insallah. düğününüze gelip havlıycak 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen onun 🌹 üsün 🙂
Cevap sahibi+1 yılSabret bekle ve gör
Cevap sahibi+1 yılYa demek okadar tatlı 🤗
Seninki arabaya atlamayı ögretmiş sende 🐶 patilerini yıkamayı öğret
Cevap sahibi+1 yılHayır seninkinin gülüsün
Cevap sahibi+1 yıl🙂 iste böyle mutlu ol neşelen
Yüzün gülsün insan hayalleriyle umutlarıyla yasar kafana hicbiseyi takıp sorun etme ben herzaman yanında olucam
Cevap sahibi+1 yılHersey güzel giderde nasip olursa düğününüze gelebilirmiyim 😊
- +1 yıl
şu an çok mutluyum. Gerçekten beni ümitlendirdin. Dün eski sevgilimle tartıştık bana "sana kimse bakmaz" dedi. Dün yine çok kötü olmuştum. Sonra ona yazdım ve bana gülüm demesi çok hoşuma gitti. Bir de ona iyi oyunlar kanka dememe, kanka diye hitap etmeme rağmen son cümlesinde gülüm kelimesi kullanması çok hoştu
Cevap sahibi+1 yılBoşver eski sevgilinin söylediklerini geleçeğe umutla bak kankada olsaydınız karşılikli ask hisleri olurdu bana 1 kez oldu 😊 beni cok kıskanıp terketti ama siz kavuşucaksınız
Cevap sahibi+1 yılEn güzel yaşında mutlu olmaya bak
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah nasip eder 😇😇
Cevap sahibi+1 yılOlur ama instada yabancı ad kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılGönder ekliyim seni
Cevap sahibi+1 yılEkledim
Belki sadece saçmaladı belli olmuyor bundan somut bı anlam çıkarmaya çalışmak hem yorucu hem gereksiz bence
00 Yorumla
+1 yılLibidosu yükselmiştir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılAbayı yakmış hadi bakalım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep yokluktan bunlar🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılŞanslısın sana yavaşmış iyisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağzından kaçmıştır
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyarın da aşkım der
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahajha aşko aşkıla döner bekle az
+1 yılseni seviyor
00 Yorumla
+1 yılFlört modu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Normalde bana reis diyen arkadaşım durduk yere gülüm dedi, sizce neden böyle hitap etti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler