Sevgilimle ayrıldık onu özlüyorum napmaliyim?

Evet arkadaşlar biraz saçma gelebilir ama bana göre çok normal olan bir ilişki ve gerçekten sevdim biz bir oyundan tanıştık insta felan verdik konuştuk felan normalde aklına gelmez sanaldan sevgili yapıyım felan filan cidden işim olmaz ama bu kızla konuşmaya başladım bağlandık felan baya bı süre sonra bana çıkma teklifi etti o Çanakkale de oturuyor ben İstanbul aramızda mesafe vardı ben napcami düşünemedim kabulettim öyle böyle derken bu ilişki 1 2 sene sürdü çok tartıştık hep güven sorunumuz oldu hep saçma nedenlerden ayrıldık ama hep geri döndük tekrar tekrar hep ama hep beraberdik barıştık beraber oyunlara görüntülü felan konuştuk girdik böyle geçti zaman hiç anlamadım nasıl geçti gerçekten bitmedi yani sonrasında ilişki 1 sene olmuştu başka bir konudan tartıştık gerçekten bittmeye başladığı yeri anlatıyorum ben dukyandayim oturuyordum bir kız insta mı istedi ben de yok çektim direk böyle oldu kızı hiç görmedim sonrasında bunu ona dedim o da direk terslemeye başladı yok kızı kesmişsindir yok böyle olmuştur felan diye dukyana gitmeni istemiyorum vs dedi tartıştık baya ama dediğim gibi kızı hiç görmedim sonra tartıştık engel attı bana bende ona attım sonuçta haklıyım ve haklı olduğum birşeyi ustelemem ben olmuş bitmiş herşeyi ona anlatıyordum oda bana anlatıyordu yani öyle düşünüyorum o benim kızlarla bende onun erkeklerle konuşmasını istemiyordum yani yakından sevgilim olsa böyle birşey olmaz ama uzak olunca bazı şeyleri kısıtlıyorsunuz birde ben kuruntuluyum o benden de kuruntulu sonrasın da 4 5 gün yazmadık birbirimize sonra bana yazdı barışalım mı felan diye ben de istemedim barışmak sonra hep yazdı felan öyle konuştuk ama barişmadim biraz saçma gelebilir ama dalgasına nude istedim atarsan barişirim felan diye biz ilişkide normalde hiç atmadık 1 sene sonlarına doğru attık isteyerek belki de ilişkiyi pislettik bilemiyorum ama insan ister istemez onu arzuluyor onu özlüyor bu beni tehtit etti yok engeli aç sonra anneme fotoları atmış ben de yetiştim sildim
Sevgilimle ayrıldık onu özlüyorum napmaliyim?