Sevgilim aileler tanışsın istiyor?

8 aydır süren bir ilişkim var. Ben lise son ogrencisiyim o ise benden 3 yaş büyük. Mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Annem birlikteligimizi istemiyor ondan gizli görüşüyoruz babamınsa hiçbir bilgisi yok. Gizli saklı görüşmemizden dolayı çok az görüşebiliyoruz hiç denecek kadar az. İkimizinde çalışması nedeniyle mesajlaşamıyoruz bile. Erkek arkadaşım bu konuda beni defalarca kez uyardı daha sık görüşmek istediğini söyledi ama maalesef ki durumun ciddiyetini anlayıp da çok bir değişiklik yapamadım. Ve bu sebebten sıkıldığını söyleyerk dün ayrıldı. Kendisinden özür diledim. Durumun ciddiyetini anladığımı elimden gelen her şeyi yapıp durumu düzelteceğimi söyledim. O ise barışmak için aileme görüstüğümüzü söylememi ve ailelerimizin tanışmasını şart koştu. Annem biraz kaprisli bir insan erkek arkadaşımı sevmiyor birlikteliğimizi asla kabul etmeyecektir. Babamsa evlilik öncesi sevgiliğe karşı biri. Eger aileme durumdan bahsedersem iliskimize asla onay vermezler. Erkek arkadaşıma da defalarca kez bunu anlattım ama o aramızdaki sorunun sadece bu şekilde çözüleceğini düşünüyor. Sabah benden haber bekliyor. Kabul edersem devam edeceğiz etmezsem bitecek. Ama kabul edememem sizce onu nasıl ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailelerin tanışması için daha çok erken olduğu konusunda ikna oldu ve ayrılmadık 😊
Sevgilim aileler tanışsın istiyor?