Merhabalar.. Arkadaşlıklar, flörtleşmeler bunlar hayatımızın bir parçası zaten.. Peki ama aşk konusunda gerçek anlamda tamamen birine ait olma fikri sizi korkutuyor mu? Keyifli günler.. 🤗🤘
Tam anlamıyla birine ait olmak kadar güzel bir şey var mı? Ortalık malı olacağıma bir kişi tarafından sınırsız sevilmek en güzeli bence :) tek kalp tek kadın/erkek 👍 Günümüzde sevgi aşk dedikleri şey cinselliğin suyunun çıkartılmış hali ve işin ilginç yanı cinsellikte perdeler yırtıldıkça kişi daha fazlasını istiyor. Hep daha fazlasını isteyince ömür boyu devam etmesi gereken istek belli bir yaştan itibaren köreliyor. 90 lık hatta 100 yaşına merdiven dayayan yaşlı dedeler nineler hala tatlı bir çekilme içindeyse sebebi farklı ten bilmemeleri.
Ben evliliğinde aldatılmış bir kadınım, bu yüzden boşandım. boşanma sonrası uzun süre birine ait olma fikri bana korkutucu değil ama gereksiz geliyordu. Ama anladım ki doğru kişiyi bekliyormuşum ait olduğum yeri buldum demek için…hayatım boyunca hiç bir ilişkimde hissetmediğim kadar aidim artık ve bu bana huzur veriyor!
aslında korkutmuyor.. lakin.. birisine ait olma isteğini uyandıran kişinin sana yeterince değer vermiyor oluşu ya da bir anda senden vazgeçmesi işte bu büyük bir risk ve korkutucu
Beni korkutmuyor. Sevgilim bana aittir, ben de ona. Bu can yakmayan, psikolojik baskı olmayan, fikir ve düşüncelere saygılı bir şekilde ilerlerse hiçbir sorun yoktu, korkacak bir şey gerektirmez. Zıt şeklinde olursa yani köle sahip ilişkisi olursa o zaman korkulacak durum başlar.
Sadece birine ait olma hissi beni korkutmuyor aksine heyecanlandırıyor herkesle birlikte olmaktan çok daha değerli çok daha elit bir gurur ve bu tek kişiye ait olmayı istememizi belirleyen kriterlerin dış görünüş, para veya gücün değil iyi karakterin ve aşkın olması.
Normalde burcum yay ve özgürlüğü severim herkes gibi aslında ama yükselenin akrep ki bu da beni duygusal olarak ve cinsel olarak bağlıyor. Birine gönül bağladığımda her iki yönden de sadakat konusunda 360 derece dönüyorum ve tek bir beden gibi hareket ediyorum o kadınla ki bu çok keyifli
Hayatıma aldığım insana karşı hislerim ve bakış açım zaten bunu taşır aslında. Korkutmaz, aksine ait olma fikri aynı anda hem heyecan hem huzur verir bana.
Birine tamamen ait olmak bir nevi tüm ipleri onun eline vermek gibi zaten hiçbir aitlik sonsuz değildir bir yerden sonra kıskançlık ve kısıtlamalar başlıyor ki buda araya mesafe girmesine sebep oluyor bu yüzde hiç bir zaman karşıda ki tamamen ait olup hayatımı yönetmesine izin veremem
Hayır, istediğim budur zaten. Birine ait olmak, oraya ait hissetmek. Bunu zor hisseden, zor aşık olan biriyim. Ama nedense teslim olduğum zaman, aptal yerine konuluyor gibi hissediyorum.
Ya gerçekten aşık olup birine tam anlamıyla ait olmak istiyorum. Ama bunu 2. Kez yapmaya çalıştığım için geriliyorum tarih tekerrürü korkutuyor sanırım?
O kişi beni aşk adi altinda mantıksız birine dönüştürülmemeli. Bizim dizilerden filmlerden gördüğümüz gibi her şey aşk degil. Ask sadece hayatin bir parçası o kadar hayatın kendisi degil.
Sadakat konusunda hayır ama kısıtlanma konusu biraz düşündürücü, özgürlüğüme ve rahatıma çok düşkünüm... Asıl konu karşımdaki de benim kadar sadık olabilecek mi? İşte korkutucu olan bu...
Aşk birine ait olmak değildir :D :D Kimse kimseye ait değildir. Ne o öyle mal gibi. İlişki başka bir şey aitlik başka bir şey. Delirtmeyin beni :D Sıcak zaten bak :D :D
Hayır, korkutmaz. Yeter ki tam anlamı ile ait olayim o da bana ait hissetsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Korkutmuyor fakat düşündürüyor. Hayatım boyunca bir kişiyi sevdim sadece onun için uğraştım, kendimi ona ait hissettim, başka kimseyle konuşmadım bile bir kere olsun.. Sonunda ise terk edildim aşko daha da yapar mıyım bilemiyorum
@Naz503 Aslında biraz objektif baktığında zor ve bir miktar huysuz bir insandı yani herkesin geçinebileceği türden biri değildi açıkçası uzun bir süre ilişkimizi sürdürdük bir şekilde ama tabi bir yerde biteceği belliydi. Ama şunu söyleyebilrim iyi niyetli düşünen biriydi yani düşünce yapısı ile davranışları birbirine tutarlı olsa on numara bir insandı
Ait olmakla, bağlanmak karıştırlıyor. Siz kimseye ait değilsiniz hatta ailenize bile siz sadece kendinize aitsiniz. Ama bağlanmak farklı bir sey sevdiginiz insanlara bağlanırsınız onları sever, güvenirsiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla şu an bir flörtüm var arkadaşımın kuzeni önümüzdeki sene olmazsa diğer sene garanti evlenmiş oluruz dedi geçen gece. Ve ben strese girdim.
Doğru kişi olduğunun kararını vermek çok zor. Bir çok birey evlendikten sonra kendisini tanıyor. Daha önce yapmadıklarından, yaptıklarından boşluğa düşüyor ve aldatma, boşanma yaşanıyor. Şu durumda evet, korkuyorum.