Yorumlarınıza cok ihtiyacım var?

1senedır hoslandıgım bırı var, flort ettik daha sonra ayrılmak istedi, yapamıyorum, baglanma sorunum var dedı, ara ara telde konustuk yine, en son 1hafta once calıstıgı otele davet etti, gidene kadar ozel ilgi mesaj ws. Gittim 3gun guzel vakit gecrdık ws. Beni, benm dusıncemı bile bile optu benı biraz ilerledik hatta, ben sewgılı olduk oluruz diye dusunurken arkadasız dedı, ve bana gore cok fazlasın dedı, benı yakın arkadası olarak goruyor ama opustuk, sewıstık hatta, geldim ilgi yok tabıkı de musait olunca ariycam dedı 2gun oldu hala arıycak,... Cok kırgınım, pısmanmsn dedı, evet cunku sen benim sewgılım degılsın dedım, ona gore normal seyler ama benı, benm ıcın ne kadar onemli degerli seyler oldugunu bılıyır, ben napcam sımdı
Güncellemeler
+1 yıl
Ben oradayken telefonunda bı kız ismi gordum surekli, kim diye sordum yakın arkadasım dedı, her sorduğumda yakın arkadaşım dedı. Mesajla ayrı sordum yine aynı cewap. Dün aksam ogrendım sewgikıymıs meger, agzıma geleni söyledim, sewgılısı olan kıza bana attıgı her mesajları ekran görüntüsü alıp attım, bana attıgı ozel resmlerı attım, sen soyle dedım sewgılısı olan biri Baska birine boyle fotograflar atar mı, dokunur mu dedim, kız cewap vermedi, sizce neden ne olmustur, ve oglan benı tehdıt etti
Güncellemeler
+1 yıl
Ve oglan benı tehdıt etti, eger atarsan seninle ugrasırım diye, umrunda degıl dedım, sen yurekmı yedin dedı. Kadınlık gururu bu. Onları atsan bile bısey gecmez eline dedı, BosunA ugrqsmıs olursun dedı, dogrumu dedı acaba ki kız mesajları okudu ama cewap wermedı. Sizce neler olmuştur, lutfen ciddi cewap kar werın
Yorumlarınıza cok ihtiyacım var?