Ayrildikdan sonra, eski sevgilim borc istedi cok aciz oldugunu soyledi ona 21 bin verdim, sizce simdi ne yapmaliyim?

2 yil once sorunlu bir sekilde ayrildik, hatta tehtitleri yuzunden polise bile gitmek zorunda kaldim. Zaten uzun sure ayrilmak istiyordum ama birakmiyordu beni. Sonunda ayrildim ve yoluma baktim, cildirdi pesimi birakmadi korkuyordum ondan. Sevgi diyor ama keske hic beni sevmeseydi boyle sevgi olmaz olsun. Sonra iyi biri oldugunu zannettim oylesine konustuk ve ben daha sonra bu isin uzadigini soyledim ona donme gibi dusuncem asla olmadi olmazda. Sonra benden 21 bin e yakin para istedi hic konusmuyorken ben ilk once yok dedim. Sonra ise uzuldum icim rahat etmedi o parayi verdim. Polisten telefonunuda aldim davamidq geri cektim. O ne yapdi 10 defq vericem dedi sonra yok dedi aylardir beni oyaladi. Ben anlamiyorum insanlari ben yardim ettim sadece. Ona dedim soyle dolandirdinmi beni dediki evet sende beni zamaninda uzmustun. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Parayami salakligimami uzeleyim bilmiyorum. Sizce ne yapmaliyim? Kimseyede anlatamiyorum.
Ayrildikdan sonra, eski sevgilim borc istedi cok aciz oldugunu soyledi ona 21 bin verdim, sizce simdi ne yapmaliyim?