Bence bunlardan hâyır gelmez. Bence kadın dediğin, seveceği adamın;
Kalbine
Adamlığına
Yüzünün güleçliğine
Dilinin tatlılığına
Merhametine
Bakmalı.. Ama şu an kızların çoğu bunlara bakmıyor. Ondan sonra kullanılıp atılıyorlar. Oyuncak oluyorlar. Belki şiddete belki cinayete kurban gidiyorlar.
Senin detayda belirttiğin şeylere bakan kızlar erkeklerin ilgi alanına girmiyor evladım. Fiziğine yüzüne isve cilvesine bakılan kızların erkekte bunları aramasını beklemek abesle iştigal olur.
Artık devir o kadar değiştiki herkes mala mülke bakarak hareket ediyor. Yani kızların çoğu geneli bunu yapıyor. Daha sonrasında geçimsizlik yaşayınca acıtasyon yapıp baba evlerine gitmeleri felan çok saçma. Bu arada beyler , para için sizinle birlikte olan bir insandan hayır gelmez haberiniz olsun. Birde çoğu karşısındaki insanın sırf dış görünüşü için birlikte oluyorlar buda çok itici bir davranış Ben kendi adıma söyleyim ilk önce beni gerçekten seviyormu ona bakarım daha sonra karakterine bakarım. Şunu unutmayın siz bir insanla onu gerçekten sevdiğiniz için değilde sırf parası var diye yakışıklı diye birlikte olursanız o ilişkide asla mutlu olamazsınız. Yaşamınızı geçireceğiniz insanı iyi seçmenizi tavsiye ederim.
Bu saydiklarina bakan kız tipi : heryeri ortadadır, dudaklar silikondur, yüzde Marshallin tüm ürünleri vardır. Birazda siz yapıyorsunuz bunu. Çekingen kızları tercih etmek yerine ateşli kadınlara sarmak tamamen sizin suçunuz. 🤷🏼♀️
Kız da bi boksa içi boş adam istemez. Sadece merhametle olmuyor bu işler. Beni tasiyabilecek bir adam olmalı. Ama bı baltaya sap olmamamis kızların gidip arabasi evi olan adam istemesi ayrı tabi
Çok cinsiyetçi olmuş bu soru bu sefer kadınların erkeklerde zaten aradıkları genel anlamda bu özellikler o serseri tip severler hikayesi tamamen laga luga don cümlenede kesinlikle katılmıyorum.