Bak sana acik yazayım bu kadar saf olamazsın. Kaçamak yazdım anlamamışsın. Birlikte oldunuz mu bilmiyorum ama adamın amaci tek gecelik iliski. Tatil kaçamadı yanı. Tabi ki sana destan yazmak zorunda seni tavlamak icin.
Niye demesin. Of sen hakikaten iyi niyetli saf kizlardansin. Senin basın hep belaya girer hep üzülürsün. Biraz uyanık ol ya. Yazıyorum ama anlamıyorsun. Uyduruyor herseyi.
Üzülme cunku bu kişiden sana faydadan fazla zarar gelirdi. Bir gün karşına seni sen olduğun icin boyle olduğun icin seni tanıyım gerçekten sevecek birisi mutlaka çıkacaktır. O zaman sen zaten bunu anlarsın. Emin ol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sence? 😁 seni ne yapsın adam ya? Tatil kaçamagindan fazlası olamazsın. Tatilde baska birsey olmaz zaten. Biraz akıllı olun ya.
Asıl ben onu ne yapayım? Neden küçümseyici konuşuyorsun. Ayrıca seni çok beğendim, tatilden dönünce de İstanbul'da da buluşalım diyen kendisiydi
Ne demesi lazım di? Seni beğenmedim mi demesi lazım di.
Çirkin biri değilim aksine güzelim ve numaramı almak isteyen kişiler oldu ve kendisi kıskandı baya
Bak sana acik yazayım bu kadar saf olamazsın. Kaçamak yazdım anlamamışsın. Birlikte oldunuz mu bilmiyorum ama adamın amaci tek gecelik iliski. Tatil kaçamadı yanı. Tabi ki sana destan yazmak zorunda seni tavlamak icin.
O zaman neden istambulda da gorusucez dedi
Niye demesin. Of sen hakikaten iyi niyetli saf kizlardansin. Senin basın hep belaya girer hep üzülürsün. Biraz uyanık ol ya. Yazıyorum ama anlamıyorsun. Uyduruyor herseyi.
Defolsun gitsin ya kötü niyetli insanla isim olmaz zaten sende ne kızıyorsun iyi niyetli olmak kötü mü tuhafsın ya
Evet bu kadarı kötü. Ben sana kızarak tecrübe veriyorum aslında. Bu kadar saf güzel temiz duygular seni yorar.
Sağol Ama ne yapayım elimde değil üzüldüm
Üzülme cunku bu kişiden sana faydadan fazla zarar gelirdi. Bir gün karşına seni sen olduğun icin boyle olduğun icin seni tanıyım gerçekten sevecek birisi mutlaka çıkacaktır. O zaman sen zaten bunu anlarsın. Emin ol.
Öyle tabii de bende sarışın yeşil gözluyum tipsiz de değilim güzel bir kadınım yani ama ne bileyim
Kısmetten ötesi yalan.
Doğru
Seni silen birisini senden neden bukadar umursuyorsun
Silmedi engelledi pardon
Sonuç olarak seni hayatında silmiş bunu belirtmek istedim. Umursama
Haklisin
Engelledi demiştin
Engelledi işte yanlış oldu
Şekerim o arkadaş seninle kısa vadeli yapmış programı, açık ve net
Pislik ya
Oluyor öyle şeyler, bazıları kızlar için tatile çıkıyorlar.
Ailesiyle gelmişti
Tatil anlayışınız farklı o zaman, ya da ilişki, tanışma sebepleriniz farklı. Böylesi daha iyi olmuş bence
Öyle tabi
aynı şey benimde başıma geldi bilmiyorum
Çok saçma ya engelledi bir de
manyak bunlar
konuşmanız hangi dereceydi
Normal nasilsin ne yapıyorsun İstanbul'da da görüşelim tarzı ve gülüyordu
istediğini alamamışsa ondan da öyle davranıyor olabilir
Pislik ya
insanlar artık böyle maalesef
Maalesef
sıkma canını ne mal olduğunu anladın en azından
Haklisin canım sağol Allah razı olsun
rica ederim tatlım konuşmak istersen konuşabiliriz
Yaz aşkıı
Ama istanbula dönünce de mutlaka buluşalım demişti
Sildiğinden eminsen yaz aşkııdır Bir çok vaadlerde söylenir
Engelledi
Görüşelim diyor sonra engelliyor 🤔
Evet ama son gece arkadaşlarımla dışarı çıktık erkek de vardı benim yanımdaydı acaba gördü mü diye şüphelenen
Son akşam senin yanında erkek gördü o nedenlemi engelledi diye düşünüyorsun
Evet ama normal arkadaşımdı o
O yanlış anlamış oladabilir ya da bunu bahane edip yaz aşkı deyip engellemiştir
Haklisin
Takma kafaya vakit en kıymetli hazine
İstediğini aldı mı
Hayır öyle bir şey olmadı
Olma ihtimali var mıydı
Hayır hiç öyle konuşmadık
Belki de o yüzden sildi
Nasıl yani
Mesaj atar mısın özelden