AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fazla kasıyor olablirsin kendini.
Ya da utangaç paratonerisindir.
Aa kasıyor olabilirim evet
mahkeme duvarı gibi duruyorsan insanler çekiniyor olabilir açılmak zaten zor birde soğuk görünüyorsan eyvah eyvah :D
Evet olabilir. Bir de onun bana baktığını farkettigimi birkaç gün sonra anladı. Ben de ona bakmaya başlayınca cekingenlesti. Çok saçma bence
saçma değil empati yap sadece soğuk görünen ciddi birinden hoşlanıyorsun gidip ilk adımı atabilirmisin
Ama o erkek. Ilk adımı o atmalı 😂 bir de 27 28 yaşındaki bir insan da çekingen olur mu yaa. Olması gereken şu ; birinden hoşlanınca gider konuşur olursa olur olmazsa yoluna bakar. Bana çekingenlik bahane gibi geliyor. Aslında bu çekinmek değil kafa karışıklıgi ve ne istediğini bilmemekle ilgili bence
hiç alakası yok bende o yaştayım gidipte bir kıza açılmam hoşlansamda sen hemcinslerinin neler yaptığını biliyor musun sen öyle olmayabilirsin ama bu birşeyi değiştirmiyor hemen bir havalanmalar istese de reddetmeler kafaya çanta vurmalar sapık diye bağırmalar rencide edici şekilde reddetmeler aşağılamalar bir sürü farklı sonucu var
Peki hiç sevgilin oldu mu?
evet 2 sevgilim oldu biri 6 sene biri yaklaşık 1 sene
E sonuçta onlara adım atmışsındır. Ay gerçi konu senin adim atman değil benim çevremdekilerin adım atmadı 😂
birinde atmadım birinde attım adım attığımda sanaldı o yüzden zor olmadı yan yana olsak aynı hislerde muhtemelen atmazdım :D
Diğerinde kız mi adım atti? Nasıl adım atılır mesela
valla diğeri dediğin 14 sene önceydi daha telefonlar yeni çıkmıştı tuşlular falan kuzenim yazmış ayağına mesaj atmıştı ama o zamanlar kuzenim yazmış esprisi yeniydi yani kimse bilmiyordu :D
😂😂
14 yaşından 20 21 e kadar devam etmişti o ilişki en azından ben öyle sandım yani
Iyiymis. Benim hiç sevgilim olmadı 😂
gerçekten mi kaç yaşındasın
23 yaşındayım. Tanışmak isteyenler oldu ama doğru kisi değildiler
olabilir zaten çorap değiştirir gibi sevgili olunmazki hayat arkadaşı seçiyorsun dikkatli olmak gerekiyor ama yine de çok seçici de olmamak gerekiyor sonuçta kimse 4 4 lük değil
Yanlış kişilere denk gelmissin bende utanma duygusu yok 😃 sen sağdan gel
ters bi tepki almaktan çekiniyordur ilk adımı sen at bişey kaybetmezsin
Benim icin de zor ama
çok rastladım tacizci muamelesi görende oldu gururu incilende karar senin
demek güzel ve sert mizaclısın
Oyle diyorlar ama sert mizaçlı değilim ki 😂
yad açok güzelsin sevgilin var snaıylar benzerini bende yaşadım yaa :d
Bakıştınız birde 😂
Eveet neden ki 😂
Bakacak kadar cesaretiymişler 😂
İlklerde bakacak cesarette oluyorlar. Birkaç gun sonra onları görünce ben de baktığımda bu sefer cekiniyorlar. O zaman da uzaktan bakıp yanından geçerken gözlerini kaçırıyorlar. Çok saçma değil mi
Soğuk birisi misin, güzel mi nasıl birisin anlatır mısın
Mesajdan anlatsam olur mu?
Olur
Kişiden kişiye değişir bence
Bakışına göre degisir
Sen git konuş
Ben atarım.
Şans
Sen at ilk adımı
Cirkinsn
Sen git konuş