8 aydır süren bir ilişkim var. Ben lise son ogrencisiyim o ise benden 3 yaş büyük. Mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Annem birlikteligimizi istemiyor ondan gizli görüşüyoruz babamınsa hiçbir bilgisi yok. Gizli saklı görüşmemizden dolayı çok az görüşebiliyoruz hiç denecek kadar az. İkimizinde çalışması nedeniyle mesajlaşamıyoruz bile. Erkek arkadaşım bu konuda beni defalarca kez uyardı daha sık görüşmek istediğini söyledi ama maalesef ki durumun ciddiyetini anlayıp da çok bir değişiklik yapamadım. Ve bu sebebten sıkıldığını söyleyerk dün ayrıldı. Kendisinden özür diledim. Durumun ciddiyetini anladığımı elimden gelen her şeyi yapıp durumu düzelteceğimi söyledim. O ise barışmak için aileme görüstüğümüzü söylememi ve ailelerimizin tanışmasını şart koştu. Annem biraz kaprisli bir insan erkek arkadaşımı sevmiyor birlikteliğimizi asla kabul etmeyecektir. Babamsa evlilik öncesi sevgiliğe karşı biri. Eger aileme durumdan bahsedersem iliskimize asla onay vermezler. Erkek arkadaşıma da defalarca kez bunu anlattım ama o aramızdaki sorunun sadece bu şekilde çözüleceğini düşünüyor. Sabah benden haber bekliyor. Kabul edersem devam edeceğiz etmezsem bitecek. Ama kabul edememem sizce onu nasıl ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailelerin tanışması için daha çok erken olduğu konusunda ikna oldu ve ayrılmadık 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annen neden istemiyor?
Buluşmak için yanıma geleceği zaman bir ev tutup beraber kalacaktık. Annem de bunu öğrendi. Üstüne birde alkol içen birisi. Bu ikisini bahane ederek kendisinin bana uygun olmadığını söylüyor. Ama özünde kendisinin üniversite okumamış olması ve şu an bir fabrikada çalışıyor olması sebebiyle onu alt tabaka olarak görmesi asıl sevmeme nedeni. İlk basta belirttiğimi sadece bahane edindi
Sevgilini gerçekten iyi tanıyor musun?
Gerçekten iyi tanıdığımı düşünmüyorum. Evet güveniyorum. Karakter anlamında bakarsak az çok tanıdım onu yalanını doğrusunu ayırt edebiliyorum ama daha biz hiç yüz yuze gelmedik. Birlikte gezmedik birlikte eğlenmedik. Bir kafeye gittigimizde garsona nasıl davranır bilmiyorum. Sokakta yürürken yere çöp atar mı bilmiyorum. Ve bunun gibi bir sürü şey. Daha biz birlikte vakit geçirip birbirimizi tanıyamamışken ailelerin tanışması? Düşünsenize ailesini ailemle tanıştırmak için alıp gelecek ve biz ilk defa orda yüz yüze gelicez komik
Evet bence, önce kendiniz tanışın. Ona bunu söylemelisin.
Evet bunu söyleyeceğim. Ama bir yandan kafamı karıştıran bir konu daha var. Ailemle kesinlikle konusamayacağımı biliyor. Belki de benden sıkıldı ve bu iliskiyi bitirmek için bunu bahane ediniyor. Benden önce gece hayatı olan bir insan ve benden o anlamda hiçbir karşılık alamadığı için bu ihtimal de cok kafamı karıştırıyor.
Dediğin gibi de olabilir. Kaybedeceğin hiçbir şey yok. Açık açık ona her şeyi söyle.
Teşekkür ederim 😊
Ne demek rica ederim
Kabul etmiyorsa yol ver kardesim
Sevgilim bu konuda haklı o yüzden yol verme mevzusu kafama pek yatmıyor.
Daha erken
Kesinlikle katılıyorum. Ama o herşey bir an evvel olsun bitsin istiyor. Ve sanırım bu bizim sonumuz olacak. Sevgi bazen bazı şeylerin üstesinden gelemiyor işte
Yok sen yine de pes etme, mücadele et
Elimden geleni yapıcam ama bir işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten çok inat bir insan üstüne üstlük bu konu yüzünden önceden defalarca kez tartıştık bir dahakine sonumuz olur demişti.
Başlarda biz de öyleydik korkma ya
Okyanuslara kafa tuttuk bir kaşık suda boğulacağız gerçekten. Korkmamak elde değil karşımdaki insan son derece kararli ve inatçı biri. 8 aylık ilişkinin oncesinde de 1.5 senelik bir arkadaşlık süreci var. Onu kendimden daha iyi tanıyorum
Özelden yaz bana bi
Seviyen yeterli değil diyor gönderemiyorum
Takip at ben yazayım
Attım