Aşk İlişkileri Sevgilimin babası polis ve aylık 8 k alıyor? dogaa222 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Konu açıldı gelecekten bana dedi endişe ediyorum size mahcup olurmuyz beklentileri karşılar miyiz diy sizce neden dedu bunu Güncellemeler+1 yıl Yorum? Güncellemeler+1 yıl Yorum alabilir miyim Sevgilimin babası polis ve aylık 8 k alıyor? Cevapla Babalık Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Babası alıyor da kendisi ne alıyor babasına mı güveniyor 0 37 Yorumla dogaa222 +1 yıl Kendi öğrenci daha aşırı gururlu düğün olsa babam yapmasın diyor o derece Yorumla dogaa222 +1 yıl Kendisi bilgisayar mühendisliği ogrencisi Yorumla Yunuslarr +1 yıl O zaman senin lükse kaçacağından korkuyor nabız yokluyor Yorumla dogaa222 +1 yıl Ya az altın konusunu çok dedim şu kadar alınmalı diue 😂🙈 Yorumla Yunuslarr +1 yıl Bak işte sorun burdaymış dediğim gibi nabız yokluyor 😅 Yorumla dogaa222 +1 yıl Yanı bende dedim gerekeni hani Kendi işi olsun önce zaten güvenmez babasına ama düğünümü dahi kendim yaparım diyor beş kuruş almam diyor bende sinirleniyorum 😂🙈 nerde kayınbaba kaynana neden yani. Üstelik babası demez ki oğlum sen kendin harca Yorumla Yunuslarr +1 yıl Yani düğünü falan baba yapar benim de bildiğim Yorumla dogaa222 +1 yıl Yanı dimi kendi nereye kadar Yorumla dogaa222 +1 yıl Sonradan dedi onlarda yapar ama ben gururdan yani bu aşırı gururlu Yorumla Yunuslarr +1 yıl Aynen aile yapar düğünü eğer yok ben yaparım derse 10 yıl borç ödersiniz söyliyim 😂 Yorumla dogaa222 +1 yıl Hayatta yaptırır miyim ne güne duruyor baba biraz o biraz kendimiz hani Yorumla Yunuslarr +1 yıl Tabi öyle olmalı Yorumla dogaa222 +1 yıl Mal mülk için kavga sevmem de oda zamanla anlar hanı Yorumla dogaa222 +1 yıl Yok şimdi öyle dedi Yorumla dogaa222 +1 yıl Düğünü kendi yapamaz yanı Kabl etmemm Yorumla Yunuslarr +1 yıl Yani benim de sevmediğim konular ancak herkes üstüne düşeni yapmalo Yorumla dogaa222 +1 yıl Gururdan dolayı şu an öyle diyor Yorumla dogaa222 +1 yıl Hayvan işini bir bulsa aşırı kazanır Yorumla dogaa222 +1 yıl Tabiki Yorumla Yunuslarr +1 yıl Neyin gururu bu babasından hala harçlık alıyor sonuçta Yorumla dogaa222 +1 yıl Almıyor Yorumla dogaa222 +1 yıl Asla almıyor Yorumla Yunuslarr +1 yıl Öğrenci demedin mi nasıl almıyor Yorumla dogaa222 +1 yıl Uni kredisi yetiyor evdeyiz hani Yorumla Yunuslarr +1 yıl 3 kuruş krediyle geçinebiliyorsanız gerçekten tebrik ederim Yorumla dogaa222 +1 yıl Ya harcamamız olmuyor Fuzuli hanı öğrencilik budur Yorumla dogaa222 +1 yıl Zaten evdeyiz pandemi Yorumla dogaa222 +1 yıl Siz ne doktor falanmisinz Yorumla Yunuslarr +1 yıl Yanlış anlama gerçekten helal olsun bu devirde çok zor Yorumla dogaa222 +1 yıl Ya öyledir tabiki de dedim gibi öğrencilik hanı yetiyor benim de onun xa Yorumla dogaa222 +1 yıl Polis misnz sizde Yorumla Yunuslarr +1 yıl Süper o zaman Yorumla Yunuslarr +1 yıl Evet polisim ben de Yorumla dogaa222 +1 yıl Anladm Yorumla Yunuslarr +1 yıl Umarım herşey dilediğin gibi olur Yorumla dogaa222 +1 yıl Şu an dilediğim gibi ilerde de inşallah 🤗🙏 Yorumla Yunuslarr +1 yıl İnşallah 🖐🏽 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çocukla mi sevgilisin sen. Babasının maaşına niye guveniyor ki evlenince babası mi bakacak. 0 1 Yorumla dogaa222 +1 yıl Güvenmiyo ki Yorumla
らƐƔƓɪ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Belkide sana yetemeyeceğini düşünüyor.. 0 4 Yorumla dogaa222 +1 yıl Alakası yok Benim babamda orta hal kazanıyor, ben az altın konusunu çok konstm ondan mı ki 😂 Yorumla らƐƔƓɪ +1 yıl Muhtemelen ondandır diye düşünüyorum... sana istediğin hayatı veremeyeceğini düşünmüş olabilir... Yorumla dogaa222 +1 yıl Ya Yok mühendislik okuyo aşırı çalışkan iş bulur Yorumla らƐƔƓɪ +1 yıl Orasını bilemem ama içindeki korkuları atması için sen yardım edeceksin gerekirse soğan ekmekle bile seninle yaşarım edebiyatı yap mesela :) Yorumla
meliiss12 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl A1 türkçe 0 1 Yorumla dogaa222 +1 yıl Hızlı yazdm ya anla ksks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Babası alıyor da kendisi ne alıyor babasına mı güveniyor
Kendi öğrenci daha aşırı gururlu düğün olsa babam yapmasın diyor o derece
Kendisi bilgisayar mühendisliği ogrencisi
O zaman senin lükse kaçacağından korkuyor nabız yokluyor
Ya az altın konusunu çok dedim şu kadar alınmalı diue 😂🙈
Bak işte sorun burdaymış dediğim gibi nabız yokluyor 😅
Yanı bende dedim gerekeni hani Kendi işi olsun önce zaten güvenmez babasına ama düğünümü dahi kendim yaparım diyor beş kuruş almam diyor bende sinirleniyorum 😂🙈 nerde kayınbaba kaynana neden yani. Üstelik babası demez ki oğlum sen kendin harca
Yani düğünü falan baba yapar benim de bildiğim
Yanı dimi kendi nereye kadar
Sonradan dedi onlarda yapar ama ben gururdan yani bu aşırı gururlu
Aynen aile yapar düğünü eğer yok ben yaparım derse 10 yıl borç ödersiniz söyliyim 😂
Hayatta yaptırır miyim ne güne duruyor baba biraz o biraz kendimiz hani
Tabi öyle olmalı
Mal mülk için kavga sevmem de oda zamanla anlar hanı
Yok şimdi öyle dedi
Düğünü kendi yapamaz yanı Kabl etmemm
Yani benim de sevmediğim konular ancak herkes üstüne düşeni yapmalo
Gururdan dolayı şu an öyle diyor
Hayvan işini bir bulsa aşırı kazanır
Tabiki
Neyin gururu bu babasından hala harçlık alıyor sonuçta
Almıyor
Asla almıyor
Öğrenci demedin mi nasıl almıyor
Uni kredisi yetiyor evdeyiz hani
3 kuruş krediyle geçinebiliyorsanız gerçekten tebrik ederim
Ya harcamamız olmuyor Fuzuli hanı öğrencilik budur
Zaten evdeyiz pandemi
Siz ne doktor falanmisinz
Yanlış anlama gerçekten helal olsun bu devirde çok zor
Ya öyledir tabiki de dedim gibi öğrencilik hanı yetiyor benim de onun xa
Polis misnz sizde
Süper o zaman
Evet polisim ben de
Anladm
Umarım herşey dilediğin gibi olur
Şu an dilediğim gibi ilerde de inşallah 🤗🙏
İnşallah 🖐🏽
Çocukla mi sevgilisin sen. Babasının maaşına niye guveniyor ki evlenince babası mi bakacak.
Güvenmiyo ki
Belkide sana yetemeyeceğini düşünüyor..
Alakası yok Benim babamda orta hal kazanıyor, ben az altın konusunu çok konstm ondan mı ki 😂
Muhtemelen ondandır diye düşünüyorum... sana istediğin hayatı veremeyeceğini düşünmüş olabilir...
Ya Yok mühendislik okuyo aşırı çalışkan iş bulur
Orasını bilemem ama içindeki korkuları atması için sen yardım edeceksin gerekirse soğan ekmekle bile seninle yaşarım edebiyatı yap mesela :)
A1 türkçe
Hızlı yazdm ya anla ksks
Eee yanğ sorun ne