Kocamla birlikte sıradayız önümüzdeki adam hapşırdı ben de çok yaşayın dedim adam da bana dönüp siz de görün hanımefendi dedi kocam da eve giderken evdeyken sürekli bu olayı büyüttü yok işte ben elin adamına nasıl çok yaşa dermişim falan beni yanlış anlarmış falan ortada büyütülecek yanlış anlayacak ya da kıskanacak en ufak daha bir problem yok vallahi bu kadar rahatsız olacağını bilsem demezdim ben ne bileyim bu kadar büyüteceğini bu adamın sorunu ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTipik erkek kıskançlıkları.. 😊 Belli ki seni fazlasıyla kıskanan bir eşin var.. Bu durumda güzellikle konuşup sakince niyetinin kötü olmadığını söylemen yeterli bence. Eğer üstelerse de sen tavrını koy.. Çünkü saplantılı kıskançlık olaylarına dönebilir.. Eşinin en başta senin neyi ne maksatla söylediğini bilmesi gerekir, sana güvenmesi gerekir. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu adamın sorunu yok. Sadece durup dururken ne halt etmeye elin karşı cinsine böyle bir şey dediğini anlamaya çalışmış ve kızmış haklı da. Aslında bir şey yok ya da öyle gözüküyor fakat kişi kim belli değil kötü mü iyi mi. Ne gerek var böyle demeye? Empati yap bakayım sonra o kadınla kocanın arasında sonradan çekim olup olamayacağını düşün içini şüphe sarmaz mı? Ne tuhaf insanlar var ya şuna bak milletin derdi seni geriyor ilginç.
04 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız oluyorsa bir daha demem zaten niye diyeyim sadece amacımı kötü olmadığını bilsin yeter nazik davranıyordu sadece
Soran+1 yılVe o adamı da bir daha görmeyeceğim zaten ne çekimi
Soran+1 yılEvet bir daha demeyeceğim bazıları adam da seni yanlış anlayabilir diyor problem olsun istemem
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senin niyetinin bir önemi yok onun gözünde, bunu istediğin kadar dilegetir eşine. Onun gibi kıskanç biri için asıl önemli olan şey sonuç. Bir daha tanımadığın kişilere çok yaşa demezsin olur biter. Büyük bir kayıp olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bir daha demem zaten ama bana da kızmasın bunun için bu kadar çok, üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
49Cevap
+1 yılKarşı tarafın gülümseyerek teşekkür etmesini ilgi göstermek olarak algılamış sanırım ve bu sebeple kıskanmış.
Evet abartı o kadarda değil yani ama sanırım sana çok düşkün ve bu sebep ile yükselmiş, yinede bu kadar kaba ve katı olmamalı.
Umarım daha ileri gitmez.
Bu konuda sakince konuşmanızı tavsiye ederim.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak sana daha yaşadığım bir olayı anlatayım ben tanımadığım kimseye çok yaşa demedim daha önce sadece bir kez bir adama dedim ondan da pişman oldum. Bir gün işte tiyatrodayız başlamasını bekliyoruz yanımdaki sandalyede bir adam oturuyor adam hapşırıyor ama üst üste birden fazla kez zaten adamın burnu kırmızı elinde de peçete var hasta olduğu çok belli normalde çok yaşa demem ama o gün adam çok hapşırmıştı bari bir çok yaşa diyeyim dedim adam da beraber yaşayalım mı tatlım dedi yanağımdan makas oldu aşırı rahatsız olduğum için hemen oradan uzaklaştım ve evet bir tane aptal yüzünden tiyatroyu izleyemedim. Tabi bu dediğim olay baya önce yaşandı o zamanlar 18 yaşında bir kızdım şimdi olsa o adama kesinlikle basmıştım tokatı. Emin ol eğer yanında kocan olmasaydı o adam da abuk subuk bir şeyler diyebilirdi. Tanımadığın kişilerle hele hele tanımadığın adamlarla diyaloğa girmemekte her zaman fayda var.
13 Yorumla
Soran+1 yılUzun zaman olmuş ama gene de çok üzüldüm başına gelene
- +1 yıl
Insanlar pisliklesiyor demek.. yazik
Cevap sahibi+1 yıl@YavrummmBabanNereli aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kötü niyet tabiki de yokturRefleks olarak bende bazen diyorum ama sessiz olmaya çalışıyorum. Karşınızdaki sizin ile aynı niyette olmayabiliyor bazen. Eşiniz hem kıskandığı için hemde adamın yanlış anlayacağıni düşünerek tepki vermişÇok fazla uzatması tabiki gerekmiyordu10 Yorumla Yani tanımadığın bir adama çok yaşayın demem yersiz olmuş. Bence buna hiç gerek yoktu. Bu kadar iyi niyetli olmak zorunda değilsin. Tamam senin kalbinde bir kötülük, art niyet olamayabilir ama bunu karşı taraf farklı bir şekilde değerlendirebilir. Bana kur yapıyor, benden hoşlanır gibi düşünebilir. Herkes senin gibi iyi niyetli değil maalesef. Bana göre eşinde olayın bu tarafını düşündüğü için rahatsız olmuş ve tepki göstermiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yani rahatsız olsa bile daha nazikçe uyarabilirdi bana bağırmasına gerek yoktu karşı tarafın sadece çok yaşa dediğim için beni yanlış anlayacağını düşünmüyorum açıkçası yani yanlış anlaşılabilecek bir şey dediğimi düşünmüyorum
Yenge enişteye daha güzelini söyle hapşurunca. Hep sen yaşa, en çok sen yaşa falan, egosu kabarsın adamın. Kocandan başkası hapşurunca da tam tersi şeyler söyle. Toprak yüzü görme, su dökenin olmasın vs. Erkekliğini hissetsin enişte, özel olduğunu anlasın tikat edin bunlara.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen buna neden bu kadar güldüm fmxnxnxnxnxncncncnv
- +1 yıl
A ben bi deniyim bunu iyi fikir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanmasını anlarım ama bu kadar da uzatılmaz konu. Sen bir şey söyleme boşver.
10 Yorumla
+1 yılAma gerçekten bak insanlar yanlış anlar elim adamına öyle şeyler deme mesela düşünsene kocan elin kadınına böyle diyor artık devir kötü saf olmayın
14 Yorumla
Soran+1 yılYa desin kızmam ki zaten kadına benimle çıkar mısın demiyor ki sonuçta çok yaşa demenin nesi yanlış anlaşılabilir
- +1 yıl
Yani fuzuli bir hareket bence hiç gerek yok söyleme gitsin işte ne gerek var elin insanı ile muhattab olmaya sadece bu konu için demiyorum
Soran+1 yılYani bu kadar rahatsız olacağını bilsem kocamın söylemezdim zaten neden bu kadar rahatsız onu da anlamış değilim ben sadece kibarlık yapmıştım
- +1 yıl
Kardeşim ben sevmem ben bakkalla bile muhattap olmam yabancı diye gerek yok diye düşünürüm gerek yok adı Üstüne
ahh aslında sorun değil. pekala çevrendeki insanlarla iletişimde olman çok normal. Ama daha kocanın yanıdna başka erkeklerle diyaloğu senin başlatman, yarın öbür gün kocan yanında değilken kim bilir daha nasıl muhabbetlere girersin düşüncesi oluşturur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gerçekten kötü bir niyetim yoktu ben sadece çok yaşa demek istedim altında başka bir anlam aramasın kocam
- +1 yıl
benzer şeyleri ben de yaşıyorum eşimle. kadınlarla muhattap olmama dayanamıyor :) ve aslıdna böyle kıskanç olması beni tahrik ediyor.. hoşuma gidiyor. Kocanın böyle tepki göstermesini değerlendirdin mi hiç mesela eve gidip onu daha da kızdırarak seni yatağa atmasını sağlamak gibi.
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı o zaman herkese iyi günler günaydın ugurlar olsun iyi akşamlar çok yaşa geçmiş olsun diyin
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bu kadar büyütmeye de gerek yok
- +1 yıl
Kocan yanindayken o diyebilir hele bide tanidik değilse hem burası parismi o kadar medeni olalım kocan yaninda olmasa adam belki gel beraber çok yaşayalım derdi
Soran+1 yılYa neden desin böyle bir şey 😄
- +1 yıl
Sen çok medeni gorundugun için olabilirmi
Soran+1 yılAlakası yok bence kimse böyle demez ya
- +1 yıl
Sen git bide kocana anlat böyle 😂
Keşke tek derdin bu olsa adam sana değer veriyor ve kıskanıyor bu normal bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kıskanılacak bir durum değil ama çok küçük bir olayı büyüttü
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanmış demek ki... yaşlarınız yakınsa ve adam yakışıklı ise kıskanması olağan bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet adamyani yakışıklıydı da adama ben bunu derken yüzünü dönmediği için daha yüzünü görmemiştim ama yani kıskanması gereksiz geliyor yani yüzünü görüp öyle desem kıskanmasını gene anlarım
- +1 yıl
olsun beeee... ben severim böyle kıskanılmayı. mesele değil bence.. tadı tuzu...
Boşver kocani sen nezaket ne demek bilen birisiymişsin kiskanmiş biraz takma bence demen nezaket acisindan iyi bir sey
00 YorumlaErkekler kıskançtır. Bende bazen böyle antin kuntin sebeplerdn kızarım. Normaldir. Anlayışlı ol bebeğim 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin elin adamına iyi yaşayın demeniz hata dememeniz gerekirdi kocan kıskanmış seni belli yanş
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kötü bir amacım yoktu sadece naziklik olsun diye dedim
- +1 yıl
Kötü amacın olmayabilir deme bir daha kimseye sakına kim olursa olsun
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Kocan haklı elin adamının hapşırması sanane adam birde dönüp hanfendi demiş kocan yumruğu çakmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi mi desin abi
Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Sanane elin adamından sen elindekine yanındakine kocana bak
02 Yorumla
Soran+1 yılAma büyütmeye gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı hapşıran kadın olsa bunu söylesen neysede yani gerçekden çok düşüncesiz davranmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kötü bir şey demedim ki bunun altında neden bu kadar anlam arıyor
- +1 yıl
Anlamla alakası yok yanında kocan varla kocan sen kimsinde kocanın dediği elin adamına bunu söylersin yanin çok geniş kafalısın herhalde
+1 yılEşiniz eo kişiden daha özel ve değerli olduğunu hissettirin
10 Yorumla
+1 yılBurda ne kadar abartıyor desek de ben olsam bende bozulurdum herhalde.
00 YorumlaEşin Haklı.
Elin adamına selam dahi vermemen gerekir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar büyütmesi çok saçma ama senin de tanımadığın hapşuran birine çok yaşa demen de aynı derecede gereksiz bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYani belki haklısındır ama gerçekten naziklik olsun diye söyledim kötü bir niyetim yoktu bu kadar rahatsız olacağını bilsem demezdim zaten bunda da büyütecek bir durum yok
- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım eşiniz baya kıskanç birisi ondan dolayı böyle yapıyor.
00 Yorumla Kocam Tam Bir çam yarması Bence bilgi sosyal doğum günü paketi sosyalite 0
00 Yorumla
+1 yılGerikafalı yobaz bir kocaya sahip olduğun içindir bakire olmasaydın bu tip kişiler seninle evlenmicek tiplerdir sadece sizi seks olarak gördüğü içindir saygılar
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında konuyla alakası yok ama ben onunla evlendiğimde bakire değildim
- +1 yıl
Bana acil olarak ulaşırmısınız
- +1 yıl
Size bi kaç şey sormam lazım kendimle alakalı bana acil olarak ulaşanız rica ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. böyle aşırı kıskanç adamlarla evlenirseniz sonuç bu oluyor
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kocan rahatsız oluyor başka bir erkeğe ne olursa olsun hitap etmene. Uzatılcak bişey yok, keşke tartışmasaydınız. Kibar olcaksan kocan yanında değilken ol :) böylece daha az başın ağrır :)
016 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Çok mu kıskanç birisidir?
Soran+1 yılGenelde evet kıskanç ama bu kadarını da tahmin etmemiştim
- +1 yıl
Başkasına en ufak ilgin bile hoşuna gitmemiş demek ki :) kaç senedir birliktesiniz?
Soran+1 yıl4 yıl
Soran+1 yılAma 1 senedir evliyiz
- +1 yıl
Başka erkeklerle konuşmanı hep kıskanır mıydı?
Soran+1 yılGenelde onun yanında pek konuşmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Daha iyi olur. Seni mutlu ediyor mu?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Güzell :) yatakta peki?
Soran+1 yılEvet abi
Soran+1 yılBu arada yanlış demişim pardon evleneli 2 yıl olmuş pek alakası yok ama xmxnxncncn
- +1 yıl
Yatakta tatmin oluyor musun?
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Cevap vermedin
Sende sıkıntı yok. Eşin rutin giden tek düzelikte bir neden arıyor alev gibi.
Ruh hastası..00 Yorumla
+1 yılbence de haksız kocan ama kendisi kadınlara bakmayan onlar ile konuşmayan biri ise haklı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarla konuşmuyor da ben de erkeklerle çok konuşmuyorum zaten sadece çok yaşayın dedim bu konuşmak bile sayılmaz
- +1 yıl
aşırı kıskanç biri mi dir kocan yani her şeyde giyimde olsun
Soran+1 yılKıskanç evet aşırı diyemem ama kıskanç onun yanında genelde dikkatli davranırım
- +1 yıl
bu kıskanç lığı bana göre iki nedeni var biri ya seni çok sevmesi diğeri seks hayatının kötü olmasından dır
Soran+1 yılSeks hayatımız çok güzel aşk desen normal evliliklerdeki gibi
- +1 yıl
belki sana gör öyledir ama kocana göre değildir. ve bu da senin erkekler ile konuştuğun zaman onu aldatacağını düşünüyor olabilir
+1 yılkocan haklı geldi bana ama bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yani o zaman normal bir şekilde uyarabilir bana çok kızmasın gerek yok beni tanıyor niyetimin kötü olmadığını da biliyor ben sadece nazik davranmak istedim
- +1 yıl
kıskançlık krizi işte 😀
Akaikigindendir kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeydendir?
+1 yılKendini gawad gibi hissetti demekki cnn
00 Yorumla
+1 yıl☺☺☺ kıskanmış ya ne hoş ☺☺
00 Yorumla
+1 yılTam Avrupalı okuyorduk
Kapıkuleden geri döndük00 Yorumla
+1 yılAllah sabrını artırsın güzel kardeşim
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanmıştır demesen iyidi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tanımadığınız birine dediğiniz için kıskanmış sizi
00 YorumlaBaya kiskanmis senin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın çok yaşamasını istemiyor bu kadar basit
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Kocan hiç normal biri değil
01 Yorumla
+1 yılkocan takıntılı sanirimmm
00 Yorumla
+1 yıl:)
Aman ne var bunda00 Yorumla
+1 yılAynısını kocan yapsa eminim ki aldatmış gibi tavır koyarsın. Ki sanane elin adamı çok yaşamış az yaşamış adam haklı özür dile bidaha yapma.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir daha demeyeceğim zaten ama bu kadar kızmasına gerek yok aynısını yapsa da bir şey demem yani ne var ki bunda ya
- +1 yıl
Bırakın bu aynısını yapsa bişey demem ayaklarını aldatmış gibi muamele yaparsınız
Ki adamda haklı yani tanımadığın etmediğin kişiye ne bu samimiyet gereksiz samimiyet yanlış samimiyet o kadar.
Soran+1 yılYa gerçekten sorun etmem😄 zaten bir daha da demeyeceğim bu kadar istemiyorsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan yanındayken dememen gerekirdi kıskanmış seni
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim karım böyle yapsa ceza olarak sabaha kadar becerirdim
Soran+1 yılYok artık
Cevap sahibi+1 yıl😂🤣😊🙂
Cevap sahibi+1 yılSiz insanlıktan ve dil alışkanlığından cok yaşa dediniz sizi anlıyorum ama erkekler eşlerini kıskanır
Soran+1 yılEvet gerçekten kötü bir amacım yoktu nazik olmak istedim sadece
Cevap sahibi+1 yılKeske her kadın sizin gibi nazik ve insancıl olsa
Bence eşiniz size sahip olduğunu icin cok şanslı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan özgüvensiz in teki
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Naz503 çok yasa ya da iyi yasa demek insanlığın gerekliliği doğal bir şey büyütecek bir olay değil özgüvensizler büyütür
Cevap sahibi+1 yıl@Naz503 anlamazsın ne kadar anlatsamda
Cevap sahibi+1 yıl@Naz503 olay kıskançlık değil gereksiz uzatma ve takilmayacak şeye takılma
Cevap sahibi+1 yıl@Naz503 aynen öyle çok fazla uzatanlar öyledir seni kaybetme korkusu seni taşıyamama korkusu
Cevap sahibi+1 yıl@Naz503 fazlasıyla hemde
+1 yılDenmez bende olsa bende sinirlenirim
111 Yorumla
Soran+1 yılAma uyarması yeterli olurdu bana bu kadar kızması şart mıydı
- +1 yıl
Valla ben olsam anan baban ogretmediyse benim yapabileceğim bisry yok derim suc sende yani
Soran+1 yılAnan baban öğretmedi mi ne demek ya annemi ve babamı neden karıştırıyorsun ki hiçbir sebep yokken? Sadece naziklik olsun diye çok yaşayın dedim
- +1 yıl
Ben sana demedim ki niye alindin eger ben olsam derdim diye dedim biraz empati yap aynisi sana olsa nederdin
- +1 yıl
Eğer yanlış anlasildiysam özür dilerim kusura bakmayın
Soran+1 yılAynısı bana olsa ne diyeyim yani kocam hapşıran bir kadına çok yaşayın dese ne diyebilirim ki bence bu normal bir şey
- +1 yıl
Tamam abla ben bu yorumu yapmadım say sen haklısın ozur dilerim iyi günler
- +1 yıl
Iyi birader o zaman karın onune gelene çok yaşa desin madem bu kadar hoşuna gidiyo dimi ben tanımadığım bi kişiye cinsiyeti ne olursa olsu Demem boş konuşup durmuşsun valla aga
+1 yılO adamdan etkilendin dimi itraf et
07 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı adamdı da hepsi bu kadar ben bunu derken yüzünü görmemiştim ayrıca etkilenmedim ama yani yakışıklı bulmam normal
- +1 yıl
Kocanı onunla aldatmak istedin bence
Soran+1 yılHayır abla gerçekten istemedim hiç öyle bir şey sadece çok yaşa dedim olayı buraya kadar getirmek de neden ki😄adamın yakışıklı olması benim mi suçum
- +1 yıl
Bence etkilendin o yüzden laf attın kocan olmasaydı ona duygularını itfar ederdin kocanla beraberken onu düşünüyor musun
Soran+1 yılAbla dedim ya ben bunu dediğimde adamın daha yüzünü görmemiştim yüzünü dönmedi sonra teşekkür etmek için yüzünü döndü etkilendiğim falan yok neden düşüneyim elin adamını
- +1 yıl
Gözün dışarda bence boşan ne haltbediyorsan evliyken yapma böyle şeyler
Soran+1 yılAbla saçmalama gözüm dışarıda değil çocuğum var ayrıca
+1 yılHapşuu
010 Yorumla- +1 yıl
@Lehübelüp toprak yüzü görrrrmeyesinn!!! Su dökenin olmasiiiin! Cesedini küpekcikler yesin hemiiii! Ömrün p. pin gibi kisa olsun
Soran+1 yıl@YavrummmBabanNereli ahaha😄
- +1 yıl
@Lehübelüp senden hoşlanıyor bence bu gacı. O yüzden seni etiketlemiş olabilir.
- +1 yıl
@ispectra07 Hayir bee adami tanimam etmem. Hübel burada sorana dedi ki yabanci erkek hapsutunca git beddua et. Bende hübele hocami etiketledim olmus mu diye.
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli tamam sen o zaman benden hoşlanıyorsun
- +1 yıl
@ispectra07 aman abi estagfurullah ağamsin amcamsin ne aski beaaa.
- +1 yıl
@YavrummmBabanNereli aşıksın demedim zaten hoşlanıyorsun dedim ama ateş bacayı sarmış anlaşılan
- +1 yıl
Ağamm estagfurullah ne diyorsunuz @ispectra07
Sana güvenmiyo demek ki ne bok yediysen artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiçbir şey yapmadım
+1 yılYeni evlisiniz herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl oldu
+1 yılAynısı bana yapılsa bozulurm ya
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Hayır kocan haklı bence, büyütmemek şartıyla
Soran+1 yılAma çok kızdı uyarsaydı yeterdi senin sevgilin bir kadına böyle dese mesela üzülür müsün?
- +1 yıl
Elbette üzülürüm ama dediğim gibi kalbini kırmak da doğru değil
Soran+1 yılEvet yani rahatsız oluyorsa bir daha demem benim de kötü bir niyetim yoktu sadece nazik olmak istedim
- +1 yıl
Kırılmışsın anlaşılan, umarım farkına varır
Soran+1 yıl🌸
+1 yılBelli ki pipisi küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ve bunun bunla ne alakası var
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık krizi
00 Yorumla
+1 yılBiyikli ve göbekligise sinirlenir.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz kuruntu bence
00 Yorumla
+1 yıldeme sende aaaa
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık
00 Yorumla
+1 yılKiskanc
00 Yorumla
+1 yılKıskanmıştır
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 Yorumla
+1 yılKocanız kıskanç
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başka birine çok yaşayın dediğim için kocam trip attı. Olayı neden bu kadar büyüttü sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler